- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.221
Yok İstanbul esenler canımAy isimler çok tanıdık, Balıkesir'de mi gidiyorsunuz ? Ben de Barış beye gidiyorum ve çok memnunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok İstanbul esenler canımAy isimler çok tanıdık, Balıkesir'de mi gidiyorsunuz ? Ben de Barış beye gidiyorum ve çok memnunum.
Doktordan geldim doktorum kendinden emin bir şekilde erkek dedi insanlara soylim mi kesin mi dedim kesin dedi.Ama ben kıza çok inandırmisim kendimi daha emin olamadim![]()
Canim senin troid dendir. Ben cok memnun kaldım bacaklarım tamamen bitti 3.gebeligim ve degisme artma olmadi ki hamilelikte tuy olabilir demişlerdi bende olmadi..Ya onda da iyi yer bulmak lazimben iki senedir gidiyordum biraktim bitmiyor diye koltuk alti bikini bolgesi baya azaldi ama bacagim ayni kolum dersen dahada artti
Dogumdan sonra iyice arastiricam.
Daha ince guzellik salonunda calismis bir arkadasima sordum tiroid olduğu icin sende ise yaramaz dedi. Tiroidi hastasi olup lazer işe yarayan var mi aranizda?
Hadi hsyirli olsun kuzuDoktordan geldim doktorum kendinden emin bir şekilde erkek dedi insanlara soylim mi kesin mi dedim kesin dedi.Ama ben kıza çok inandırmisim kendimi daha emin olamadim![]()
Hayır ben rüyalarımda hep kız goruyodum içime o doğmuştu herkeste kız diyorduHadi hsyirli olsun kuzuonceden kiz mi demişti doktor?
Ben de 16.haftadayım, ilk defa dün hissediyorum dedim. Daha öncekiler bağırsak hareketiymiş anladım. Pıt pıt 30 40 sn lik. İlk gebelik olunca hissetmem diyordum ama anladımKızlar slm bebeğinin hareketini hissedip tanımlayabilen varmı. Bişiyler hissediyorum arada ama emin olamıyorum. Elllerni ayaklarını içerden vuruyormuş gibi, bi ara tık tık bişeyler atıyomuş gibi 2 3 dk içerde bi sarsıntı oluyomuş gibihep bi gibi gibi.Tecrübeli anneller anlatır diye düşündüm.
Ahahaa bende hep erkek görüyordum ama benimde kız çıktı tam tersi oluyormuş demekHayır ben rüyalarımda hep kız goruyodum içime o doğmuştu herkeste kız diyordu![]()
3 gündür hissediyorum bende bişeyler tabi emin olamıyo insan. Doktor bu aydan sonra kesin hissetmeye başlarsın demişti. Bu ay hissetmessende normal demişti beklemiyordum açıkçası hissetmeyiBen de 16.haftadayım, ilk defa dün hissediyorum dedim. Daha öncekiler bağırsak hareketiymiş anladım. Pıt pıt 30 40 sn lik. İlk gebelik olunca hissetmem diyordum ama anladım![]()
Benim eltim oğlunda 1 kilo sumak yediğini söylemişti doğuma kadar ama herkeste aynı olmuyor tut kendiniKızlar yaa az önce canım çok ekşi istedi limon, sumak, tuz karışımı yaptımçay tabağı içinde onu yedim ama 3 kere falan yaptım. Sonra İnternete baktım sumak düşüğe yol açıyormuş
Çom tırsıyorum
BKızlar yaa az önce canım çok ekşi istedi limon, sumak, tuz karışımı yaptımçay tabağı içinde onu yedim ama 3 kere falan yaptım. Sonra İnternete baktım sumak düşüğe yol açıyormuş
Çom tırsıyorum
Ay içim rahatladı neyse daha yemem artık Ama yetmedi vallaBenim eltim oğlunda 1 kilo sumak yediğini söylemişti doğuma kadar ama herkeste aynı olmuyor tut kendinikız bide limon ekşisi yetmedimi üstüne sumakta eklemişsin
![]()
Durdu mu canım artik lekelenmeler falan.Nasilsin?Pembis Hayaller
Canım benimkini kız olarak ekleyebilirsin bugün randevum vardı çok şükür hersek yolunda artık eminiz kız yani![]()
Ben hissediyorum canım.. Bugün bi kaç kere pit pit yapti oynadı :)Kızlar slm bebeğinin hareketini hissedip tanımlayabilen varmı. Bişiyler hissediyorum arada ama emin olamıyorum. Elllerni ayaklarını içerden vuruyormuş gibi, bi ara tık tık bişeyler atıyomuş gibi 2 3 dk içerde bi sarsıntı oluyomuş gibihep bi gibi gibi.Tecrübeli anneller anlatır diye düşündüm.