- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.621
Kız on sekizden önce söylemem dediCanım bence sen 14 de git cinsiyet ne diye sor o zaten dediğini hatirlamiyor. Bakar görürse söyler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız on sekizden önce söylemem dediCanım bence sen 14 de git cinsiyet ne diye sor o zaten dediğini hatirlamiyor. Bakar görürse söyler![]()
Vay arkadaşKız on sekizden önce söylemem dedi![]()
Ya dimi madem söylemiyorsun bari ultrason resmini düzgün ver... Hastanede ki doktora gitsem söyler mi bilmiyorumVay arkadaşsöyle birdahakine güzel resim alsın biz tahmin edelim bari
![]()
Aaa çok mantıklı canımYa dimi madem söylemiyorsun bari ultrason resmini düzgün ver... Hastanede ki doktora gitsem söyler mi bilmiyorum![]()
Bilemedim kiAaa çok mantıklı canımyani ben olsam kesin giderdim.
Tamam haber ver bizeBilemedim kidur bakalım olmadı gidiyim belki söyler
Bence benim gibi meraklıysan devlete bi uğra cinsiyet icin o adam söylemeyecek gibi baksana kimse tahmin yapmasın diye fotoyu bile fluu yapmış sankiAynen canım saglikli olmaları çok önemli ama insan cinsiyeti de merak ediyor... Bakalım bekleyeceğiz. Bu gidişle doğum da anca öğreneceğim gibi![]()
Randevu bulamadım canım bende öyle rica edip baktirmayi çok sevmiyorum zaten kadın doğumun önü dolu oluyorTamam haber ver bize![]()
Flu olsa ona bile razıyım ,Bence benim gibi meraklıysan devlete bi uğra cinsiyet icin o adam söylemeyecek gibi baksana kimse tahmin yapmasın diye fotoyu bile fluu yapmış sanki![]()
Hadi ya. Bayram sonu baktırirsin olmazsa.Randevu bulamadım canım bende öyle rica edip baktirmayi çok sevmiyorum zaten kadın doğumun önü dolu oluyormecbur bekleyecegim
Bunu bile geç anladım sizinkinde hiçbir şey göremiyorum13 haftalık kocaman çocuğu bu kadar şahane yakalamayı nasıl başarmış Allahım bu nasıl bir çekimhoş benim de en başta gittiğim bir kese resmi var kese demeye bin şahit aynı adamın bir gün sonra Mehmet bey yusyuvarlak kese çekmişti birde şuna bak ne olur
neyse Allahtan bebiş iyi
![]()
Bu bacaklar ve pipisi mi yoksa ben mi öyle görüyorumBunu bile geç anladım sizinkinde hiçbir şey göremiyorum![]()
Evet öyleymişBu bacaklar ve pipisi mi yoksa ben mi öyle görüyorum![]()
Ama çok belli .ben normalde pek anlayamam ama burda bariz şov yapmışEvet öyleymiş![]()
Soruyu tam olarak anlamadim. 10/7’den 10/5’e dusmesinin mi sorun olup olmadigini soruyosunuz?Kızlar bir şey soracağim benim tansiyonum hep 10/7 çıkar düşük tansiyonlu birimiyim sizce dün bi ölçtüm 10 /5 çıktı stres oldum sonra![]()
Valla bende bir şey anlamıyorum çok çirkin ve anlamsız ultrason resmi olduBunu bile geç anladım sizinkinde hiçbir şey göremiyorum![]()
Canım ben vitabiotics pregnacare kullanıyorum başından bu yana. Sonuna kadar buna devam edebilirsin dedi. Başka hiçbir şey kullanmadım ayrıca folik asit vs. Sadece bunu kullanıyorum henüz demir de vermedi.Kizlar 11.hafta icindeyim folik asit olarak pregnom kullaniyordum vitamin destekli son 1 ay onu kullandim.oncesinde gebeligi ogrendigimden beri de diofol folik asit kullanmıştım mayıs ayında. Toplamda 3 ay kullanmadim yani ilk 3 ay kullnck diye biliyorum doktoruma sorucam devam mi tmm diye. Ferrum demir hapida kullniyrm ondada folik asit varmış.
Sizler ne zaman biriktiniz folik asiti?
Valla çok hareketli olmasını geçtim aile apartmanında oturuyoruz o yüzden çocuklar şımarık büyüyor bu nedenle anne ile baba dinlenmiyor onu istemiyorum şimdi erkek olunca havalara girildiAy maşallah bak annesi nasıl sakince yatıyor. Hiç korkma canım erkekler gerçekten annelerine düşkün oluyor genelde. 6yasindaki oğlum prenses annem diye seviyor beni hiç kıyamaz banabende çocuklarıma gerçi hep saygı gösterip onemsedim çocuktur anlamaz demedim onu da çok etkisi var. Değer verilen çocuk değer vermeyi öğrenir. Ben senin annenim yerini bil moduna geçmedim hiç. Simdikinin kızıda erkegide hareketli oluyor zaten zamane çocukları oyuzden korkuyorsan da
![]()