2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bugün doktora gittim 10+4 haftası ile uyumlu çıktı herşey yolunda şükür ve benim gördüğüm çentiğe göre bence %80 kız dedi 🤭🤭🤭bu arada 12. Hafta memlekette olacağım ama ben 2li test için kan vermeyeceğim dönüşte ense burun ölçümü yapacak bende durumlar bu 😍
Oyy masallah prenses annesi olacaksın insallah ne güzell 😍 daim olsun kuzum mutlu haberlerin

Benim oğlumda 14 . Haftada filan Böyle kelebek gibi oluyordu pir pir doktor gazdır dedi. Ama yine taşınma işi vardi yemek yemeyi aksattım hic olmadi yemek yiyince yapmaya başlamıştı . Yaklaşık 2-3 hafta sonrada tekme atti

Kızlar ilk gebelik olup yavas yavas böyle karnında dalgalanma gibi cok hafif bi şeyler hisseden var mı?? Tekme falan degil ama sanki karnımda bi su balonu varmış elimin altinda dalgalanıyor gibi ama gaz degil bence
Baloncuk patlaması gibi olur erken belirtiler hissedersen bu sekilde tanımlayabilirim.
Sonra seyrime gibi sonra bariz hissediliyor zaten 4 ten sonra.

Ay harika cinsiyet haberleri gelmis gozleriniz aydin hayirli ugurlu olsun saglikla alin kucaklariniza insallah hepiniz ve bende🤲🤭
Ben bi paket körili indo me yedim dayanamadım daha fazla cok canim çekiyordu, insallah kötü birsey yapmamışımdır 🙈😐

Kizlar bişey sorcam bugün doktor bişey demedi bende sormayı unuttum 1 ay önceki kontrolde iliski için biraz daha bekleyelim demişti bu sefer bişey demedi ama 14 haftalik olduk sorun olur mu acaba

Arkadaşlar doktor bana magnezyum yazdı. Şimdi internetten baktımda kasılmalar için yazılıyormuş daha çok ilerki dönemde ben de herhangi bir sıkıntı yok doktor kan testi yapmadan yazdı hemen ilk defa gittiğim bir hekimdi sizlere de yazdı mı doktorlarınız

Arkadaşlar doktor bana magnezyum yazdı. Şimdi internetten baktımda kasılmalar için yazılıyormuş daha çok ilerki dönemde ben de herhangi bir sıkıntı yok doktor kan testi yapmadan yazdı hemen ilk defa gittiğim bir hekimdi sizlere de yazdı mı doktorlarınız
Bana decavit verdi onun içerisinde de magnezyum var sanırım ileri döneme hazırlık

Kızlar ilk gebelik olup yavas yavas böyle karnında dalgalanma gibi cok hafif bi şeyler hisseden var mı?? Tekme falan degil ama sanki karnımda bi su balonu varmış elimin altinda dalgalanıyor gibi ama gaz degil bence
Ya bende de 2 kere falan oldu ama emin olamadım pıt pıt bir şeyler hissettim sağ tarafımda önce heyecanlandım ama sonra yok ya diye düşündüm şimdi siz de yazınca acaba olabilir mi diyorum 🥰

Bende iki gündür karnımda bir kelebek varmış gibi hissediyorum. İki defa oldu. 2.gebeliğim

Bana decavit verdi onun içerisinde de magnezyum var sanırım ileri döneme hazırlık
Bana devlette gittiğim doktor sadece devit yazdı d vitamini. Perşembe gittiğim özel hastane hekimi bir omega 3 içerikli vitamin hapı bir de magnezyum yazdı. Doktorlar bazen anlaşmalı olduğu firmaların ilaçlarını da yazıyor ya o yüzden aklıma takıldı vitamini içtim bugün ama magnezyumu içmedim netteki yorumlarda 20. Haftadan sonra başlandığını okudum kafam karıştı

Bana devlette gittiğim doktor sadece devit yazdı d vitamini. Perşembe gittiğim özel hastane hekimi bir omega 3 içerikli vitamin hapı bir de magnezyum yazdı. Doktorlar bazen anlaşmalı olduğu firmaların ilaçlarını da yazıyor ya o yüzden aklıma takıldı vitamini içtim bugün ama magnezyumu içmedim netteki yorumlarda 20. Haftadan sonra başlandığını okudum kafam karıştı
Omega 3 baştan beri alıyorum devit 3 e yeni başladım. Ama magnezyum hakkında bir bilgim yok. Bende özeldeyim ama direk vitamin verdi. İstersen doktor kontrolün yakınsa bir sor sebebini

Kızlar bir şey soracağim benim tansiyonum hep 10/7 çıkar düşük tansiyonlu birimiyim sizce dün bi ölçtüm 10 /5 çıktı stres oldum sonra 😐
10/5 iyi yine ben 9/6 ile ayakta kalmaya çalışıyorum ve az bi düşse başım dönüp gözlerim kararıyor. Doktora sorduğumda vücut bebeği kabullenmeye çalışıyor hormonlar değişiyor. Normal bir durum dedi.

Omega 3 baştan beri alıyorum devit 3 e yeni başladım. Ama magnezyum hakkında bir bilgim yok. Bende özeldeyim ama direk vitamin verdi. İstersen doktor kontrolün yakınsa bir sor sebebini
Bayramdan sonra devlet hastanesinde randevum var ona soracağım bakalım. Ama içmeyi düşünmüyorum o zamana kadar aklıma yatmadı nedense

Back
X