- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.781
Sorma boğazı şişmişNesi vardi kedinin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma boğazı şişmişNesi vardi kedinin canım
Benim o naneli tat ağzımda kalınca sonrası mahvediyo değişik acı birşey oluyor. Sanki ağzımın kenarlarından acı su çıkıyor resmen ağzımda birikiyor yutamiyorumda. Doktorum bile bunun çaresi yok dedi geçmesini bekliyorum artıkBende de çok oluyor beyaz ekmek yediğim zamanlar daha çok arttığını farkettim. Siyez buğdaylı ekmek yiyorum gebelik şekeri artabilir diye doktorum önermişti. O Bi nebze azaltıyor ama yine tam anlamıyla geçmiyor. Benim diş fırçalarken midem bulandığı için ben de fırçalayamıyorum şu sıralar.
Sağol canım inan günde yirmi yirmi beş kez maske değiştiriyorum gerçekten korkuyorum korona olmaktan...Canim polo seker var agizdan yavas yavas eriyen onlardan deneyebilirsin ben universitede otobus yolcuklarinda hep onu kullanirdim. Naneli seker agir gelirdi onun biraz daha hafif agiza koku veren bir tadı var.
Gecmis olsun canim. Adet donemine denk gelmis olabilir mi?hamileler adet donemlerinde bu tarz agrilar yasayabiliyormis ya. Seninki cok ayakta kalmaktan oluyordur büyük ihtimal. Buralarda herkes korona gelenlere de cok dikkat et ,Allah yardimcin olsun
Bu kediler şaşkın yaSorma boğazı şişmişHalsizdi mama yemiyordu, sürekli uyuyordu ateşi falan çıktı. İlk gittiğim veteriner 1000 liranın üstünde masraf çıkardı sadece hemogram ve geçici olarak ateş düşürücü, antibiyotik iğne yaptı elimdeki tüm parayı verip Bi tek onları karşılayabildim çıktım. Neyse başka veteriner buldum direk anladı mevzuyu 3, 4 gün iğne yapıcaz dedi. İyi de geldi baya kendine geldi mamasını yiyor geziyor dolanıyor evin içinde. Galiba evde 1,2 kere lavanta lı tütsü yaktı eşim o alerji yaptı diye düşünüyorum.
Evet gerçekten. Düşünemiyorum. Tek atarları bize zaten dışarıya minnoşlarBu kediler şaşkın yasokakta yaşasalar nolur diye düşünüyorum bazen o kadar hassaslar ki.
![]()
Ben önceki gebeliğimde mustela kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şimdi de mustelaya başladım öneririmKızlar hala çatlak kremi kullanmaya başlamadım bugün şöyle bir baktım da o nasıl fiyatlar öyle :)))) tavsiyesi olan var mı
Canım benim arkadaşımın öyleydi.o işe hep geldi ona da yat demediler ama doğumda kanama riski oluyormuş.şu plasenta previa dedikleri şey sanırım senin dediğin.son zamanlarda birkaç hafta erken doğabilir kanama olabilir benim bildiğimKızlar bebeğin eşi aşağıda olanınız var mı? Doktor bugün bana öyle dedi. Rapor verdi ama evde sadece tuvalete kalk yat dinlen vs demedi. Sizde varsa size neler söyledi?
Bugün lierac sipariş ettim. 200 ml. 280 tl. Fiyatlar uçmuş durumda.4 aylıkken başlamış olacağım. Sanırım 1 tane de yetmez.Kızlar hala çatlak kremi kullanmaya başlamadım bugün şöyle bir baktım da o nasıl fiyatlar öyle :)))) tavsiyesi olan var mı
Bende 1 ay önce mustelayı 330 a aldım.internete güvenemedim eczaneden aldım.kullanmaya 1 hafta önce başladım.6 aya kadar günde 1 6 aydan sonra 2 ye çıkartırım.şimdilik 1 tüp 6. Aya kadar gidecek gibi duruyor.önceki gebeliğimde doğumdan sonra da 3 ay kullandım çünkü karon direk aşağı sarktı çok kötü bi görüntü vardı doğum sonrası.o sarkmadan dolayı çatlak olur diye çok korktum ama çok şükür hiç çatlamadı.göbek toparlayınca bıraktımBugün lierac sipariş ettim. 200 ml. 280 tl. Fiyatlar uçmuş durumda.4 aylıkken başlamış olacağım. Sanırım 1 tane de yetmez.
