2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227

Eklentiler

• IMG-20220701-WA0042.webp
    IMG-20220701-WA0042.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
Biz öğrenemedik bir türlü dönmedi. Döndürmek için uğraşınca da poposunun üstüne oturdu Bi de el salladı bize. İnşallah salı günü öğrenicez. Hayırlı olsun oğlunuz. Sağlıkla gelsin.
Ay Allah'ım yerim yaa ben çikolata yedim girmeden zip zip zipliyodu ayırdı zaten direk bacaklarını fotoğrafını çekti hemen doktor da 😂 sağolun hepimizin ki sağlıkla gelir inşallah

Ay Allah'ım yerim yaa ben çikolata yedim girmeden zip zip zipliyodu ayırdı zaten direk bacaklarını fotoğrafını çekti hemen doktor da 😂 sağolun hepimizin ki sağlıkla gelir inşallah
Evet bende salı günü giderken çikolata yiyeceğim. Herkes önerdi. Ne olursa olsun sağlıkla gelsin. Kızım var onun içine kız doğuyor. Belki Kızdır.

Arkadaşlar doktor bana magnezyum yazdı. Şimdi internetten baktımda kasılmalar için yazılıyormuş daha çok ilerki dönemde ben de herhangi bir sıkıntı yok doktor kan testi yapmadan yazdı hemen ilk defa gittiğim bir hekimdi sizlere de yazdı mı doktorlarınız
Bana doktor omega 3 yazdı, omega 3 ağırlıklı multivitamin sanırım ismi Best vm1 içerisinde magnezyum da var. Ben 11 +5 im

Evet bu kadar anı hiç görmemiştim o yüzden telaş ettim.saglik ocağında yaptırmış olsam yanlıştir derdim bazen yasanabiliyor devlet kurumlarında ama ozelde yaptırmıştım. İnşallah işe yarar. Dahiliyeye de pek güvenmiyorum ama mecbur kaldım yaşadığım ilçe de endokrinoloji yok.merkeze gitmem de kadın dogumcu tarafından uygun görünmüyor.
Özel durumdan dolayı iyi bı endokrin doktoruyla online iletişim kürdan enazindan bu dönem olmaz mı acaba çünkü oda önemli bir konu hamilelikte. Ben doktoruna 1kere göründüm nodül var bende ona da baktı ultrasonla. Sonra artık devamlı tahlil sonucumu vatsapla atıyorum o ayarlama yapıyor okadar. Belki ilerleyen zamanda nodüle birdaha bakar büyüdümü diye okadar

Yaaa hiç duymamıştım araştırayım.bana genetik ömür boyu hap kullanırsın demişlerdi ilk öğrendiğimde.
Araştır canım alternatif tıbbi öneren doktor pek yok zaten. Ben modern tıptan biraz ağzım yanınca önce alternatif tıpta arıyorum ki şükür daha iyi geliyor. Yoksa bende ilaca bağımlı olacaktım ama nodulum bile küçüldü doktor şaşırdı hatta. Ama iyice araştır içine sinerse yap tabi ve işin ehli olsun mutlaka. Bazı doktorlar bile yapıyormuş artık sülük hacamat baya yaygın son zamanda

Valla bu zamana kadar hep kız dediler şimdi bariz gösteriyordu 100 de 100 erkek dedi ilk sağlıklı gebeliğim erkek annesi olmaktan korkuyorum ama hayırlı olsun gerisi önemli değil :)
Ay maşallah bak annesi nasıl sakince yatıyor. Hiç korkma canım erkekler gerçekten annelerine düşkün oluyor genelde. 6yasindaki oğlum prenses annem diye seviyor beni hiç kıyamaz bana ☺️ bende çocuklarıma gerçi hep saygı gösterip onemsedim çocuktur anlamaz demedim onu da çok etkisi var. Değer verilen çocuk değer vermeyi öğrenir. Ben senin annenim yerini bil moduna geçmedim hiç. Simdikinin kızıda erkegide hareketli oluyor zaten zamane çocukları oyuzden korkuyorsan da 😅

Kizlar günaydın bugün doktor randevum var ikili tarama sonucuna bakacağız... Belki cinsiyet söyler ama hiç zannetmiyorum. Boğazım çok kötü sis. Cocuktan bana geçti... Bakalım onu da söyleyeceğim ne diyecek 😭 gece boyu boğaz ağrısı delirtti beni. Normalde bile bademcikler ancak penisilinle inerdi şimdi ne yapacağım bilmiyorum hiç 😔 cinsiyet ogrenenlere de hayırlı olsun inşallah ♥️ ve bence de bu sene erkek senesi gibi... 2019 da oğlumu dogurdugumda da erkek senesine denk gelmiştim 😂 oğlan annesi olmak çok güzel ama çokta zor... Çok hareketliler 🤔 Ama benim oğlum canım annrm diyor bana üç yssinda daha... oğlumu kimseyle değişmem tabi 😂 ne kadar canımı okusa da...

Kızlar bir şey soracağim benim tansiyonum hep 10/7 çıkar düşük tansiyonlu birimiyim sizce dün bi ölçtüm 10 /5 çıktı stres oldum sonra 😐
Normal merak etmeyin.
Benim tansiyonumda 9/5.. Her zaman 9/5-10/5-10/6 böyle gidip geliyor. Zaten yüksek çıksa hissedersiniz..

Back
X