- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.961
Türk kahvesi aşığı bı insandım 2-3 yudum icebiliyorum yaAzonce aylar sonra canım çekerek türk kahvesi içtim nasıl özlemişim ya gözüm görsün istemezdim 2aydir. İnşallah normale dönüyoruz
Ben geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyorduKizlar günaydın randevusu olanlarin inşallah randevusu güzel gecer... Merakla bekliyorum randevu sonuçlarınızı
Kilo mu aldin sadece karin mi? Benim karnimda sis zor kapaniyor ama kilo almadim hic daha.bence giy ben ilkinde giyiyirdum hamile taytimi en son kademeye ayarla giy rahat rahatKızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Keşke bende öyle olsamTürk kahvesi aşığı bı insandım 2-3 yudum icebiliyorum ya
Giyilir tabi neden giyilmesin bende 1 kilo aldım sadece ama bel kalınlaştığı için sıkıyor kıyafetler canımKızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Gözünaydın canım çok sevindimBen geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordukipir kıpırdı
Cansurs sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah
Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi doktora gittin miBende 3 gün ateşle 38 yattım klima çarptı galiba
Ya sağol canım tamam bugün bakıcam. Ya göbeğim çok çıktı ama kilo da aldım 1,5 kilo kadar yanlardan da olmuyor yani belim kalınlaştı.Kilo mu aldin sadece karin mi? Benim karnimda sis zor kapaniyor ama kilo almadim hic daha.bence giy ben ilkinde giyiyirdum hamile taytimi en son kademeye ayarla giy rahat rahat
Ayyy maşallahlEki Görüntüle 3094741 merhaba teyzeleradetime göre 11+3 ultrasona göre 12+1 deyiz.Ense çok iyi 1.1 dedi.Ama yavrum keyfinden ödün verip asla yerinden dönmedi cinsiyet görmedik tarama için kan verdim 15 günü bulurmuş hayırlısı inşallah
Evet ya kapanmıyor Bi de karnım ağrıyor beli sıkı şeyler giyince. Bi tane eşofman altı var Bi de salaş bir yazlık pantolon onlar sıkı oluyor kot pantolonlarım hiç olmuyorGiyilir tabi neden giyilmesin bende 1 kilo aldım sadece ama bel kalınlaştığı için sıkıyor kıyafetler canım
Bende denemek istiyorum ama midemi yakar diye korkuyorum yoksa kapağını açıp kokluyorum aradaAzonce aylar sonra canım çekerek türk kahvesi içtim nasıl özlemişim ya gözüm görsün istemezdim 2aydir. İnşallah normale dönüyoruz
Çok sevindim canım demek ki cinsiyet konusunda tek benim doktorum değilmiş söylemeyenBen geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordukipir kıpırdı
Cansurs sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah
Benimde aynı kuzu kan 15 gün sonraya kaldı.Doktor cebellesti görmek için beni öksürttü falan ama diyorum ya keyifci bebem asla dönmediBen geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordukipir kıpırdı
Aynen canim cok temkinliler.Çok sevindim canım demek ki cinsiyet konusunda tek benim doktorum değilmiş söylemeyen
Hahahaa el ense yatıyordu benimki de. Zaten usg yi yapan baska bi birimdi ve hemen ölçtü cinsiyete bakan kim.doktorum sadece sonuclara baktı. Ona dedim erken daha dedi oda.Devlette boyle demek ki.Benimde aynı kuzu kan 15 gün sonraya kaldı.Doktor cebellesti görmek için beni öksürttü falan ama diyorum ya keyifci bebem asla dönmedi
Ayy tiryakisi olduğum telvesini bile yalayıp yuttuğum turk kahvesi ile 2018 de vedalastim kizima hamileyken bir tiksindim hala icemiyorum hiçte aklima bile gelmiyorAzonce aylar sonra canım çekerek türk kahvesi içtim nasıl özlemişim ya gözüm görsün istemezdim 2aydir. İnşallah normale dönüyoruz
Geldik bekliyoruz. Normalde randevum 16 ama biz 2-3 saat ta bekleyebiliriz. Sınır bozucu bu bu hastanedeGeçmiş olsun canım iyi misin şimdi doktora gittin mi
Saol canım etmez mi şükür o kalp sesini duymak oyle inanilmaz duygu ki bilirsiniz ❤Gözünaydın canım çok sevindimiçin rahat etmiştir baya şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?