- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.101
Ay o çok kötü bir doktor ben Tuğba hocaya gittim iyiydi şimdi yok barışa gidiyorum devlette özelde de doktorum varNurettin beye
Canım Akdeniz üniversitesinde benim eşim acilde hemşire.. O da söylüyor hastane çok berbat durumda vakalar artmış resmen hemşire ve dr kıtlığı var ben de doğumu mecburen orda düşünüyorum ilk dogumum da orda olmuştu zorunlu sezeryandi.. Ilgililerdi ama doğum sonrası odaları hiç güzel değil bir odada iki hasta var ortasında perde. Çok saçma. Durumum olsaydi kessinlikle bu sefer özelde doğum yapardım özelde çok pahalı ya cok para istiyorlar ama en azından odan ayri hersey icinde esime de indirim yaparlar yinede pahalı oluyor.. Velhasıl Gerçekten hastanelerde büyük sıkıntı varYa siz mi serum istiyorsanız yoksa acilde diyorlar?Ben 3 gün hastanede yattım yalvardım şu serum verin yok ya nerde 3 cu gün sadece kavga yaptım. Zaten serum yedim 5 dk bile hastanede kalmadım eşime aradım dedim götür burdan. O kadar ilgisizlik görmedim koskoca hastane .eşim diyor son zamanda şu sağlıkçı sıkıntıları başladı ya ondan herkese kötü davranıyorlar. Daha öncedeki ile kanama ile acile geldim ultrason yokmuş. 1 saat bekledim bana dediler siz poliklinik gidebilir misiniz sizi orda baksınlarkanama var ama siz yavaş yavaş gidin .neler neler anlatmak var
Ben omlet yapıyorum yumurtayi cirpip icine azcik süt ekliyorum karabiber tuz teflon tavada icine kaşar peyniri koyup yarım ay seklinde yapıp yiyorum bebeğe kilo aldryr fazla yagda istemiyor dene istersen canım.Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Et, süt, yumurta, ceviz hicbirini yiyemiyorum. Bu cocuk nasıl büyüyecek ya. Herkes gunde 2 yumurta yiyor haftada bikac kez et yiyor. Benim midem almıyor ya bebegimin gelisimi geri kalır mı
Kantaron yağı tamamen organikse sıkıntı olmaz demişti bana doktorum.Selam kızlar elimi yaktım soğuk su buz ve madecassol uyguladım ama iz kalmaması için yeter mi acaba kantaron yağı da kullansam mı? Hamileyken kullanımını doktora danışan olmuş muydu? Biraz kapanınca contractubex süreyim diyorumpfff
Ben yıllardır epilasyın aleti kullanıyorum.jilet gibi değil canım ağda gibi 2 haftadan önce çıkmıyor kıllar.ama özel bölgede kullanılmıyorAy kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
Nereye kullanacksiniz?Ay kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
Canım ben de devlete gidiyorum şehir hastenesine. İkili testin sonucu 5 gün sonra çıkmıştı ama ben gidip sonuç aldıktan sonra e nabıza düşmüştüSelam kızlar..
İki hafta önce ikili test vermiştim doktorum 2 hafta sonra sonuçlar için gel cinsiyetide söylerim demişti.. devlet hastanesine gidiyorum gittiğim hastaneden her tahlil çıktığında mesaj gelirdi ama henüz gelmedi çıkmamış mıdır acaba? Hoş çıksada çıkmasa da gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum
Bacak kol genitalNereye kullanacksiniz?
Epilasyon aleti kökünden aliyor. Ben bacağımı alıyorum batık vs yapmiyor.hamilelikten 2 ay önce philips lumea ya başlamıştım. Genital bölgede cok ise yaratmıştı ama bırakmak zorunda kaldim. Epilasyon aleti jiletle aynı işi görmez.
Bacakta olur çünkü ağda da jilette aynı maf ediyor beni batık en büyük sorunum zatenBen yıllardır epilasyın aleti kullanıyorum.jilet gibi değil canım ağda gibi 2 haftadan önce çıkmıyor kıllar.ama özel bölgede kullanılmıyor
Genitali alabilir misin bilmem ben hic denemedim ama deneyen bikac kisi duydum. Bacak ve kolda kesinlikle jilet gibi değil, ben eskiden koltuk altimi eldivenle alirdim smdi makinayla alıyorum zaten 2aya bir çıkıyorBacak kol genital
Canım epilasyon da tabiki gec ve cok sert cikmiyor ama acayip batık yapıyor.Ay kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
O damladan bende alacağım hemen herşeye kullanıyorlar bir doktorun sayfasında gördüm bende her kullanan çok memnun. Hatta hamilelikte kullananlarda çok çok memnunÇok geçmiş olsunyumurta yağı da iyi geliyor diye duymuştum kayınvalidemin çok büyük bir yanığı olmuş çaydanlık devrilmiş ayağına yumurtayı iyice yakıp yağımı çıkarmış tavada çıkan yağı sürmüş leke bile yok şimdi denersen diye fikir verdim ben lugol iyot damlasını su ile karıştırıp sürüyorum
Ben genital bölgeyi kenarlarını makineyle diğer yerlerini doktor eldiveniyle alıyorum çok pratik ve hızlı oluyor. Yoksa makine tek tek dahacok acıtıyor. Birde aynam var elimden az büyük hamilelikte ayna şart oluyor. Bacak ve kol altı makine yapıyorum zaten uzun zaman götürüyor bunlar 1ayi geciyor yani. Tavsiye ederimeldiven çok çok rahatAy kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
Atık için her duşta kese yapmayı dene canımBacakta olur çünkü ağda da jilette aynı maf ediyor beni batık en büyük sorunum zaten
Valla önceden ağda yapardım ama bı zaman sonra eğilip bacağımı falan alamicam o yüzden ya jilet yada kuaföre gidip ağda mecburenAy kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
Ay kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?