2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktoruna söyledin mi canim

Günaydin , gecmis olsun

Merhaba asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık sgk sı ne kadardır? Bi aile şirketinde kendimi sgk lı göstersem diyorum? Doğum parası alabilir miyim?

Asgari ücretle çalışanın brüt maaşının 6.610,39 TL gibi bir rakama tekabül ediyor olması lazım doğum parası brütten hesaplanarak verildiği için brüt'ü yazdım. Bu arada evet alabilirsiniz arkadaşım eşinin yanında çalışıyor gösterdi kendini ve o şekilde doğum parası almıştı.

Günaydın çok geçmiş olsun :/ İnşaAllah bir an önce kurtulursunuz ama çok stres yapmayın deneyimli arkadaşların söylediği gibi dinlenince geçer diye umut ediyorum.

6dan 3 e dustu sonra birden tamam dedi ama az da olsa acik kahve geliyor . Sanirim 1 e dusurerek biraz daha kullanacak gibiyim.
Yani fazlası zarar mı hiç araştırmadım. Ben de sizin yerinizde olsam herhalde teke düşürüp kullanırdım bir süre de... Bu Çarşamba randevumuz var bizimde iğne ve progestana devam mı tamam mi öğreneceğiz.

Ben de kız hissediyordum, erkek çıktı, cin takvimi de kız diyordu güvenmemek gerek...
Benim de çin takviminde normal periyotta bakınca kız görünüyor, geç döllenmeye göre düzeltilmiş adet tarihim ile baktığımda erkek çıkıyor. Çin takvimi bile durumumu karışık gördü Bakalım doktor bey Çarşamba günü ne diyecek...

17+3 üm hala kullanıyorum. Doktorum ben 30. Haftaya kadar öneriyorum dedi gece yatmadqn koyuyorum kullanmaya dewam edicem

Dinlenince kahveye döner canım.artarsa doktoruna söylersin
Progestani birakicaktik bugun.Doktora mesaj attim bir ay daha devam dedi. İctim ağır geldi yine uyuyakalmisim. Şükür yenilememis kendini kahveye dönmüş canim.15.haftaya girdigim halde icimde yeni kanamalar olmasina üzüldüm.

Günaydın çok geçmiş olsun :/ İnşaAllah bir an önce kurtulursunuz ama çok stres yapmayın deneyimli arkadaşların söylediği gibi dinlenince geçer diye umut ediyorum.
Teşekkür ederim canim.Bende deneyimliyim malesefama bir aydir kahverengiler bile bitmek üzereyken yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim derken kirmiziyi tekrar görünce moralim bozuldu. Birde daha bir kaybim oldugundan daha telaslaniyorum.

Allah allah bana neden igne sonuna kadar dedi acaba herkes sizin gibi kesmek icin karar alacaklarini söylüyor. Belki rahim sekli bozuklugum var ondandir. hem düşük hem erken dogum riskim olunca demekki sonuna kadar devam.

17+3 üm hala kullanıyorum. Doktorum ben 30. Haftaya kadar öneriyorum dedi gece yatmadqn koyuyorum kullanmaya dewam edicem
Sabah biraz kirmizi lekelenme oldu canım devam edicem ama gunde 3 agizdan .bir hafta once vajinadan aliyordum.cok uyutuyor randevumda sorucam bende tekrar alttan kullanayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…