- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.841
Valla bende hep açımArkadaşlar gece yatağa yattığımda nasıl bir açlık bastırıyor anlatamam bugünlerde. Çoğu zaman kendimi tutsam da bazen dayanamıyorum tost falan Allah ne verdiyse yiyorum kilo almasam iyi
Hayır tabiki yasak degilMerhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??ne onerirsiniz ?
Iyi yapıyorsun canim yarasin sifa olsunAy valla ben her şeyi yiyiyorum mesela canım hamburger çekiyor gidip alıp yiyiyorum evde tavuk balık et yapıyorum iyice pişmiş durumda valla sucuk falanda yiyiyorum sadece çiğ değil hepsi ama yiyiyorum şuana kadar bir problem de çıkmadı inşallahta çıkmaz
Benim 2. Karnim cikti ama bende pek hissetmiyorumAy bende hissetmiyorum hatta geçen acilde doktor söyledi hissetmen lazım artık diye korkuttu beni çok şükür bir şey çıkmadı ilk gebelikte zaten hissetmek zaman alırmış bir de karnı çıkanlara çok özendim bende hiçbir şey yok sadece hafif sertlik var solda oda bebek diye o kadar
pıhtılaşma ile ilgili sıkıntım olup olmadığını bilmiyorum ama 12+1 e kadar günde bir kez kullanıyordum. 12+1 den sonra gün aşırı kullanıyordum. 17+0 dan üç günde bir kullanmaya devam edicem doğuma kadar. Doktorum ben öneriyorum dedi bende kullanmaya devam ediyorum. Clexane kanamaya yatkınlığı arttırmaz korkma. Her türlü pıhtılaşmadan iyidir.Kızlar az önce kontrolden çıktım.benim gebeliğim hep kanamalı geçtiği için kan sulandırıcıyı kesmişti doktor.1 aydır kanamam yok doktora söyledim salı günü tekrar başlayalım dedi.bende tedirginim kanama olursa yine diye.aranızda kanama devam ederken ya da kesildikten sonra tekrar kan sulandırıcı başlayanınız var mı?bana genetik test yapılmıştı genetik olarak pıhtılaşma yatkınlığım var.başlamazsak pıhtılaşma olursa bebeğe yeterli kan gitmez o zaman da gelişimi normal ilerlemez dedi tedirgin oldum ama içince kanama olursa diye de tedirginim,aranızda benzer durumda olan var mı?
Bende doktor başta gün aşırı falan der dedim ama hergün corasprin dedi.inşallah dediğin gibi olur.pıhtılaşmadan daha çok geriliyorum.çok sağol canımpıhtılaşma ile ilgili sıkıntım olup olmadığını bilmiyorum ama 12+1 e kadar günde bir kez kullanıyordum. 12+1 den sonra gün aşırı kullanıyordum. 17+0 dan üç günde bir kullanmaya devam edicem doğuma kadar. Doktorum ben öneriyorum dedi bende kullanmaya devam ediyorum. Clexane kanamaya yatkınlığı arttırmaz korkma. Her türlü pıhtılaşmadan iyidir.
Benim bi arkadaşım bahsediyor hamileyken sürekli kaşınmış hatta kollarında döküntüler olmuş onun. İnşallah senin öyle olmaz canımKizlar selam!
Herkese sifa ve kolaylik diliyorum oncelikle.
Sormak istedigim bir sey var. Benim vucudumda, ozellikle ust bacak bolgemde ve kalcamda, ciddi kaşintilar var. Zannediyorum son bir haftadir. Bugun dank etti ve acaba gebelikle iliskili olabilir mi dedim, biraz googleladim ve evet karsilasilabiliyormus bu durumla. Cuma kontrolum var ve doktorla bu meseleyi o gun konusurum diye sormadim da arayip.
Sizler arasinda ya da tanidiklarinizda boyle bir sey yasayan var mi?
Yakında hissederiz inşallah canımBenim 2. Karnim cikti ama bende pek hissetmiyorum
Şuan sistemde hamilesin ya hamile kalmadan önce 90 gün çalışman lazım dediler canım yani ben hamileyim daha 5-6 ay var bir sigorta yapayım şeyi maalesef yok dedilerİyi de 90 gün çalışabiliriz ki günümüz var daha? Yok mu? Ben mi yanlış anladım acaba
Konu nedir canım?Şuan sistemde hamilesin ya hamile kalmadan önce 90 gün çalışman lazım dediler canım yani ben hamileyim daha 5-6 ay var bir sigorta yapayım şeyi maalesef yok dediler
Sigorta yaptıralım da doğum parası alalım konusu canım ben sordum da olmuyor dediler onu konuştuk :) yani hamileliğin devlet sisteminde yani e nabızda falan gözükmeden 90 gün öncesinden bir işe başlamış olman lazım dediler banada bende tam bilmiyorum :)Konu nedir canım?
Canım güvendiğin bildiğin bir yerden aldıktan sonra sorun yok pişiriyoruz sonuç olarakMerhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??ne onerirsiniz ?
Yaa yemek saati biraz geciksin bayılacak gibi oluyorum açlıktan bu hafta çıktı bu adette bakalım daha neler bekliyorValla bende hep açım
Ben de internette doğumdan önce 90 gün diye okudum ama. Aynı zamanda doğum sırasında çalışıyor olmak. Bilmiyorum net öğrenmek gerekiyor.Sigorta yaptıralım da doğum parası alalım konusu canım ben sordum da olmuyor dediler onu konuştuk :) yani hamileliğin devlet sisteminde yani e nabızda falan gözükmeden 90 gün öncesinden bir işe başlamış olman lazım dediler banada bende tam bilmiyorum :)
Haftada bir yiyebilirsin ben yiyorum canımın istediğiniMerhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??ne onerirsiniz ?
Cok normal canim öyle olur az ve sık ye imkanin varsa.ac bekleme yemek saati diyeYaa yemek saati biraz geciksin bayılacak gibi oluyorum açlıktan bu hafta çıktı bu adette bakalım daha neler bekliyor
Benim kızımdan kalma ahsap besik var ama ilkinde tecrubeli olma şansın olmuyor. Bence mantıklı bir karar olmus saglikla büyüsün içinde insallah.Kızlar biz bunda karar kıldık nasıl sizce
Himm dogum parasını her türlü alacaksin ki zaten küçük bi miktar zaten o. Doğum parasından kastın ne senin şu dogumdan sonra ödenen cüzi miktari mi diyorsun?Sigorta yaptıralım da doğum parası alalım konusu canım ben sordum da olmuyor dediler onu konuştuk :) yani hamileliğin devlet sisteminde yani e nabızda falan gözükmeden 90 gün öncesinden bir işe başlamış olman lazım dediler banada bende tam bilmiyorum :)
Bizim ev icin en idaeli bu gibi duruyor canım göçebe hayat yaşayacağız birazcık çünkü ☺Benim kızımdan kalma ahsap besik var ama ilkinde tecrubeli olma şansın olmuyor. Bence mantıklı bir karar olmus saglikla büyüsün içinde insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?