2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldum 😡 ultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum 😳
13 haftalık kocaman çocuğu bu kadar şahane yakalamayı nasıl başarmış Allahım bu nasıl bir çekim 😒😅😅hoş benim de en başta gittiğim bir kese resmi var kese demeye bin şahit aynı adamın bir gün sonra Mehmet bey yusyuvarlak kese çekmişti birde şuna bak ne olur 😂😂neyse Allahtan bebiş iyi 🥰

Eklentiler

• IMG_20220702_124200.webp
    IMG_20220702_124200.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
A Aklimtrakyada turmeric turmeric demekki herkesin eşi böyle en son cuma gittiğimizde bebeği çekecek videoya abartmıyorum videonun üçte ikisinden fazla ultrason cihazı klavyesi vs çekilmiş son saniyeler lütfetmiş ekrana tutmuş bebeği ceee eee dercesine çekip kapatmış 🤦‍♀️😂😂
Sjjsjsjsj 🤣sesli güldüm valla şaka gibiler yaaa . bu gibi durumlarda napiyoruuuz .yanımızda en yakın arkadaşımızı da götürüyoruz 🤣ben ilk hamileliğimde öyle yapıyordum ama şimdi herkes coguga karıştı yine eşime kaldım 🙈

A Aklimtrakyada turmeric turmeric demekki herkesin eşi böyle en son cuma gittiğimizde bebeği çekecek videoya abartmıyorum videonun üçte ikisinden fazla ultrason cihazı klavyesi vs çekilmiş son saniyeler lütfetmiş ekrana tutmuş bebeği ceee eee dercesine çekip kapatmış 🤦‍♀️😂😂
Hahahahaha 😂😂 ya çok güldüm 😁 aynı modelden almışız hepimiz demek ki bu seri böyle 🤣

İyi olmasına sevindim canım 🥰14 Haftalık misin. Çok merak ediyorsan bir seferlik başka doktora git 👹 gerçi ben o haltı yedim ilk hamilelegim de yanlış çıkmıştı 😂
Normalde ben giderim de canım eşim gereksiz buluyor merakımı 😂 ilk hamileligim de Suat beyi biliyorsun ultrason uzmanı kaç kere gittim ona 😂 ama bu sefer sabredecegim

13 haftalık kocaman çocuğu bu kadar şahane yakalamayı nasıl başarmış Allahım bu nasıl bir çekim 😒😅😅hoş benim de en başta gittiğim bir kese resmi var kese demeye bin şahit aynı adamın bir gün sonra Mehmet bey yusyuvarlak kese çekmişti birde şuna bak ne olur 😂😂neyse Allahtan bebiş iyi 🥰
Valla bende anlamadım büyük bir başarı 😂 ama söyledim ilk hamileligim de doktor 12. Haftada söylemişti dedim. Daha önce mehemt beye gittiğimi biliyor... Ben emin olmak için on sekizden sonra söyleyeceğim dedi 😖

Valla bende anlamadım büyük bir başarı 😂 ama söyledim ilk hamileligim de doktor 12. Haftada söylemişti dedim. Daha önce mehemt beye gittiğimi biliyor... Ben emin olmak için on sekizden sonra söyleyeceğim dedi 😖
16 da değil, 18'den sonra😵 ayy ben dayanamazdım galiba😅 ne kadar sağlıklı olsun yeter diyoruz ama insan cinsiyetini de merak ediyor iste😍

Acele etmeyin doğunca öğrenirim de artık o kalmış bi 🤷‍♀️😂

Normalde ben giderim de canım eşim gereksiz buluyor merakımı 😂 ilk hamileligim de Suat beyi biliyorsun ultrason uzmanı kaç kere gittim ona 😂 ama bu sefer sabredecegim
Beni de eşim zorlamisti. Herkes 3 aylıkken öğrendi bizim 4 aylık oldu gidelim öğrenelim dedi. Bir hafta sonra Antalya'da randevumuz vardı dayanamadığı için ilçede doktora gittik çizgiyi gördüm kız dedi ,bir hafta sonra kendi doktorum erkek dedi buna nasıl kız demişler bu kordon değil pipi dedi 😂

Canım bence sen 14 de git cinsiyet ne diye sor o zaten dediğini hatirlamiyor. Bakar görürse söyler 🤣

Ben de 2 sabahtır yapıyorum kalktıktan sonra sırt ve bel ağrılarıma çok iyi geldi yaşadığım yerde imkanım olsa yüz yüze ders almak isterdim ama yok maalesef. Youtubeda bulduğum bir videoyu yapıyorum 2 gündür. Önerebileceğiniz bir yer var mı onlineda
İnstada semasskk diye bir sayfa da bayan online veriyor benim hoşuma gidiyor hatta takip ediyorum online alsam onunla bir konuşurum bak istersen

Beni de eşim zorlamisti. Herkes 3 aylıkken öğrendi bizim 4 aylık oldu gidelim öğrenelim dedi. Bir hafta sonra Antalya'da randevumuz vardı dayanamadığı için ilçede doktora gittik çizgiyi gördüm kız dedi ,bir hafta sonra kendi doktorum erkek dedi buna nasıl kız demişler bu kordon değil pipi dedi 😂
Bilmiyorum ki canım belki de beklemek daha mantıklı ay bilemedim 😂

Back
X