2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhabalar bayramın ilk günü hafif kahve leke vardı dün yoğunlaştı doğum acile gittim ve kese çevresinde kanama alanları olduğu söylenerek progestan 100mg verdi birde tek kullanımlık iğne ancak en derin seviyeye yapılan iğne oldıgundan fobi sebebiyle yaptıramadım ilaçlar yeterli olur mu aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ilişki yasağı dışında bir durum varmı

İgne cok onemli canim . 2 gunde 1 kullanıyorum ben evet yağlı igne oldugu için yakıyor ama kanama alanı olunca mecburuz.

Yaaa okadae çok sevindimki senin adına çok şükür güzel haberler verdin bize inşallah dahada iyi olursun erken doğum riski malesef bizim gibiler için biraz yüksek ama bu günleri atlatırsak ozamnlarida atlatırız çünkü bebeklerimiz inadına tutunmaya çalışıyor hayata eminimki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günde gelecek

İğneyi kesinlikle kullan benimde çok kötüydü hatta cidden bir kanama geçirdim iğneler sayesinde şuan normale döndüm sayılır. Ben sürekli yatıyorum iş yapmak yasak oyuzden bol bol yat

Cok tesekkur ederim canim bende cok huzurlu bir gun gecirdim uzun bir aradan sonra 5.30 tiroid hapıni icmek icin uyandim sonra hayal kurmaktan uyuyamadim cok şükür

İğne kullanmalısın. Ben de kanama alanım için kullandım. Evet biraz yakıyor ama bebeği kaybetme korkusu daha cok. Yoğun kanamamı azalttı ve Kahverengiye döndürdü. Ayrıca kanama durana kadar tuvalet harici kalkmadım. Geçmiş olsun

Aynen canım bir de seninle yatacağım diye ağlıyor karnımı kasigimi hep tekmeledi
Benimki 5 yasinda ama halen benimle yatiyor. Cok sicakkk karnimda buyumeye baslayinva cok zor olucak.oyin oynarken heycalayip ayaklariyla havaya tekme atarken benimde kac kez bende nasibimi alıyorum

Ya aynı durumdayız bu sefer de karnımda ki için vicdna yapıyorum çok değişik bir his ya
Ani refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olur

Ani refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olur
Benim ki aldım attım diyor bazen de kardeşime oyuncak almaya gidelim diyor ya bilemedim inşallah sever sonrasında

Benim oğlan da sürekli karnıma tekme atma peşinde uzanırken uzaktan hızlıca koşup göbeğime atıyor kendini kendimi nasıl korusam bilemedim
Kac yaşında? Benimki 5 yasinda anlatiyirum anliyor ama yanimda yatip oyun oynarken oyunun heycanindan unutup saga soma tekme savururken nasibimi aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…