• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kizlar ben yine yoğun bir güne başladım 😂 doktora görmeyeli bugün 21 gün oldu ne zaman gideceğim bilmiyorum 🤔 doktora en son sinir oldum gidesim de yok... Ama başka doktor şansım da yok. Bilemedim... Sizler napiyorsunuz?
Günaydın canm neden başka doktor şansın yokki 🤔

Ah ne iyi yapmışsın gerçekten ikili test yaptırmak pişmanlık içim içimi yiyor şimdi sonuç gelene kadar uykular haram oldu😥sağlık haberleri alalım inşallah Pittik Pittik senin sonuca ne kadar kaldı
Hiç saymamıştım, şimdi sen yazınca baktım 10 gün varmış daha. İçim ferah, sıkıntı etmiyorum. Yüksek risk deseydi üzülürdüm ama orta risk. Ultrasonda da sıkıntı yok. İnşallah iyi sonuçlar gelecek 😊 kendimi oyalıyorum her akşam bir arkadaşta kuzende piknikte anne kayınvalide derken düşünmek için yalnız bırakmıyorum kendimi😅

Doktorum ayda bir demişti bana ama ben beklemek istemedim başka doktora randevu aldım, 14. Gün gitmiş olcam. Kendi doktoruma da bu muayeneden 14 gün sonra gidicem. Bebeğimi çok merak ediyorum🥰🥰
Bende merak ediyorum ama işte bilemedim ki biraz daha mı beklesem 🤔

Günaydın canm neden başka doktor şansın yokki 🤔
Canım hastanede bir tane yaşlı doktor var onu da biliyorsun beni nasıl korkuttu... Özel hastanede de bir tane kadın dogumcu var başka yok. Diğerleri özel muyane açmış durumda... O da en az 400 ben şimdi özel hastaneye gittiğimde saglikci olduğum için yüzde elli indirimli yararlaniyorum

Bende merak ediyorum ama işte bilemedim ki biraz daha mı beklesem 🤔
İçin içini yiyeceğine git bence, geçen ay da aynısını düşünmüştüm ama gitmedim. Bu ay farklı bir doktor da görsün istiyorum. İçim böyle daha rahat olacak🥰
İkili test yaptırmadım geçen hafta belki üniversitede yaptırırım. Oranın ortamına daha alışkınım, iki senedir gidip geldiğimdendir belki🙈

İçin içini yiyeceğine git bence, geçen ay da aynısını düşünmüştüm ama gitmedim. Bu ay farklı bir doktor da görsün istiyorum. İçim böyle daha rahat olacak🥰
İkili test yaptırmadım geçen hafta belki üniversitede yaptırırım. Oranın ortamına daha alışkınım, iki senedir gidip geldiğimdendir belki🙈
Gideceğim haftaya carsamba bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım ♥️

Canım hastanede bir tane yaşlı doktor var onu da biliyorsun beni nasıl korkuttu... Özel hastanede de bir tane kadın dogumcu var başka yok. Diğerleri özel muyane açmış durumda... O da en az 400 ben şimdi özel hastaneye gittiğimde saglikci olduğum için yüzde elli indirimli yararlaniyorum
Ay meraktan ölsen de o yaşlıya gitme artık sonra hep bir korku yaşatıyor 😡

Yok gitmem canım haftaya carsamba ertugrula gideceğim ♥️
Hadi güzel haberler gelsin kuzucuktan🥰ben de daha yeni gitmiş olsam da bu perşembe tekrar gideceğim verdiğimiz ücretin süresi dolmadan madem o kadar para oldu hakkını verelim dedik 😂😂

Hadi güzel haberler gelsin kuzucuktan🥰ben de daha yeni gitmiş olsam da bu perşembe tekrar gideceğim verdiğimiz ücretin süresi dolmadan madem o kadar para oldu hakkını verelim dedik 😂😂
Ya işte bende öyle gidince Ertuğrul bey niye geldin der gibi bakıyor ona sinir oluyorum 😂 bir de aşırı rahat...

