2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Benim cocuk cok sık hasta oluyor. Simdide burnu akmaya basladi beni cok korkutuyor

Ayy gözünaydın canım ayrı bi mutlu oluyor gün boyu insan güzel haberlerini alınca bebişlerin hangi takviyeleri verdi ? İçini Ferhat tut güzel çıkıcak inşallah sonuçların
Canım multivitamin verdi içinde yok yok bir de d3 magnezyum kalsiyum içeren bir takviye verdi tabiki Demir ilacı da

Bende hiç birsey hissetmiyorum göbek de yok
İlkinde benimde oyle olmustu ama ikincide gercekten cabuk cikiyormus. Yani disardan gorenler hamile demez ama pantolanlarimin onu kesinlikle rahatsiz ediyor giyemiyorum. Hamile pantolonu giyecek kadarda degilim.mecbur elbise giyiyorum

Cikolata yeseydin girmeden keske .uykusu dan uyanirdi belki

Hamilelik döneminde en lanet okuduğum şey koltuklarım oldu arkadaşlar.Chester koltuk cidden pişmanlık benim artık bu bütün delikleri tek tek süpürecek dermanim kalmadı
Ahahah 1 buçuk yasinda ki Kizim saolsun ben de hergun silerim o deliklerde gecen gun ekmek parçacıkları topladim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…