- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.501
İgne cok onemli canim . 2 gunde 1 kullanıyorum ben evet yağlı igne oldugu için yakıyor ama kanama alanı olunca mecburuz.Merhabalar bayramın ilk günü hafif kahve leke vardı dün yoğunlaştı doğum acile gittim ve kese çevresinde kanama alanları olduğu söylenerek progestan 100mg verdi birde tek kullanımlık iğne ancak en derin seviyeye yapılan iğne oldıgundan fobi sebebiyle yaptıramadım ilaçlar yeterli olur mu aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ilişki yasağı dışında bir durum varmı
Kimmiş onlarAaa doktorlarınız aynı ne hoş tanışsanız bari aynı şehirdeyseniz kk dostlukları harika gerçekten 2013 Ocak annelerinden hala görüştüğümüz arkadaşlar varburada da okur inşallah
Yaaa okadae çok sevindimki senin adına çok şükür güzel haberler verdin bize inşallah dahada iyi olursun erken doğum riski malesef bizim gibiler için biraz yüksek ama bu günleri atlatırsak ozamnlarida atlatırız çünkü bebeklerimiz inadına tutunmaya çalışıyor hayata eminimki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günde gelecekBende randevudan çıktım sonunda agzim kulaklarimda cikabildim.
Evet 20. Haftaya kadar dusuk riski sonrasinda da erken dogum riskim oldugu icin hic ise donmeyecegim hep istiharatte olacakmisim ama bu sefer o kadar büyümüş o kadar hareketliydi ki (cikolata yedim) cok saglikli görünüyordu.Doktor sanki daha olumlu yorumlar yapti bu sefer.
11+2 ymisim 4.47 cm ense kalinligi cok iyi dedi 1.33 mus. İkili test icin kan verdim. Fetal dna istemedim bir problem varsa o zmn dusunurum.
Cinsiyet sordum tahmini birseyler soyleyeyim dedi erkege dönecek bir bebek gibi dedi.
Bir oglum var bir kizim olsun cok istiyordum .
Ama o kadar sey yasadim ki agzim kulaklarimda döndüm hayirlisi olsun.
Bu aradaDilyy Ertugrul hoca ya gittim sana 18. Hafta diye direnmisti ama bana naz yapmadan tahminini soyledi nazı sanaymis.
İğneyi kesinlikle kullan benimde çok kötüydü hatta cidden bir kanama geçirdim iğneler sayesinde şuan normale döndüm sayılır. Ben sürekli yatıyorum iş yapmak yasak oyuzden bol bol yatMerhabalar bayramın ilk günü hafif kahve leke vardı dün yoğunlaştı doğum acile gittim ve kese çevresinde kanama alanları olduğu söylenerek progestan 100mg verdi birde tek kullanımlık iğne ancak en derin seviyeye yapılan iğne oldıgundan fobi sebebiyle yaptıramadım ilaçlar yeterli olur mu aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ilişki yasağı dışında bir durum varmı
Cok tesekkur ederim canim bende cok huzurlu bir gun gecirdim uzun bir aradan sonraYaaa okadae çok sevindimki senin adına çok şükür güzel haberler verdin bize inşallah dahada iyi olursun erken doğum riski malesef bizim gibiler için biraz yüksek ama bu günleri atlatırsak ozamnlarida atlatırız çünkü bebeklerimiz inadına tutunmaya çalışıyor hayata eminimki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günde gelecek
İğne kullanmalısın. Ben de kanama alanım için kullandım. Evet biraz yakıyor ama bebeği kaybetme korkusu daha cok. Yoğun kanamamı azalttı ve Kahverengiye döndürdü. Ayrıca kanama durana kadar tuvalet harici kalkmadım. Geçmiş olsunMerhabalar bayramın ilk günü hafif kahve leke vardı dün yoğunlaştı doğum acile gittim ve kese çevresinde kanama alanları olduğu söylenerek progestan 100mg verdi birde tek kullanımlık iğne ancak en derin seviyeye yapılan iğne oldıgundan fobi sebebiyle yaptıramadım ilaçlar yeterli olur mu aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ilişki yasağı dışında bir durum varmı
Günaydın.Evde küçük cocuk varken hamile olmak ne zormuş. Ya sabır! 6 ayımız kaldıKizlar günaydın berbat bir gece geçirdim. Çocuk uyumadi bütün gece... Sürekli uyanıp durdu bende dalamadim uykuya... Kendimi berbat hissediyorum. Gözümü bile açamıyorum
Aynen canım bir de seninle yatacağım diye ağlıyor karnımı kasigimi hep tekmelediGünaydın.Evde küçük cocuk varken hamile olmak ne zormuş. Ya sabır! 6 ayımız kaldı
Benim oğlan da sürekli karnıma tekme atma peşinde uzanırken uzaktan hızlıca koşup göbeğime atıyor kendini kendimi nasıl korusam bilemedimAynen canım bir de seninle yatacağım diye ağlıyor karnımı kasigimi hep tekmeledi
Benimki 5 yasinda ama halen benimle yatiyor. Cok sicakkk karnimda buyumeye baslayinva cok zor olucak.oyin oynarken heycalayip ayaklariyla havaya tekme atarken benimde kac kez bende nasibimi alıyorumAynen canım bir de seninle yatacağım diye ağlıyor karnımı kasigimi hep tekmeledi
Bende de durum aynı bir anda vuruyor anlamıyorum bileBenim oğlan da sürekli karnıma tekme atma peşinde uzanırken uzaktan hızlıca koşup göbeğime atıyor kendini kendimi nasıl korusam bilemedim
Ya aynı durumdayız bu sefer de karnımda ki için vicdna yapıyorum çok değişik bir his yaBenimki 5 yasinda ama halen benimle yatiyor. Cok sicakkk karnimda buyumeye baslayinva cok zor olucak.oyin oynarken heycalayip ayaklariyla havaya tekme atarken benimde kac kez bende nasibimi alıyorum
Ani refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olurYa aynı durumdayız bu sefer de karnımda ki için vicdna yapıyorum çok değişik bir his ya
Benim ki aldım attım diyor bazen de kardeşime oyuncak almaya gidelim diyor ya bilemedim inşallah sever sonrasındaAni refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olur
Kac yaşında? Benimki 5 yasinda anlatiyirum anliyor ama yanimda yatip oyun oynarken oyunun heycanindan unutup saga soma tekme savururken nasibimi aliyorumBenim oğlan da sürekli karnıma tekme atma peşinde uzanırken uzaktan hızlıca koşup göbeğime atıyor kendini kendimi nasıl korusam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?