2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar dün garip bir şey oldu sağ göğsümden süte benzer ama çook daha açık renk bir sıvı geldi. Sol göğsümü de sıktım ondan da geldi. yaşayan var mı böyle bir şey
Canim bazilarinda gelir normal ama sikmaman gogusleri uyarmaman gerekiyor.Ara ara gosguslerin sıkılması rahim kasılmalarına sebep oluyormus internetten arastirabilirsin.

İlk gebelikte 5.ayda hareketler hissedebilir , bu hissettikleriniz bağırsak hareketi diyorlar.Ama benim bagirsagimin her gün bu kadar hareketli olduğuna inanmıyorum bu kesinlikle bebek oynaşmasi ya 😂😚
Vurmuyor mu benimki baya bildiğin vuruyor ya 😅 doktora dedim ben hissediyorum diye oda 20 den sonra olur dedi sonra ama zayıfsın hissedebilirsin dedi bağırsak hareketleri değil bunlar ben bildigin vuruş hissediyorum ya 😆😆

Bende kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gidiyorum orası da çok güzel ama çam ve sakurayı çok övüyorlar randevu aldım bakalım bende oraya gideceğim işyerime de evime de çok yakın zaten
Ay ben Kanuni’ye gittim beni az daha öldürüyorlardı nerdeyse ilk gittiğim zaman tövbe ettim çam sakuraya randevu bulmak zor ben özele gidiyorum o yüzden bakalım

Vurmuyor mu benimki baya bildiğin vuruyor ya 😅 doktora dedim ben hissediyorum diye oda 20 den sonra olur dedi sonra ama zayıfsın hissedebilirsin dedi bağırsak hareketleri değil bunlar ben bildigin vuruş hissediyorum ya 😆😆

Bende öyleyim bazen balon patliyo gibi bazen vuruyo çok garip
Ya ben de genelde hep balon patlıyor gibi ve nadiren vurduğunu hissediyorum 2 pıt pıt içeriden dürtüyor muş gibi 😂😂

Kızlar ya bel ağrısı için napmak lazım bı kızım var oda çok kucağıma geliyo 3yasinda ondan mı bilmiyorum ama acayip belim ağrıyor ya napicam ben

NNe tahlili vericem ki evet aç gel yazmisti
Açlık şekeri almadılarsa ilk haftalarda belki odur.
Kızlar ya bel ağrısı için napmak lazım bı kızım var oda çok kucağıma geliyo 3yasinda ondan mı bilmiyorum ama acayip belim ağrıyor ya napicam ben
Benim de bel ve kalça ağrısı çok oluyordu. Doktorum magnezyumu günde 2 ye çıkarttı.

Ben ilk gebeliğimde bel ağırısından oturamıyordum bi yerde 15 dakikadan fazla.bel için korseye benzer bişey var tam adını bilmiyorum ondan takıyordum o baya rahatlatıyordu.yoga da öneriyorlar bel ağrısı olan hamileler için.benim bu hamileliğime henüz başlaması ama kalça ağrım oluyor çok doktora sordum belki magnezyum verir siye normal bu tarz ağırlar dedi ekstra bişey önermedi hareketi artır dedi

Back
X