Ya işte bende öyle gidince Ertuğrul bey niye geldin der gibi bakıyor ona sinir oluyorum 😂 bir de aşırı rahat...
Bizimki benim önceden yaşadığımı bilince korkumu anlıyor aklına şüphe düştü mü gel bakarız ne olacak modunda çok şükür, kontrolde de iyice sorar bak kalbini duydun her şeyi haftası ile ilgili söyledim için rahat mı bişey kaldı mı aklı da diye sorar öyle yollar 😂o kadar para alıp bide böyle olmasa soğuk biri olsa ne yapardık bilmiyorum 🤦‍♀️

Kızlar bende isim olarak zeynep mina düşünüyorum ama şimdi kararsız kaldım Zeynep hakkindaki yorumlarinizdan dolayi 😂 oğlum mirza kızım da mina olursa güzel olmazmi😍
Benim kızımın adı Zeynep Alya 4 yaşında o kadar uysal bir kızım var ki hem de çok merhametli bana her işimde yardım eder ve çok becerikli maşallah ben bile şaşırıyorum yaptıklarına. Tatlı dilli olması da cabası. Her zaman söylerim tek kötü tarafı çok ağlar gözlerinden pıtır pıtır döker gerçi balık burcu olmasının da etkisi var duygusal bir çocuk 🥰 Zeynep düşünenler için kızımın karakter analizini yaptım 😄 ben anlamı için koymuştum iyiki de koymuşum ağlama dışında beni asla üzmedi şükürler olsun 💜

Bizimki benim önceden yaşadığımı bilince korkumu anlıyor aklına şüphe düştü mü gel bakarız ne olacak modunda çok şükür, kontrolde de iyice sorar bak kalbini duydun her şeyi haftası ile ilgili söyledim için rahat mı bişey kaldı mı aklı da diye sorar öyle yollar 😂o kadar para alıp bide böyle olmasa soğuk biri olsa ne yapardık bilmiyorum 🤦‍♀️
Ya ben ilk hamileligimde Mehmet beye giderken de ilgileniyordu baya ki ben kanama yüzünden her hafta gidiyordum neredeyse sürekli ve hiç problem olmadı ama Ertuğrul bey benim korkularımı yersiz buluyor sanırım bilemedim ki ya 🤔

Günaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu
Bulantım biraz var daha ,dış fırça ile sıkıntı olmadi 🤷‍♀️

Günaydın kizlar ben yine yoğun bir güne başladım 😂 doktora görmeyeli bugün 21 gün oldu ne zaman gideceğim bilmiyorum 🤔 doktora en son sinir oldum gidesim de yok... Ama başka doktor şansım da yok. Bilemedim... Sizler napiyorsunuz?
Ben her iki hafta ayarladım randevuları 🤣🤣daha fazla dayanamıyorum. Böyle içim daha rahat

Valla arkadaşımın karnı son 8. Ayda güç bela belli olup 9 da aaa tamam hamile dedik çocuk doğdu bence herkesin değişiyor 😇ben 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum ama bakınca karnım çok belli beni darlıyor resmen sıcakta bende neden bu kadar erken böyle oldu diye dert ediyorum sonu nasıl olacak diye 🤦‍♀️😂
Benim ilk gebeligim, 190 gr almisim ama karnim hatta midem sis, rahat bi 5 kilo almisim gibi. Yani dar giysem 6 aylik denir bence bana.
Anlamiyorum nasil kilo almamis oluyorum.
Biz uc kardesiz annemin ucumuzde de 7-8.aylara kadar pek belli olmamis. O zaten dogru duzgun kilo da almamis, sadece bebekler olarak biz almisiz dogumda da gitmis.
Herkesin sureci cidden bambaska.

Günaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu
Kusmalarim gecti ama bulanti ilacimi teke dusursem de birakadim. Gece iciyorum. Gun icinde bi ara hafif bulaniyor, bir de gece 11’e dogru onda da ilaci iciyorum zaten.
Agzimin tadi buyuk oranda yerine geldi ama hala yogurt ve yogurtlu seyler filan tuketemiyorum.

Back
X