2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Cok Gecmis olsun canim ya kötü düşmüşsun. .Kac gunluk verdi rapor. Biliyorum cocuk var kucuk ama iyice dinlenmeye calis gerekirse bu 48 saat gecinceye kadar eve hic dokunma yemegide disardan soyle canim.Sivi bebegi korudugunu bende duymustum canim Allahin izniyle bir sey olmayacak merak etme

Merhaba arkadaslar. Benim bir sorum olucak kanama olan arkadaşlara. 15 gün geçti kahverengi şekilde gelmeye başladı dr. Gitmem gerekirmi? Kahverengi tehlikeli biseymi?
Canım benim doktorum kahverengi olanlar icinde olan eski kanamalardan kaynaklidir korkmana gerek yok dedi ki benim kirmizi kanamam iki haftayı geçik olmadigi halde gunde avuc kadar kahverengi halen geliyor. Sukurler olsun doktor iyi seyler soyledi son gittigimde baya temizlenmis plasenta etrafi.
Koyu siyaha yakin bir ay onceki kanamandan kalan kalintilar kahverengiler bir iki hafta onceki icindeki olan kanamalardanmis yeni kanama olmadigi icin dikkate alma dedi.

Reactions: zyk
Sağol canım on gün verdi haftaya carsamba bir daha çağırdı ayni durum devam ederse heyet raporu vereceğim dedi... Öyle yaptık bugün hep dışarıdan yedik. Yarın eşim mecbur ise gidecek bakalım oğlumla kalacağız. İnşallah birşey olmayacak diye bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Cinsiyeti de söyledi kıza benziyor ama hazırlık yapma haftaya daha net söylerim dedi

Canım bende ilk hamileligimde lierac kullandim catlamadim. Doktor catlak kremi onermiyorum cocuga olumsuz oldugu icin zaten kremlerin hiçbir etkisi yok ilkinde catlamadiysan yine catlamazsin dedi . Yinede guvenemedigimden kullaniyorum cunku annem in cok derin çatlakları var.

Canım her şerde bir hayir vardir işin cok yoruyordu seni belki o daha cok zarar verecekti sana. ins dinlenmek de iyi gelir sana

Selam kızlar elimi yaktım soğuk su buz ve madecassol uyguladım ama iz kalmaması için yeter mi acaba kantaron yağı da kullansam mı? Hamileyken kullanımını doktora danışan olmuş muydu? Biraz kapanınca contractubex süreyim diyorum pfff

Evde aleovera varsa jeli cok iyi geliyor esim yakin zamanda yandı surdugu yerlerin izi geçti az yanan yerlerine sürmedigi için kırmızı kaldı. Yumurta akını çırpıp sür o da iyi. Kantaron kullanma dedi bana ama karnim icindir bence eline sursen bir sey olmaz diye dusunuyorum.

Hamileyken kantaron yağı kullanılabiliyor canım, bir arkadaşım danışarak karın kısmına uyguladı hep nemlendirmek için. Daha öncesinden kullandın? Alerjin falan yok değil mi? Bir de yara açıksa kullanma kantaron

Aloeveram yok maalesef yumurta akına bakayım bi

Bi arkadaşım yapmış kendisi, vermişti bana epeydir duruyor ama hiç kullanmadım daha önce. Bazı yerler açık bazı yerler su toplamış kalan kısmı da kahverengiye dönüştü avuç kısmı neyse de tam elimin üzerinde büyük bi alan tost makinesinin arasında kaldı damgalanmış gibiyim bunun izi kalırsa acayip dikkat çekecek baktıkça moralim bozuluyor

Canim emin degilim ama aleo vera hamilelikte zararli diye hatirliyorum istersen bi arastir

Yani açık yarada kullanıldığında enfeksiyon problemi var diye biliyorum o yüzden riske atmayın, yara kapanınca kullanabilirsiniz o da etkili olur mu bilmiyorum. Tabi daha önceden kantaron kullandıysanız kullanın belki bilmediğiniz bir şekilde alerjiniz olabilir kantarona

Ben akıntım çok diye günlük ped kullandım o dönem alt tarafım tahriş oldu.krem sürmek istemediğim için kantaron yağı sürüyordum sürdüğüm anda kaşıntıyı kesiyordu çok iyi geldi bana.nezaman bi yerim ağrısa hemen sürüyorum.yanık için de silverdin kullanıyorum normalde hamilelikte başıma gelmedi ama bölgesel olduğu için yine olsa kullanırım en iyi o gelir çünkü.

Ben genelde yakıyorum kolumu tabi ne kadr edebilirsiniz bilmem ama iltihap kapmamasimna dikkat edin. Benim iki sefer oldu baya zor. Geçmiş olsun üstünüzu giyinirken dikkat edin su topladıysa patlamasin. Ilk yanmada yumurtada aki iyi olur derler. Cok geçmiş olsun

Açık yaraya madecassol sürülmez canım daha kötü yapar

Çok geçmiş olsun yumurta yağı da iyi geliyor diye duymuştum kayınvalidemin çok büyük bir yanığı olmuş çaydanlık devrilmiş ayağına yumurtayı iyice yakıp yağımı çıkarmış tavada çıkan yağı sürmüş leke bile yok şimdi denersen diye fikir verdim ben lugol iyot damlasını su ile karıştırıp sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…