2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kizlar bugun doktor lekelenmelerim devam ettigi icin progestani ağızdan al dedi bazen o da lekelenme yapiyormus. İlk defa saat 4 de agizdan aldim kolum beynim nasıl uyuştu tam anlamiyla icmeden sarhoş oldum sonrada sizdim kaldim. Bu neydi boyle bas donmesi yapabilir demisti ama bu kadar beklemiyordum. Yarin da böyle olursa zor işim 🤯
Sen bide beni düşün ginde 3 öğün içiyordum tüm gün uyuyordum berbat birsey ama katlanmak gerekir onlar sayesinde kanamam durdu

G Gozdeeer , @Ygtylmz daha başlamadım ama benim doktor haftada iki defa pazartesi perşembe kahvaltı sırasında içmemi söyledi. Zeytin ve ya zeytinyağı tüketince daha iyi emiliyormuş. Markası d-colefor
feramat sabahları aç karnına bir tane içiyordum yan etki yaptı şimdi Gynoferon kullanıyorum oda yaptı galiba ishal bitmiyor dün de doktor kullanma dedi bir süre bakalım

Kizlar sol meme ucum cok kaşınıyor. Sizler de böyle bisey var mi? Daha önceleri olmuştu şimdi cok fazla kaşınıyor hormon mu yükseldi ne doktora. Gidince soracam ama var mi basina gelen

O kadar kotuyum ki nasil anlatilir bilmiyorum. Hayatimda yalnizca bobrek tasi dusururken bu kadar agri cektim. Acile gittim parol taktilar damardan. Bacaklarim ve basim resmen kopuyor gibi. Sonrasinda agri karin ve kasiklarima gecti. Doktor nobetci kadin dogumcuya sevk etti. Acilmam var mi diye kontrol etti alttan sonra da kalp atislarina bakti. Bebekte bir sorun yok cok sukur ama ben cok kotuyum. Insallah bir an once gecer. Bacak agrisindan yuruyemiyorum.😭 Hastane o kadar kalabalik ki serum bile takmadilar bir sise parolu damardan verip cikardilar servisten. Keske beni yatirsalardi. Yemek yiyip, su icemiyorum diyorum doktor tepki bile vermiyor bir serum takilmaz mi yani.
Merhaba canim ben yurt disindayim, sen kendine inan ve kendine guc ver. Gercekten gecicek ve unuttucaksin bu zor gunleri. Yakinlarin varsa onlardan yardim iste, en onemlisi kendine bakmalisin ve bebegine birseycikler olmaz insallah. Bazen vucut o kadar yorgun oluyorduki , bir su bardagi alip icmeye kalkamiyordum bile ama sadece iyiyi dusunup bu gunleride attlatim. Korkum bebek icin daha erken haftalar oldugundandi. Karantinam biter bitmez ultrasonda bebegimizi gormeye gittik cok sukur hersey guzel gozukuyordu. Iki hafta oncede kontrola gittik va kalp attislarini ilk kez duyduk, birde test yaptirdik ve cok sukur sonuclarida hersey yerinde. Bu surecte sende kendine inan ve dinlen, guclu bir kadinsin ve guclu bir anne olucaksin 💖

Kizlar sol meme ucum cok kaşınıyor. Sizler de böyle bisey var mi? Daha önceleri olmuştu şimdi cok fazla kaşınıyor hormon mu yükseldi ne doktora. Gidince soracam ama var mi basina gelen
Merhaba, belki ciltin hassas oldugundandir. Benim uclarim cok buyudu ve cilt cok incelesti. Gunde bir kere krem suruyorum ve sutyenleri koton kullaniyorum. Benimkinde cok hafif kasinti baslamisti daha krem kullanmadigim ilk zamanlarda. Nedense hemen belli oldu sanki hamileligim, memelerim buyudu ve uclari buyudu ilk haftalardan beri.

Kızlar dün garip bir şey oldu sağ göğsümden süte benzer ama çook daha açık renk bir sıvı geldi. Sol göğsümü de sıktım ondan da geldi. yaşayan var mı böyle bir şey

Sol göğüs ucum benimde iltihap gibi oldu biraz kasiniyo doktora sordum süt olacağı için mi diye.sut şimdi olmaz diyip beni geçiştirdi

Kızlar dün garip bir şey oldu sağ göğsümden süte benzer ama çook daha açık renk bir sıvı geldi. Sol göğsümü de sıktım ondan da geldi. yaşayan var mı böyle bir şey
Normal 😊 benim önceki hamileliğimde çok oluyordu, bunda daha başlamadı ama. Sütten çok açık renkli, böyle biraz yapış yapış bi sıvı geliyordu sürekli. Hamilelik ilerledikçe hatta bazı sabahlar uyandığımda önümü ıslatacak kadar akmış olduğunu görürdüm. Yani öyle uyardığım için de değil kendiliğinden akıyordu. Böyle olması da olmaması da ikisi de normalmiş

Belki dediginiz gibi cok hassasĺasti dokununca ucuna değişik his oluyor. Bazen cok kaşınıyor. Süt hormonu artınca kaşıntı oluyordu sanirim bi duydum ama hangi hormondu aklima gelmiyor. Cok büyüdü ve gergin duruyor ucu normalde yoktur ama smdi ucu filan var.

Başakşehir çam ve sakura Hastanesi'ne gittim valla harikalar çok ilgililer orda devam edecegim

Bende kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gidiyorum orası da çok güzel ama çam ve sakurayı çok övüyorlar randevu aldım bakalım bende oraya gideceğim işyerime de evime de çok yakın zaten

Normal 😊 benim önceki hamileliğimde çok oluyordu, bunda daha başlamadı ama. Sütten çok açık renkli, böyle biraz yapış yapış bi sıvı geliyordu sürekli. Hamilelik ilerledikçe hatta bazı sabahlar uyandığımda önümü ıslatacak kadar akmış olduğunu görürdüm. Yani öyle uyardığım için de değil kendiliğinden akıyordu. Böyle olması da olmaması da ikisi de normalmiş
Evett okudum şimdi de 16. haftada süt yapacak hormon salgılamaya başlıyormuşuz o yüzden gelmesi de çok normalmiş

Back
X