- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.981
Ay bende pek hevesle içtim ama sonrası fena yaptı ama olsun içerken mutlu oldum enazindan. Zaten ne yersen sonrası kötü yapıyor ağzımın tadı çok kötü oluyorTürk kahvesi aşığı bı insandım 2-3 yudum icebiliyorum ya
Benimde pantalonlar olmuyor olsada sıkılıyorum ben. Bol elbise yada kısa tayt bol tişört giyiyorum. LCW dan buldum tayt fitilli beli çok rahat esnek hamile taytı değil aslında ama 1 beden büyük aldım daha iyi oldu. Zaten birkaç kıyafet yeter. Alsamda emzirmeye uygun bakıyorum malum seneye de emzirme olacak rahat uygun olsunKızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Anladım inşallah kötü bir şey yoktur bayramdan sonra zaten randevum var bakalım hayırlısıBilgim yok canım bir anormallik olsa doktor söyler bence canım.ben bir hafta ara ile gittiğimde 1.5 dan 2 cm olmuştu yani yarım cm büyümüştü
Ben 3kilo almışım ya dün bı tartıldım şokGiyilir tabi neden giyilmesin bende 1 kilo aldım sadece ama bel kalınlaştığı için sıkıyor kıyafetler canım
Ben geçen hafta doktoruma gittim 2.18 cm di o zaman 8+6 di 2 gün önce farklı bir doktora gittim aslında benim amacım ölçmek değildi test ile ilgili farklı bir doktorun fikrini almak istedim ama ölçtünde 2.41 dedi doktor 9+5 tim o gün. Bir haftada 23mm artmış oldu o beni biraz endişelendirdiEvet geçen hafta gittim 10+4 normalde ama ultrasonda 11+4 hafta oldu boy 4.66cm .eşim uzun boylu bence ondan .daha önceki haftaları boy uyumlu hep .bugün de gidiyorum bakalım ne kadar büyümüş
Benimde öyle şuan sadece yazlık iki tane pantolonu giyebiliyorum bende almam lazım artık göbüşler çıkar yavaştan daEvet ya kapanmıyor Bi de karnım ağrıyor beli sıkı şeyler giyince. Bi tane eşofman altı var Bi de salaş bir yazlık pantolon onlar sıkı oluyor kot pantolonlarım hiç olmuyor
Bu akşam avm ye gidicem bulurum orada büyük ihtimal sağol canımBenimde pantalonlar olmuyor olsada sıkılıyorum ben. Bol elbise yada kısa tayt bol tişört giyiyorum. LCW dan buldum tayt fitilli beli çok rahat esnek hamile taytı değil aslında ama 1 beden büyük aldım daha iyi oldu. Zaten birkaç kıyafet yeter. Alsamda emzirmeye uygun bakıyorum malum seneye de emzirme olacak rahat uygun olsun
Ben de çok yiyordum doktor az ye dedi şekerin yükselebilir dedi azalttım birazBen 3kilo almışım ya dün bı tartıldım şokama kusmamak için devamlı meyve vs yiyorum normal
Aman valla kusmaktan iyidir kilo almak boşverBen 3kilo almışım ya dün bı tartıldım şokama kusmamak için devamlı meyve vs yiyorum normal
Evet yaa gerçekten çok mutlu geçiyor bebişleri gördüğümüz günSaol canım etmez mi şükür o kalp sesini duymak oyle inanilmaz duygu ki bilirsiniz ❤
Oo iyi yapmışsın bebiş kıpır kıpırdır şimdiGeldik bekliyoruz. Normalde randevum 16 ama biz 2-3 saat ta bekleyebiliriz. Sınır bozucu bu bu hastanedekocaman çikolata yedim
Ben 10.Haftada olmama rağmen cikmaya basladi.Kizlar benim ilk hamileligim de karnım yedinci ayda anca belli olmuştubunda daha dört ay bitmedi hamile karnım var inanamıyorum... Bir haftadir böyle belli kilo da almadım ama sırtım adeta boşalmış bütün yağ et öne doğru gelmiş gibi
Yemekten sonra içtim bende yanma yapmadı ama afedersin ağzıma geldi sonra devamlı. Çok kokusu geldi burnuma diye içtim ama bidaha zor. Geçen gün menengec kahvesi aldım satan adam mide ağrılarına da iyi gelir dedi hem baya hafif zaten. Dün ondan yaptım ki sabah çok kötüydü midem onu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum ama iyi oldum günün geri kalanı. Yarın bidaha onu deneyeceğim bakalımBende denemek istiyorum ama midemi yakar diye korkuyorum yoksa kapağını açıp kokluyorum arada
Kızdır belkiBen geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordukipir kıpırdı
@Cansurs1 sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah
Kahve keyfi güzel şey ama benimde genelde demirim düşünce canım çok istiyor yoksa hiç aramam. Hatta canım istediği zaman anlıyorum demirini düştüğünü normal zamanlarda daAyy tiryakisi olduğum telvesini bile yalayıp yuttuğum turk kahvesi ile 2018 de vedalastim kizima hamileyken bir tiksindim hala icemiyorum hiçte aklima bile gelmiyor
Bana ne dicek dur bakalım bekliyorum yarınıBu akşam avm ye gidicem bulurum orada büyük ihtimal sağol canım
Ben de çok yiyordum doktor az ye dedi şekerin yükselebilir dedi azalttım biraz
Şükür kilom kalmadı iki doğumundan sonra emzirirken kilo vereblerdenim ama vücut artık ne der 3.ye bilmiyorumAman valla kusmaktan iyidir kilo almak boşver
Ay evet derlerdi de inanmazdım öyleymiş ciddenBen 10.Haftada olmama rağmen cikmaya basladi.ikinci hamilelik de çabuk çıkıyor
KeşkeOo iyi yapmışsın bebiş kıpır kıpırdır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?