2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar burada görümcesiyle, eltisiyle ya da abisinin eşiyle vs aynı anda hamile kalanları görüyordum da. Başıma geleceğini düşünmezdim Abimin eşi de hamile, 5 haftalık doğum tarihleri arasında tam 3 ay olacak ve benim kayınvalidem de abimin kayınvalidesi de bizlerden uzakta yaşıyor, annem tek kalıyor bakacak seçenekler arasında bakalım anne kavgaları başlasın

Bana da bu doktoru önerdi doktorum ama ta 26 ağustosa verdiler sıra o yüzden almadım ben
Evet bende aradım en yakın 3 Eylül boş yer vardı aldım. Çünkü eşimle gitmek istiyorum, ben hep ultrasona tek gidiyorum o göremiyor sonra fotoğraflar sadece bakiyor. Benim ki tam 20 hafta olacak .çocuk da 1 hafta önde gidiyor 20-21 sayılır. Sonra 13 eylülde devlete gidecem bir daha çünkü orda nasıl bakıyorlar da belli değil belki 5 dk

Benim kanamam 5. Haftada oldu. 2 3 gün sürdüğünü halde devam ettim. 18 haftalık oluyorum, günde 1 tane akşamları yatarken fitil olarak devam dedi. Dün randevuda ne zaman keseriz dedim, 3 hafta daha kullan, detaylı ultrasonda bakarım ona göre keserim dedi. Bir akrabam kabızlıktan, ıkınmalardan kasılmalar oluyor diye kanama olmadığı halde gebelik sonuna kadar hap olarak kullandı. Lekelenme de varmış. Devam edip risk almamak daha iyi gibi.

Allah allah bana neden igne sonuna kadar dedi acaba herkes sizin gibi kesmek icin karar alacaklarini söylüyor. Belki rahim sekli bozuklugum var ondandir. hem düşük hem erken dogum riskim olunca demekki sonuna kadar devam.
Öncesindeki düşük sebebi ile olabilir, bir çok kişi devam ediyormuş doğuma kadar. Ben de keser mi diye umutlanıyorum ama içimdeki ses de sen bu iğneye devam edeceksin diyor... Sağlıkla bebeklerimiz büyüsün, kucağımıza almak nasip olsun da iğneymis, kanamaymıs asla takmıyorum. Siz de endişe etmeyin, bu arada çok geçmiş olsun. Bebeklerimiz sağlıklı öyle düşünün, bu kanamalar belki de vücudumuzun atmak istediği fazla kan da olabilir, kanamaların düşük dışında bir çok sebebi var. Siz hamileliğinizin ve tek beden oluşunuzun tadını çıkartın, isterseniz 5.cocugunuza hamile olun hepsinde tek bir gebelik ve farklı gebelikler yaşayacaksınız, yaşayacağız.

Tabii işin içinde bir kayıp olunca telaşlanman çok normal. Ama sen yine de stres yapma canım bebeğin hisseder, ferah tut içini, panikleme bir an evvel atlatırsın inşaAllah

Benim de siyah pıhtı gibi biseyler geldi ya, ne zaman geçecek bu durumumuz?

Benim de siyah pıhtı gibi biseyler geldi ya, ne zaman geçecek bu durumumuz?
Bilmiyorum canim ya ben artık gecti diyordum kahve bile gelmez olmuştu koyu sarı geliyordu simdi biraz daha kırmızı geldi korkumdan yattim tekrar.sabah benimde kirmizi ve yaninda koyu renk pıhtı geldi.

İlk gebeliğimde ben de olmuştu aşırı kaşıntı.. karaciğer enzimleri yükseldiği için oluyormus son haftalardaydim diye dr ilac vs baslatmamsti dogumdan sonra normale gecmisti.

Kızlar az önce kontrolden çıktım.benim gebeliğim hep kanamalı geçtiği için kan sulandırıcıyı kesmişti doktor.1 aydır kanamam yok doktora söyledim salı günü tekrar başlayalım dedi.bende tedirginim kanama olursa yine diye.aranızda kanama devam ederken ya da kesildikten sonra tekrar kan sulandırıcı başlayanınız var mı?bana genetik test yapılmıştı genetik olarak pıhtılaşma yatkınlığım var.başlamazsak pıhtılaşma olursa bebeğe yeterli kan gitmez o zaman da gelişimi normal ilerlemez dedi tedirgin oldum ama içince kanama olursa diye de tedirginim,aranızda benzer durumda olan var mı?

Igne olarak mi kullanıyorsunuz?

Selam kızlar nasılsıniz bebis hareketlerini tam hissediyor musunuz artık
Benim bebis bugün baya baya hareketliydi ilk defa net şekilde hareketlerini hissettim eşime bak bak tekme atıyor dedim nasıl da seviniyordu :) kelebek çırpınışlarından farkli boyuta gelmiş resmen tekmesini his ediyorum çok güzel bir duygu ya büyümüş gibime geldi

Ben hiç hissetmiyorum, benim arada sertlik oluyordu karnımda, sanki dayaniyor gibi demistim doktora henuz hissetmezsin dedi.myom var onun baski yapmasi muhtemel dedi. 16 haftalık ama henüz hissetmezsin dedi

Ben hiç hissetmiyorum, benim arada sertlik oluyordu karnımda, sanki dayaniyor gibi demistim doktora henuz hissetmezsin dedi.myom var onun baski yapmasi muhtemel dedi. 16 haftalık ama henüz hissetmezsin dedi
Ben de ara ara kelebek çırpınışi gibi hissetmistim artik hissetmemstim bugun baya baya hissetim ilk defa bnce sen de hissedersin uzaninca oluyor :)

Ürik asitte kaşındı yapar..
Böbrek testlerine de baktırın isterseniz.
Gebelikte gene yaygın…

Bende ittirdiğini hissediyorum zaten o ittirirken çok sert oluyor o bölge ve şişiyor ama oğlum daha hareketliydi bu kız biraz uykucu sanırım

Ben bu hafta müthiş güzel hissediyorum hatta şu an yazarken bile hıçkırıyor sanırım düzenli aralıklarla pıt pıt yapıyor annesinin kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…