2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Eldivenli yöntemi ilk defa duyuyorum denemek lazim.

Canım fetal DNA kesin çözüm cinsiyeti öyle öğrenmiştim ben

Kızlarr merhaba biraz canım sıkkın kontrolüm vardı bebeğin başırsağında kan gördü yutmuş olabilir dedi kendiliğinden geçebilir dedi ama down da da bu belirti olabiliyormuş. Fetal dna önerdi tam rahat edelim diye. Burada yaptıran arkadaşlar vardı nereye yaptırdınız ? Bir an önce bulup kan vermek istiyorum

Geçmiş olsun. Panorama şirket ine yaptırdım. Daha sonucum çıkmadı, beklemedeyim. Dr un tavsiye ettiği yere yaptırman daha iyi olur. Bildiği bir yere yönlendirir belki. 2 hafta bekleme süresi de bunaltıyor insanı.

Ben de senin gibiyim canım 17. Hafta ma giricem hala öğrenemedim bir doktor sadece tahmin yürüttü onda da bacağı tam açık değildi. en son bağdaş kurmuştu

Kızlar ya bişey sorucam ben her randevuya gittiğimde kalp atış hızı daha düşük çıktı. Doktor olabilir dedi bebeğin hareketlerine bağlı değişebiliyor muş. 120 nin altına düşerse sıkıntı dedi. En son 150 çıkmıştı. Siz de randevularınız da böyle bişey gözlemlediniz mi. Ben biraz korkuyorum. 2 haftam var doktoru görmeye, devlete mi gitsem bir kontrole

Benim doktor bebeği rahatsız ediyo diye 1 buçuk aydır bebeğimin kalp atışını dinletmiyo

Dr umun yönlendirdiği yer Ankara da yapıyormuş ben ilk defa Türkiyede yapıldığını gördüm. Olumsuz yorumlar var internette içime sinmedi

Ya benim her gittiğimde dinliyoruz. Ama ben demiyorum kendi bakıyor kalp atım sayısını söylüyor. Her doktorun farklı bir görüşü var bu konuda ya bu çok rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…