- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.001
Benimde 3.de kendini aştı resmen ama zaten 2.den sonra karın derim yumuşadı belliydi. Bunda korse takip belli vakti geçince de spora baslicam kararlıyım yoksa yaşta gidiyor kalır falanKizlar benim ilk hamileligim de karnım yedinci ayda anca belli olmuştubunda daha dört ay bitmedi hamile karnım var inanamıyorum... Bir haftadir böyle belli kilo da almadım ama sırtım adeta boşalmış bütün yağ et öne doğru gelmiş gibi
Benimde ilk baştan beri solda oluyor dönem dönem ama geçiyor. Genelde normal oluyor ama rahim ağzı kisaligiyla ilgili bilgim yok canım. Sende var mıydı ki?Kızlar, benim hafta sonundan beri sağ kasığım ara ara ağrıyor. Doktorum da izinde, dinlendiğimde geçiyor diye çok üstünde durmadım. Daha önce başına gelen var mı? Rahim ağzı kısalığıyla vs ilgisi olabilir mi?
MaşallahKızlar çıktım bencinsiyet görmemiş doktor, bayramdan sonra gel dedi eğer öğrenmek istiyorsun))istemiyorsun 1 ay sonra gel ))bende 20 temmuz devlet hastanede randevu aldım bakalım. Ultrason yaptırdık hersey iyi ölçüleri sormadım. Kan da yarın sabah verecem şimdi almadılar ben şey takıldım ultrasonda doğum tarihi 24 Aralık çıktı normalde 21 ocak olması lazım şuan 6cm oldu geçen hafta 4.66cm .çok çabuk büyüyor
Bazı bebekler önden gidebiliyor baya ama doğum tarihi erken olacak diye birşey yok diye biliyorum. Gorumcemin hep önde gitti 2hafta ama tam 40haftayi doldurdu hatta daha da gelmiyordu sezeryan oldu kendi isteğiyleKızlar çıktım bencinsiyet görmemiş doktor, bayramdan sonra gel dedi eğer öğrenmek istiyorsun))istemiyorsun 1 ay sonra gel ))bende 20 temmuz devlet hastanede randevu aldım bakalım. Ultrason yaptırdık hersey iyi ölçüleri sormadım. Kan da yarın sabah verecem şimdi almadılar ben şey takıldım ultrasonda doğum tarihi 24 Aralık çıktı normalde 21 ocak olması lazım şuan 6cm oldu geçen hafta 4.66cm .çok çabuk büyüyor
Bende doğumdan sonra hemen diyet ve lesliye başlayacağım zaten kilom vardı ve ben diyetteyken hamile kaldığını öğrenmiştim o yüzden en az kiloayla bitirip sonrasında hızla kilo vermem gerekBenimde 3.de kendini aştı resmen ama zaten 2.den sonra karın derim yumuşadı belliydi. Bunda korse takip belli vakti geçince de spora baslicam kararlıyım yoksa yaşta gidiyor kalır falan
Ben ilk hamilelikte 59 ile hamile kalmistim 73 kilo dogurdum sonra 65 e düştüm. Bizim burda diyetisyen sena varya ona gittim 58 e dustum ideal gorunuyordum. Ama hamile kalicam diye saldim kendimi 65 kiloyum simdiBende doğumdan sonra hemen diyet ve lesliye başlayacağım zaten kilom vardı ve ben diyetteyken hamile kaldığını öğrenmiştim o yüzden en az kiloayla bitirip sonrasında hızla kilo vermem gerek
Bir anda büyüdü işte geçen hafta 1 hafta ilerde bugün de şok oldumMaşallah1 ay önde. Yani 8 ayda mı doğurcaksın minik bir an önce büyüyüp geleyim diyor anlaşılan
Ekrem karakaya olayin dan miKizlar şimdi bu haber okudum hekimsen tarafından 7-8 temmuz doktorlar iş birakiyormus doğru mu ya. Özel hastanelerde mi? Hastaneye sorsam mı acaba mesaj atıp
Kilo olarak nasil gidiyorsun canim fazla kilo alımın oldu muBir anda büyüdü işte geçen hafta 1 hafta ilerde bugün de şok oldum
Ben zaten 40 hafta beklemek istemiyorum 37-38 hafta sezaryen yapcamBazı bebekler önden gidebiliyor baya ama doğum tarihi erken olacak diye birşey yok diye biliyorum. Gorumcemin hep önde gitti 2hafta ama tam 40haftayi doldurdu hatta daha da gelmiyordu sezeryan oldu kendi isteğiyle
Eksi 7Kilo olarak nasil gidiyorsun canim fazla kilo alımın oldu mu
Ben zaten hala kusuyorum(((2 gün 38 ateşle yattım hiç birsey yemedimKilo olarak nasil gidiyorsun canim fazla kilo alımın oldu mu
AhahhaEksi 7
Ya 65 olsam sukredecegim benBen ilk hamilelikte 59 ile hamile kalmistim 73 kilo dogurdum sonra 65 e düştüm. Bizim burda diyetisyen sena varya ona gittim 58 e dustum ideal gorunuyordum. Ama hamile kalicam diye saldim kendimi 65 kiloyum simdidogumdan sonra sıkı bir diyet yapacağım pilates ile birlikte.
bilmiyorum ki daha ilk gebeliğim, devlet hastanesine gidiyorum oradaki doktorum da bir şey demedi hiçBenimde ilk baştan beri solda oluyor dönem dönem ama geçiyor. Genelde normal oluyor ama rahim ağzı kisaligiyla ilgili bilgim yok canım. Sende var mıydı ki?
Canim burcu da bende veremedim sena da verdim. Burcu da arkadasim amaYa 65 olsam sukredecegim benbenim baya kilom vardı ya on kilo vermiştim bir on kilom daha kalmıştı ki hamile olduğumu öğrendim... Diyrtisyenle veremiyorum ben. Burxuya gidiyordum bir kilo verdim ancak kendim yaptım iki ayda on kilo verdim... Aralikli.oruc ve Leslie çok iyi verdirdi bana bakalım tekrar doğumdan sonra döneceğim sahalara
Ya bende kilo almıştım 5 kilo veremiyordum. Smdi 11 haftalık hamileyim 4 kilo almis görünüyorum aynaya bakamıyorum , hic abur cubur yok, ekmek zaten oyle yemem sanirim hamilelign basindan beri kabizim ondan dolayi boyle haftada 1 kere oluyor. Karnim cıktı tamam, memelerim aşırı büyüdü bel cevrem cok kalınlaştı.diyetisyenle devam edeyim dedjm ama şimdi tatilde cok zor olacak. Doğum sonrasi artik ben birde sezeryan olacağım. Spora hemen başlayamam. Bakalim hayrlisi kiloya cok takıyorum. Ilk 3 ayda genelde kilo alinmaz ben neden aliyorum diyeBende doğumdan sonra hemen diyet ve lesliye başlayacağım zaten kilom vardı ve ben diyetteyken hamile kaldığını öğrenmiştim o yüzden en az kiloayla bitirip sonrasında hızla kilo vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?