2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayır tabiki yasak degil
Sadece az pişmiş et ürünü sıkıntı olabilir ona dikkat guzelce pismis her türlü et yiyebilirsin.
Icin rahat edecekse onceden pişir kurumaz dersen. Nacizane fikrim ince dil ekmegin icine koy ekmegin ici acikken bas dilimlerin üstüne birde diger tarafını cevir sucuklarin birde oyle bas ekmegin içindeyken izgara sucuga degecek yani baya detaya girdim umarim anlatabilmisimdir.
Kasma bu kadar canının istedigini abartmayacak sekilde ye iç.
Yumurtayi rafadan yeme salmonella bakterisinden sebep. Ben birde mayonezde tuketmem hic bu sebepten.
Sebzeleride iyi yıka tamamdır.

Iyi yapıyorsun canim yarasin sifa olsun

Benim 2. Karnim cikti ama bende pek hissetmiyorum

pıhtılaşma ile ilgili sıkıntım olup olmadığını bilmiyorum ama 12+1 e kadar günde bir kez kullanıyordum. 12+1 den sonra gün aşırı kullanıyordum. 17+0 dan üç günde bir kullanmaya devam edicem doğuma kadar. Doktorum ben öneriyorum dedi bende kullanmaya devam ediyorum. Clexane kanamaya yatkınlığı arttırmaz korkma. Her türlü pıhtılaşmadan iyidir.

Bende doktor başta gün aşırı falan der dedim ama hergün corasprin dedi.inşallah dediğin gibi olur.pıhtılaşmadan daha çok geriliyorum.çok sağol canım

Benim bi arkadaşım bahsediyor hamileyken sürekli kaşınmış hatta kollarında döküntüler olmuş onun. İnşallah senin öyle olmaz canım

Canım güvendiğin bildiğin bir yerden aldıktan sonra sorun yok pişiriyoruz sonuç olarak

Ben de internette doğumdan önce 90 gün diye okudum ama. Aynı zamanda doğum sırasında çalışıyor olmak. Bilmiyorum net öğrenmek gerekiyor.

Haftada bir yiyebilirsin ben yiyorum canımın istediğini

Himm dogum parasını her türlü alacaksin ki zaten küçük bi miktar zaten o. Doğum parasından kastın ne senin şu dogumdan sonra ödenen cüzi miktari mi diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…