- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.381
Maşallah benimde ikinci ama bu kadar göbek yok2. Çocukta hızlı çıkıyormuş göbek denendi onaylandı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah benimde ikinci ama bu kadar göbek yok2. Çocukta hızlı çıkıyormuş göbek denendi onaylandı![]()
Evet sonuç bekliyoruz inşallah ayrıntılı İçin düşündük aslında zaten aynı fiyat ortalama en azından işin uzmanı bakar dedim ama net değil şimdilik fiyat araştırıyoruz,inşallah DNA sonucumuz iyi gelir sürekli aklımda içim sıkılıyor artık düşündükçeAyrıntılı Ultrason icin mi gideceksiniz? Sizin ikili tarama riskli çıkmıştı sanki ne yaptınız ? Fetal dna mi?
Ben varım canım kız benimKızlar cinsiyeti belli olup listeye eklemedigim varsa beni etiketleyip söyleyin![]()
Ay çok sevindim yaa biraz geç yazıyorum ama yeni fırsat buldum yazmaya hayırlı olsunHepinize tek tek teşekkür ederim cok saolun guzel dilekleriniz içinhepimiz saglikla hayirla kucagimiza alalim insallah
![]()
İnşallah iyi gelir canım bu önceki baktıklarınız risk hesaplama sonuçta sıkma canını çokEvet sonuç bekliyoruz inşallah ayrıntılı İçin düşündük aslında zaten aynı fiyat ortalama en azından işin uzmanı bakar dedim ama net değil şimdilik fiyat araştırıyoruz,inşallah DNA sonucumuz iyi gelir sürekli aklımda içim sıkılıyor artık
Kızlar cinsiyeti belli olup listeye eklemedigim varsa beni etiketleyip söyleyin![]()
Maşallah Allah bağışlasın bizimde kesinleşti çok şükür bir kızım daha oluyor iki kızım olacak Allah kısmet ederse inşallah eşim de bende çok istiyorduk çok şükürHanimlarr merhabadoktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle
Iki kizim olacak çok mutluyum![]()
Benimde kesinleşti canım kızım olacak inşallah ekleyebilirsinKızlar cinsiyeti belli olup listeye eklemedigim varsa beni etiketleyip söyleyin![]()
Maşallah saglikla al kucagina inşallah cok sevindimMaşallah Allah bağışlasın bizimde kesinleşti çok şükür bir kızım daha oluyor iki kızım olacak Allah kısmet ederse inşallah eşim de bende çok istiyorduk çok şükür![]()
Bu kişinin vermesi gereken bir karar... Ben şu an için olmayacağım. Çünkü alerjiye karşı önlem alamayacaklar hamilelikten ötürüBenim de 3 biontech vardı tam 4.olacakken covid olduk haliyle olmadım, Mehmet bey de kesin ol diyor bayram öncesi kendisi covid olmuş hala konuşurken sesi hırıltılı geliyordu çok zorlanmış, aşıdan yana bir kokum yok ama kanı pıhtılaştırıyor diyorlar diye korkmuyorum desem yalan olur ama zaten günlük sabah coraspirin akşam 0,4 oksapar kullanıyorum aslında
İpek bana böyle temiz saf geliyor hoşuma gidiyorCanım İpek ismini çok severim ben de kızım olursa koymak istedim bakalım hala umudum varkuranda geçmesinin bir önemi yok anlamlı olması önemli diye biliyorum
Bende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil miAyni durum bizde de oldu kızımın ismi konusunda bundada ben ve ailemin onerilerine acik olucam hatta direkt annemin adini düşünüyorumkimse birsey diyemez. Ahirette seslenildiginde hayırlı manalı bir isim olmasi gerekirmis anne ve babanin ilk ve önemli gorevi cocuguna hayırlı manali bir isim koymakmis bu sekilde biliyorum bende.Hepimizin gonlune gore olur insallah isim konusu da
![]()
Canım adın listede yok ilk sayfada yazan bilgilerini ver ekleyeyimBen varım canım kız benim![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMaşallah saglikla al kucagina inşallah cok sevindim![]()
Yaş 37. Tahmini doğum tarihi 2 Ocak. 2.çocukCanım adın listede yok ilk sayfada yazan bilgilerini ver ekleyeyim
Normal doğumda ve ani gelişen sezeryanda O gün hangi doktor nöbetçiyse o geliyor, ama planlı sezeryansa muayne ettiğin doktorun yapıyor..Arkadaşlar ben hem devlet hem özele gidiyorum şükür sorun da yok devlette her seferinde farklı doktor denk geliyor ama hepsi Allah var çok iyi . Doğumu devlette yapmak istersem devlette de muayene olduğum doktor mu geliyor doğuma yoksa rastgele mi ?
Tam Başak mı Aslan mı Burcu diyecektimBende güzel anlamlı bir ismi olsun istiyorum... Zeynep istiyor eşim o da güzel aslinda. Babasının süsü demekmiş. Bende o zaman Zeynep İpek koyalım diyorum yok diyor hiç bie şeye ikna olmuyor. Hayır zaten ilkini sen koydun bari bunu bana bırak değil miyok tam tipik başak delirtiyor beni