2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Yarında benim var öğrenirim inşallah ☺️
Hadi inşallah öğrenirsin, benimkinde doktor tam görüntü alıcak ayağını kaldırıyor, epey uğraştı ordan burdan ama çok hareketliydi net görüntü yakalıyamadı.. bide ben girmeden çikolata yedim sabit durup kapatmasın diye, bu sefer daha beter oldu😁😅

Benim de bugün TSH troid yüksek çıktı, 5 in üzerinde, Dr ne diyecek bilmiyorum, eutroux 25 mg kullaniyorum zaten , dozunu mu artırır acaba?bebeğe bir zararı olmasın da bu yükselişin 😞
Ben de o ilaçtan kullanıyorum ya 😒 ilk gebeliğimde tsh yüksek çıkmıştı 5 fazla yuksek degil mesela benim 40lardaydi sonra bu ilactan sonra düştü ve doğumdan sonra düzeldi ilacı düzenli kullanmak gerekiyor bir ara dr biraktirdi tekrar yükseldi ilaca başladım sonrada hamile olduğumu öğrendim neyse yarın onu da sorarım belki tekrar kan veririm. Hamileyken tiroitte değişimler oluyor maalesef.

Benim de bugün TSH troid yüksek çıktı, 5 in üzerinde, Dr ne diyecek bilmiyorum, eutroux 25 mg kullaniyorum zaten , dozunu mu artırır acaba?bebeğe bir zararı olmasın da bu yükselişin 😞
Evet biraz artmak lazım. Bende kestim şuan takip ediyorum çünkü yüksek dozdan 0.01 düştü çok kötüyüm şuan 1 ay kullanmıyorum ilaçsız 1.46 çıktı

Merhaba anneler 17 haftalık olduk biz ama 2 gündür geçmeyen ishalim var. Evde her şeyi yaptım ama olmadı böyle bir durum yaşayan oldu mu
Merhaba demir ilacı ishal yapıyor olabilir mi bende kabızlık problemi vardı onu kullanmaya başladığımdan beri karın ağrısı ve ishal oluyor çünkü

Doz yükseltir canim ihmal etmeden hemen git dr a o zaman bebege sıkıntısı olmaz Allahını izniyle

Kızlar yaaaa bugün tüm gun tek taraflı kasık agrisi çektim adet agrisi gibi sanki. Dr normal diyo tabi rahim büyüdükçe olur diyo da insan korkuyo yaa😔 inat ettim agri kesici de icmedim.
Bugün ilk kez bebisimi hissettim böyle cok garip tek tarafta bi sertlik oldu baya baya sonra pırt diye balık gibi bi sey kaydı içimden 🤭🤭 baya değişik bi duyguydu

İnşallah olmaz öyle, sen iyi düşün iyi olsun.

Benim 14 haftada rahim ağzına çok yakın demişti, 18. Haftada yukarı çıkmış sorun yok dedi
Banada oyle dedi son kontrolumde rahim agzina yakin kanama olabilir dedi korkma dedi sadece ihtimal dedi.ama üstüne hic durmadi şükür birseyim olmadi bu zamana kadar insallahta olmaz.sen ne yaptin bir ara bebeği hissetmiyorum yazmıştın canim köyde misin hala? Nasil keyfiniz 😊

Kızlar yaaaa bugün tüm gun tek taraflı kasık agrisi çektim adet agrisi gibi sanki. Dr normal diyo tabi rahim büyüdükçe olur diyo da insan korkuyo yaa😔 inat ettim agri kesici de icmedim.
Bugün ilk kez bebisimi hissettim böyle cok garip tek tarafta bi sertlik oldu baya baya sonra pırt diye balık gibi bi sey kaydı içimden 🤭🤭 baya değişik bi duyguydu
Dinlenince geciyor mu hafifliyor mu? Doktorumun bna dedigi rahim genisliyor bunlar normal, kanama olursa haberleslim dedi.
Benimde sağ kasigimin küçücük bi noktasinda agri aci var özellikle idrara oturunca hissediyorum kabizim ikindim biraz sonra olustu o sanki orada

Banada oyle dedi son kontrolumde rahim agzina yakin kanama olabilir dedi korkma dedi sadece ihtimal dedi.ama üstüne hic durmadi şükür birseyim olmadi bu zamana kadar insallahta olmaz.sen ne yaptin bir ara bebeği hissetmiyorum yazmıştın canim köyde misin hala? Nasil keyfiniz 😊
Evet canım köydeyim, hissettim çok şükür pıt pıt etti. Kabızlıkla mücadele ediyorum 😢

Evet canım köydeyim, hissettim çok şükür pıt pıt etti. Kabızlıkla mücadele ediyorum 😢
Cok şükür kuzum bazen bende hissetmiyor gibi oluyorum ama sonra küçükte olsa burdayım diyor. Bugun hic hissetmedim mesela🙄
Kabizlik ahh bende de var hemde fena bezdim artık bu benle gidecek kndimi bildim bileli bu sorun hamileliklerimde daha da fena oluyor

Dinlenince geciyor mu hafifliyor mu? Doktorumun bna dedigi rahim genisliyor bunlar normal, kanama olursa haberleslim dedi.
Benimde sağ kasigimin küçücük bi noktasinda agri aci var özellikle idrara oturunca hissediyorum kabizim ikindim biraz sonra olustu o sanki orada
Tüm gün yattim zaten canim bi tuvalete kalktım. Ama hafif bi agri olduğu için endiselenmedim açıkçası ama endiselenmeli miyim

Eldiven tutucu özelliği olduğu için parmağında ağda varmış gibi oluyor. Tutup çekiyorsun yani. Ama biraz kullanınca pudrası gidiyor fazla almıyor değiştiriyorum eldiveni
10 yil once lazer epilasyon yatırmıştım kendime yaptigim en guzel iyiliklerden gercekten. Orada banada bu yöntemi onerdiler. Genital bölgede hafif çıkabilir eldivenle al dediler.

Back
X