• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ya benim eski kıyafetlerim olmuyor artık sadece elbise tarzı olanlar kot hayatta giyemiyorum bu hamile taytları var 13. Haftadayım bu haftalarda giyilir mi sizce?
Benimde pantalonlar olmuyor olsada sıkılıyorum ben. Bol elbise yada kısa tayt bol tişört giyiyorum. LCW dan buldum tayt fitilli beli çok rahat esnek hamile taytı değil aslında ama 1 beden büyük aldım daha iyi oldu. Zaten birkaç kıyafet yeter. Alsamda emzirmeye uygun bakıyorum malum seneye de emzirme olacak rahat uygun olsun

Evet geçen hafta gittim 10+4 normalde ama ultrasonda 11+4 hafta oldu boy 4.66cm .eşim uzun boylu bence ondan .daha önceki haftaları boy uyumlu hep .bugün de gidiyorum bakalım ne kadar büyümüş
Ben geçen hafta doktoruma gittim 2.18 cm di o zaman 8+6 di 2 gün önce farklı bir doktora gittim aslında benim amacım ölçmek değildi test ile ilgili farklı bir doktorun fikrini almak istedim ama ölçtünde 2.41 dedi doktor 9+5 tim o gün. Bir haftada 23mm artmış oldu o beni biraz endişelendirdi

Evet ya kapanmıyor Bi de karnım ağrıyor beli sıkı şeyler giyince. Bi tane eşofman altı var Bi de salaş bir yazlık pantolon onlar sıkı oluyor kot pantolonlarım hiç olmuyor 😂😂
Benimde öyle şuan sadece yazlık iki tane pantolonu giyebiliyorum bende almam lazım artık göbüşler çıkar yavaştan da ☺️

Benimde pantalonlar olmuyor olsada sıkılıyorum ben. Bol elbise yada kısa tayt bol tişört giyiyorum. LCW dan buldum tayt fitilli beli çok rahat esnek hamile taytı değil aslında ama 1 beden büyük aldım daha iyi oldu. Zaten birkaç kıyafet yeter. Alsamda emzirmeye uygun bakıyorum malum seneye de emzirme olacak rahat uygun olsun
Bu akşam avm ye gidicem bulurum orada büyük ihtimal sağol canım
Ben 3kilo almışım ya dün bı tartıldım şok 😄 ama kusmamak için devamlı meyve vs yiyorum normal
Ben de çok yiyordum doktor az ye dedi şekerin yükselebilir dedi azalttım biraz 😂😂

Kizlar benim ilk hamileligim de karnım yedinci ayda anca belli olmuştu 😂 bunda daha dört ay bitmedi hamile karnım var inanamıyorum... Bir haftadir böyle belli 😳 kilo da almadım ama sırtım adeta boşalmış bütün yağ et öne doğru gelmiş gibi 😂
Ben 10.Haftada olmama rağmen cikmaya basladi.🙈ikinci hamilelik de çabuk çıkıyor 😅

Bende denemek istiyorum ama midemi yakar diye korkuyorum yoksa kapağını açıp kokluyorum arada 😋
Yemekten sonra içtim bende yanma yapmadı ama afedersin ağzıma geldi sonra devamlı. Çok kokusu geldi burnuma diye içtim ama bidaha zor. Geçen gün menengec kahvesi aldım satan adam mide ağrılarına da iyi gelir dedi hem baya hafif zaten. Dün ondan yaptım ki sabah çok kötüydü midem onu içtim o mu iyi geldi bilmiyorum ama iyi oldum günün geri kalanı. Yarın bidaha onu deneyeceğim bakalım

Kizlar bana kilo aldırmayan ama gün içinde hep ağzıma atmalik şeyler tavsiyeniz var mı? Birşeyler yemezsem midem az boşalınca kusacak gibi oluyorum. Çubuk kraker ve şu kaynana sopası dışında 😅 onları hiç yiyemedim çünkü. Meyve yemekten galiba aldım bu kiloları ben yoksa tatlı yiyemiyorum hiç

Ben geldim öğlen anca girebildim buraya. Ikili tarama şükür iyi ama kan 15 gun sonra cikacakmis ona gore degerlendiriliyormus.Ama ölçüm iyi cıktı sıkıntı yok.Cinsiyet icin erken dedi 15 gun snraya kaldi yani. 21 ine de özel doktoruma randevum var zaten o kesin soyler..Bu arada bebek kocaman olmuştu el ense yatiyordu🤭 kipir kıpırdı 😍
@Cansurs1 sende gidecektin bugun ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlarım nasil sonuclariniz hayirli haberlerle gelin insallah🤲
Kızdır belki ☺️ kizlar pek göstermez ya. 2hafta sonra muhtemelen öğrenirsin daha naz yapmazsa ufaklık 😊 bende yarın çocuklarıma söylemek için istiyorum öğrenmeyi ama bakalım doktor söyleyecek mi

Ayy tiryakisi olduğum telvesini bile yalayıp yuttuğum turk kahvesi ile 2018 de vedalastim kizima hamileyken bir tiksindim hala icemiyorum hiçte aklima bile gelmiyor🤷🏻‍♀️
Kahve keyfi güzel şey ama benimde genelde demirim düşünce canım çok istiyor yoksa hiç aramam. Hatta canım istediği zaman anlıyorum demirini düştüğünü normal zamanlarda da

Aman valla kusmaktan iyidir kilo almak boşver 😃
Şükür kilom kalmadı iki doğumundan sonra emzirirken kilo vereblerdenim ama vücut artık ne der 3.ye bilmiyorum 😅 hiç takmamistim ama bu doğumdan sonra güzel bir korse bulup kullanacağım nasılsa kışa da denk geliyor zorlamaz. Diğerlerinde takamadim sicaktan

Back
X