• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Arkadaşlar ben hem devlet hem özele gidiyorum şükür sorun da yok devlette her seferinde farklı doktor denk geliyor ama hepsi Allah var çok iyi . Doğumu devlette yapmak istersem devlette de muayene olduğum doktor mu geliyor doğuma yoksa rastgele mi ?

Ayrıntılı Ultrason icin mi gideceksiniz? Sizin ikili tarama riskli çıkmıştı sanki ne yaptınız ? Fetal dna mi?
Evet sonuç bekliyoruz inşallah ayrıntılı İçin düşündük aslında zaten aynı fiyat ortalama en azından işin uzmanı bakar dedim ama net değil şimdilik fiyat araştırıyoruz,inşallah DNA sonucumuz iyi gelir sürekli aklımda içim sıkılıyor artık düşündükçe😢

Evet sonuç bekliyoruz inşallah ayrıntılı İçin düşündük aslında zaten aynı fiyat ortalama en azından işin uzmanı bakar dedim ama net değil şimdilik fiyat araştırıyoruz,inşallah DNA sonucumuz iyi gelir sürekli aklımda içim sıkılıyor artık
İnşallah iyi gelir canım bu önceki baktıklarınız risk hesaplama sonuçta sıkma canını çok

Hanimlarr merhaba 😊 doktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle 🤗🤩
Iki kizim olacak çok mutluyum 🤗
Maşallah Allah bağışlasın bizimde kesinleşti çok şükür bir kızım daha oluyor iki kızım olacak Allah kısmet ederse inşallah eşim de bende çok istiyorduk çok şükür 😍😍😍

Benim de 3 biontech vardı tam 4.olacakken covid olduk haliyle olmadım, Mehmet bey de kesin ol diyor bayram öncesi kendisi covid olmuş hala konuşurken sesi hırıltılı geliyordu çok zorlanmış, aşıdan yana bir kokum yok ama kanı pıhtılaştırıyor diyorlar diye korkmuyorum desem yalan olur ama zaten günlük sabah coraspirin akşam 0,4 oksapar kullanıyorum aslında
Bu kişinin vermesi gereken bir karar... Ben şu an için olmayacağım. Çünkü alerjiye karşı önlem alamayacaklar hamilelikten ötürü 😳

Canım İpek ismini çok severim ben de kızım olursa koymak istedim bakalım hala umudum var 😅 kuranda geçmesinin bir önemi yok anlamlı olması önemli diye biliyorum
İpek bana böyle temiz saf geliyor hoşuma gidiyor ☺️ isim konusunda en çok o noktaya takılmıştım bakalım. Eşimi ikna edebilirsek neden olmasın 😂 o hala zeynep diyor

Ayni durum bizde de oldu kızımın ismi konusunda bundada ben ve ailemin onerilerine acik olucam hatta direkt annemin adini düşünüyorum 🤭 kimse birsey diyemez. Ahirette seslenildiginde hayırlı manalı bir isim olmasi gerekirmis anne ve babanin ilk ve önemli gorevi cocuguna hayırlı manali bir isim koymakmis bu sekilde biliyorum bende.Hepimizin gonlune gore olur insallah isim konusu da🤭
Bende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil mi 😂 yok tam tipik başak delirtiyor beni

Arkadaşlar ben hem devlet hem özele gidiyorum şükür sorun da yok devlette her seferinde farklı doktor denk geliyor ama hepsi Allah var çok iyi . Doğumu devlette yapmak istersem devlette de muayene olduğum doktor mu geliyor doğuma yoksa rastgele mi ?
Normal doğumda ve ani gelişen sezeryanda O gün hangi doktor nöbetçiyse o geliyor, ama planlı sezeryansa muayne ettiğin doktorun yapıyor..

Bende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil mi 😂 yok tam tipik başak delirtiyor beni
Tam Başak mı Aslan mı Burcu diyecektim😂

Back
X