2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canım 10 Haziran'da 0.80 deydi .ilaç fazla gelmiş diye dozu düşürdük 7ye çıkmış şok oldum 10 yıldır takip ediyorum önceki hamileliğim dahil ilk defa böyle birşey yaşadım.cok korktum ama doktor içimi rahatlattı ,ayarlamayla düzene sokariz zeka geriliği yapmaz onun için daha yüksek değerlerde oluyor dedi çok şükür.ilk üç ay önemli dikkat et dedi. Aslında çok dikkat etmistim
Ani iniş çıkışlar olmuş evet bende bukadar hızlı gormedim. Benim doktorda 15günde bakmamız lazım dedi düzene girince 1ay dedi. Ama iyi hadi bak içini rahatlatmis neguzel. Uzun zamanda etki ediyor demekki bebeğe bukadar zamanda birşey olmaz

Sorma ya 50 ile başladım 125 e kadar çıktım 10 yılda. Aslında dikkat de ediyorum ama çıktıkça çıktı.
Ben 2. hamilelik sonrası hacamat ve sülük yaptırdım tiroid e özel onun çok faydasını gördüm hatta ilacı bıraktım ama şimdi tekrar hamilelikte arttı tabi. Daha sonra yine yaptıracağım ama gerçekten iyi geliyor bir araştır istersen. Emzirirken de yaptırılıyor

Ani iniş çıkışlar olmuş evet bende bukadar hızlı gormedim. Benim doktorda 15günde bakmamız lazım dedi düzene girince 1ay dedi. Ama iyi hadi bak içini rahatlatmis neguzel. Uzun zamanda etki ediyor demekki bebeğe bukadar zamanda birşey olmaz
Evet bu kadar anı hiç görmemiştim o yüzden telaş ettim.saglik ocağında yaptırmış olsam yanlıştir derdim bazen yasanabiliyor devlet kurumlarında ama ozelde yaptırmıştım. İnşallah işe yarar. Dahiliyeye de pek güvenmiyorum ama mecbur kaldım yaşadığım ilçe de endokrinoloji yok.merkeze gitmem de kadın dogumcu tarafından uygun görünmüyor.

Ben 2. hamilelik sonrası hacamat ve sülük yaptırdım tiroid e özel onun çok faydasını gördüm hatta ilacı bıraktım ama şimdi tekrar hamilelikte arttı tabi. Daha sonra yine yaptıracağım ama gerçekten iyi geliyor bir araştır istersen. Emzirirken de yaptırılıyor
Yaaa hiç duymamıştım araştırayım.bana genetik ömür boyu hap kullanırsın demişlerdi ilk öğrendiğimde.

Ya gerçekten mi çok bellimiydi ☺️ hadi gözün aydın sağlıkla inşallah gelsin kuzucuk. Erkek annesi olmak gerçekten harika birşey. Senin ilk cocuk muydu?
Valla bu zamana kadar hep kız dediler şimdi bariz gösteriyordu 100 de 100 erkek dedi ilk sağlıklı gebeliğim erkek annesi olmaktan korkuyorum ama hayırlı olsun gerisi önemli değil :)

Eklentiler

• 8041DD39-7A58-4C36-97FE-6559AB930337.webp
    8041DD39-7A58-4C36-97FE-6559AB930337.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 82
140ustu kız diyorlar birkaç tanıdığım da tescilledi bunu. Ben hiç hatırlamıyorum oğlanları kaçtı kalp atımı 😅 farketmiyordu cinsiyet hiç ama bunda birde kızım olsun istiyorum sağlıkla oyuzden soracağım doktora 😄
Valla bende hiç biri yok o yüzden hiç fark etmez ama insan sadece merak ediyor işte bakalım netleşinceye kadar daha çok şey değişir bence 😇😇

Endokrin uğur Alp Göksu takip ediyor ilk hamileligimdede o takip ediyordu.doktor cikti dediler.bizim burda endokrin yok biliyorsun. Burda bi dahiliyeciye ulaştım artık.
Hadi bakalım kısa zamanda artmış bir anda etki etmez bence bebeğe sakin ol ilacını ayarladıkları gibi kullan bakalım inşallah bir an önce normale dönsün 💜

Valla bu zamana kadar hep kız dediler şimdi bariz gösteriyordu 100 de 100 erkek dedi ilk sağlıklı gebeliğim erkek annesi olmaktan korkuyorum ama hayırlı olsun gerisi önemli değil :)
Hayırlı olsun erkek çocuğu çok güzel bence. Çünkü resmen anneye aşık oluyorlar. Babalar çok kıskanıyor bu durumu 💕 benim bir oğlum var şimdi kızım olsun istiyorum İns saglicakla.

Bir kere söylemişti 170 li bişey demişti sınır ne bilmiyorum ama evet onu bende duymuştum ama yine de garantici gitmek için bayram sonrası randevuma kadar hiç tahmin duymamış gibi devam edeceğim 😂
Ben 9 haftalıkken gitmiştim doktor sey dedi.halk arasinda 155 üstüne kiz derler dedi 164dü tabi ne kadar doğru bilmem

Saol canim🥰 doktorda senin moralin bu değerlerden daha önemli dedi
Tabi canım bak bugün doktor gün içinde sen ne duyguda olursan bebeğin kalp ritmi de ona göre şekil alır dedi o yüzden duygusal aşırı gergin bişey bile izleme modunda, sende sakin ol ilaçlar fayda edecek bebişin de güçlü sağlıklı içerde rahat olacak sen elinden geleni yapıyorsun tevekkül et 💜

Kızlar ilk gebelik olup yavas yavas böyle karnında dalgalanma gibi cok hafif bi şeyler hisseden var mı?? Tekme falan degil ama sanki karnımda bi su balonu varmış elimin altinda dalgalanıyor gibi ama gaz degil bence
Bende hafif bir titreme hissediyorum karnımda seğirmeden daha şiddettli acaba ne ben de merak ediyorum

Back
X