2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlaaar hurmanın çok yararını okudum hamilelikte ama bi yandan da doğuma yakın yiyin düşük erken doğum riski yapar diye yazılarda okudum tabi tam bi bilgisi olan var mı
Benim dusuk riski Olduğundan mi bilmem canim ama bir gittigim doktor yememem gerekenler arasinda hurmayi saymisti,sasirmistim.

Kizlar bugun doktor lekelenmelerim devam ettigi icin progestani ağızdan al dedi bazen o da lekelenme yapiyormus. İlk defa saat 4 de agizdan aldim kolum beynim nasıl uyuştu tam anlamiyla icmeden sarhoş oldum sonrada sizdim kaldim. Bu neydi boyle bas donmesi yapabilir demisti ama bu kadar beklemiyordum. Yarin da böyle olursa zor işim 🤯

Merhaba, ben 8. haftada covid oldum. Cok fenaydim migde bulantilari, ust uste istifra ettim, hic birsey yiyemez, icimez, kalkamaz olmustum cok yorgundum. Sabah doktora gittim ama test yapmadigi icin aksam ustu hastaneye gittim acile. 1 gece kalacaksin dediler serum verdiler ve test yaptilar sonucu covid. Ertesi sabah 7 gun hastanede da tutmak istediler. Iyiki o gecenin sonunda biraz guclendim birseyler yiyebildim, su icebildim ve eve yolladilar. 2-3 gun daha da kotu oldum, sonunda bu da gecti. Hic covid olmamistim, 3 tane doz asiliyim, simdi cok sukur hersey yollunda. eger covid olduysan korkma ve en onemlisi beslenmene dikkat et, iyiki kocam yardimci oldu yemekleri de onceden hazirladi zaten ona bile gucum yetmiyordu maalesef
O kadar kotuyum ki nasil anlatilir bilmiyorum. Hayatimda yalnizca bobrek tasi dusururken bu kadar agri cektim. Acile gittim parol taktilar damardan. Bacaklarim ve basim resmen kopuyor gibi. Sonrasinda agri karin ve kasiklarima gecti. Doktor nobetci kadin dogumcuya sevk etti. Acilmam var mi diye kontrol etti alttan sonra da kalp atislarina bakti. Bebekte bir sorun yok cok sukur ama ben cok kotuyum. Insallah bir an once gecer. Bacak agrisindan yuruyemiyorum.😭 Hastane o kadar kalabalik ki serum bile takmadilar bir sise parolu damardan verip cikardilar servisten. Keske beni yatirsalardi. Yemek yiyip, su icemiyorum diyorum doktor tepki bile vermiyor bir serum takilmaz mi yani.

Kızlar sağlık ocağı bana hiç tetanoz aşısı ile ilgili bı tarih vermedi aradm acmadilarda tam ne zaman gidilirki sadece verdiği kağıtta 14 ağustosta aç gel yazmış
14 Ağustos'ta tahlil için çağırmıştır canım gittiğinde aşı için bilgi verecektir. Aşı 20. Haftadan sonra vuruluyor.

Kizlar bugun doktor lekelenmelerim devam ettigi icin progestani ağızdan al dedi bazen o da lekelenme yapiyormus. İlk defa saat 4 de agizdan aldim kolum beynim nasıl uyuştu tam anlamiyla icmeden sarhoş oldum sonrada sizdim kaldim. Bu neydi boyle bas donmesi yapabilir demisti ama bu kadar beklemiyordum. Yarin da böyle olursa zor işim 🤯
Birden fazla aliyorsan daha beter yapiyor. Ben yürüyemez olmuştum. Baş dönmesi evet ama elim kolum kalkmıyordu. Birde gece uykusuzluk yapmıştı tek doz alinca yatmaya yakin içiyordum az daha iyidi .1 tane iciyorsaniz gece uyumadan önce icin

O kadar kotuyum ki nasil anlatilir bilmiyorum. Hayatimda yalnizca bobrek tasi dusururken bu kadar agri cektim. Acile gittim parol taktilar damardan. Bacaklarim ve basim resmen kopuyor gibi. Sonrasinda agri karin ve kasiklarima gecti. Doktor nobetci kadin dogumcuya sevk etti. Acilmam var mi diye kontrol etti alttan sonra da kalp atislarina bakti. Bebekte bir sorun yok cok sukur ama ben cok kotuyum. Insallah bir an once gecer. Bacak agrisindan yuruyemiyorum.😭 Hastane o kadar kalabalik ki serum bile takmadilar bir sise parolu damardan verip cikardilar servisten. Keske beni yatirsalardi. Yemek yiyip, su icemiyorum diyorum doktor tepki bile vermiyor bir serum takilmaz mi yani.
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah.

Kizlar tetonoz aşısını yaptıran ya da yaptırmayı düşünün varmi doktorum 1 ay içerisinde vur dedi bende kararsız kaldım aslında
Ben 2 eylülde gidecem sağlık ocakta hemşire aradı zaten. Doktorum da korona aşı dan 1 ay geçsin dedi . Ben sadece şey düşünüyorum ücretsiz mi vursak ücretli mi🙄ücretli 300tl biraz kararsız kaldım ama kesin vurucam çünkü sezaryen istiyorum ne olur ne olmaz

Evet maalesef ağzından böyle etkisi var .Ben 3 tane vajinal takıyorum birsey yok

Birden fazla aliyorsan daha beter yapiyor. Ben yürüyemez olmuştum. Baş dönmesi evet ama elim kolum kalkmıyordu. Birde gece uykusuzluk yapmıştı tek doz alinca yatmaya yakin içiyordum az daha iyidi .1 tane iciyorsaniz gece uyumadan önce icin
Gunde 3 canim ya bir hafta oyle kullan lekelenmen olmazsa tamamen birakiriz artik dedi ama bugunde oyle olursa mecbur doktoru arayip soyliyecegim kötü oldum diye

Progestani sabah akşam ağızdan kullanmıştım ilk üç ay bı bende yan etki yaratması galiba.Gwce yatarken iç istersen

Back
X