Doğum sonrası da devam edildiğini göz önüne alırsak 2 tüp almak mantıklı. Fiyat bu piyasa ile yine artacak gibi.Bende 1 ay önce mustelayı 330 a aldım.internete güvenemedim eczaneden aldım.kullanmaya 1 hafta önce başladım.6 aya kadar günde 1 6 aydan sonra 2 ye çıkartırım.şimdilik 1 tüp 6. Aya kadar gidecek gibi duruyor.önceki gebeliğimde doğumdan sonra da 3 ay kullandım çünkü karon direk aşağı sarktı çok kötü bi görüntü vardı doğum sonrası.o sarkmadan dolayı çatlak olur diye çok korktum ama çok şükür hiç çatlamadı.göbek toparlayınca bıraktım
Aynen öyle bikaç tane alıp kenara atmak lazımDoğum sonrası da devam edildiğini göz önüne alırsak 2 tüp almak mantıklı. Fiyat bu piyasa ile yine artacak gibi.
benim de üç aşım var hamile iken vurulmayı düşünmüyorum açıkçasıKızlar merhaba.bende grubu yeni keşfettim.16+1 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.size bir sorum var.korona aşısı olacak mısınız?hamileyken aşı olmaktan çok endişeleniyorum sizler neler düşünüyorsunuz?bu arada 3 biontech aşım var gebelik öncesi vurulmuştum tekrar 4.aşı çıktı ama olmayı çok düşünmüyorum
Ben iki biontech asiliyim. Pismanim. Bir daha yaptirmayi dusunmuyorum. Kimseyi de etkilemek istemem tabi.Kızlar merhaba.bende grubu yeni keşfettim.16+1 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.size bir sorum var.korona aşısı olacak mısınız?hamileyken aşı olmaktan çok endişeleniyorum sizler neler düşünüyorsunuz?bu arada 3 biontech aşım var gebelik öncesi vurulmuştum tekrar 4.aşı çıktı ama olmayı çok düşünmüyorum
Aşı da covid de pıhtılaşma yapabiliyor o da düşüğe sebep oluyor ondan korkuyorumBen iki biontech asiliyim. Pismanim. Bir daha yaptirmayi dusunmuyorum. Kimseyi de etkilemek istemem tabi.
Oy maşallah miniğeSelam kızlar.. Bugün kontrolüm vardı, 12+1 ken 13+1 çıktı.. cinsiyet sordum 1-2 hafta sonra belli olur 2 hafta sonra ikili tarama sonucu çıkıcak onun için gel cinsiyetide söylücem dediÖlçümlerini yaptı iyitiymiş çok şükür
Bende devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum, ölçüm yapıp iyi diyince birdaha irdelemedim güveniyorum kendisine.. 2 hafta sonra da öğrencem nasipse cinsiyeti, 2 hafta nedir ki şıp diye gelirOy maşallah miniğeinşallah güzel sonuçlar alırsın
ben de gittim asistana denk geldim adam uyuzlandı valla kendi kendine ölçtü söylemedi ekranı da ayarlamamış bebiş ne kadar büyümüş anlamadım
cinsiyeti sorunca daha küçük dedi ayın 28 inde inşallah özeldeki doktoruma gideceğim o söyler artık bebiş ne kadar büyüdü cinsiyeti vs
![]()
Az kaldı azBende devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum, ölçüm yapıp iyi diyince birdaha irdelemedim güveniyorum kendisine.. 2 hafta sonra da öğrencem nasipse cinsiyeti, 2 hafta nedir ki şıp diye gelir![]()