- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.781
Merhaba asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık sgk sı ne kadardır? Bi aile şirketinde kendimi sgk lı göstersem diyorum? Doğum parası alabilir miyim?Sgk ile asgari ücretle çalışan anneleri doğum parası 16106 lira oldu
Doktoruna söyledin mi canimGünaydın kızlar. Bugün mutsuz uyandım. Uzun zamandir tam kahverengi bile degil kahveye dönük sarı akıntım oluyordu.Bugun peceteye kirmizi geldi bir tanede pıhtı.Cok canim sıkıldı ya .Ne güzel kanama ve lekelenmelerden kurtuluyorum diyordum tekrar başa dönerim diye cok korkuyorum
Tesekkurler, evet erkek ismi için :)Bende yurtdişinda yaşiyorum. Sanırım erkek ismi fikri istiyorsun. Yurt dışında yaşayanlar
Mikail, Yakub, Melik,Malik, Kenan ve Malik ismini çokça kullanıyor söylenişleri çokça benziyorlar ve cocuklarin isimlerini kolaylıkla söylüyorlar
Günaydin , gecmis olsunGünaydın kızlar. Bugün mutsuz uyandım. Uzun zamandir tam kahverengi bile degil kahveye dönük sarı akıntım oluyordu.Bugun peceteye kirmizi geldi bir tanede pıhtı.Cok canim sıkıldı ya .Ne güzel kanama ve lekelenmelerden kurtuluyorum diyordum tekrar başa dönerim diye cok korkuyorum
Merhaba asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık sgk sı ne kadardır? Bi aile şirketinde kendimi sgk lı göstersem diyorum? Doğum parası alabilir miyim?
Günaydın kızlar. Bugün mutsuz uyandım. Uzun zamandir tam kahverengi bile degil kahveye dönük sarı akıntım oluyordu.Bugun peceteye kirmizi geldi bir tanede pıhtı.Cok canim sıkıldı ya .Ne güzel kanama ve lekelenmelerden kurtuluyorum diyordum tekrar başa dönerim diye cok korkuyorum
Bana da bu doktoru önerdi doktorum ama ta 26 ağustosa verdiler sıra o yüzden almadım benBu Memorial hastanedeki. Eşim aradı bize normal muayene fiyat dediler .Yani bu muayene organ taraması yapacak
Canım izin almadan önce 90 gün çalışılması şartı var baktım biraz sen diyince. Bana da mantıklı geldi. Karşılıyor gibi.Merhaba asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık sgk sı ne kadardır? Bi aile şirketinde kendimi sgk lı göstersem diyorum? Doğum parası alabilir miyim?
90 gün bişey değil ki yapılır oCanım izin almadan önce 90 gün çalışılması şartı var baktım biraz sen diyince. Bana da mantıklı geldi. Karşılıyor gibi.
Yani fazlası zarar mı hiç araştırmadım. Ben de sizin yerinizde olsam herhalde teke düşürüp kullanırdım bir süre de... Bu Çarşamba randevumuz var bizimde iğne ve progestana devam mı tamam mi öğreneceğiz.6dan 3 e dustu sonra birden tamam dedi ama az da olsa acik kahve geliyor . Sanirim 1 e dusurerek biraz daha kullanacak gibiyim.
Benim de çin takviminde normal periyotta bakınca kız görünüyor, geç döllenmeye göre düzeltilmiş adet tarihim ile baktığımda erkek çıkıyor. Çin takvimi bile durumumu karışık gördüBen de kız hissediyordum, erkek çıktı, cin takvimi de kız diyordu güvenmemek gerek...
17+3 üm hala kullanıyorum. Doktorum ben 30. Haftaya kadar öneriyorum dedi gece yatmadqn koyuyorum kullanmaya dewam edicemKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .Birde @Cicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.
Progestani birakicaktik bugun.Doktora mesaj attim bir ay daha devam dedi. İctim ağır geldi yine uyuyakalmisim. Şükür yenilememis kendini kahveye dönmüş canim.15.haftaya girdigim halde icimde yeni kanamalar olmasina üzüldüm.Dinlenince kahveye döner canım.artarsa doktoruna söylersin
Söyledim canim progestani bugun kesecektik bir ay daha gunde 3 ader devam dedi. Pazartesi randevum var detayli konusuruz artik.Doktoruna söyledin mi canim
Teşekkür ederim canim.Bende deneyimliyim malesefGünaydın çok geçmiş olsun :/ İnşaAllah bir an önce kurtulursunuz ama çok stres yapmayın deneyimli arkadaşların söylediği gibi dinlenince geçer diye umut ediyorum.
Allah allah bana neden igne sonuna kadar dedi acaba herkes sizin gibi kesmek icin karar alacaklarini söylüyor. Belki rahim sekli bozuklugum var ondandir. hem düşük hem erken dogum riskim olunca demekki sonuna kadar devam.Yani fazlası zarar mı hiç araştırmadım. Ben de sizin yerinizde olsam herhalde teke düşürüp kullanırdım bir süre de... Bu Çarşamba randevumuz var bizimde iğne ve progestana devam mı tamam mi öğreneceğiz.
Sabah biraz kirmizi lekelenme oldu canım devam edicem ama gunde 3 agizdan .bir hafta once vajinadan aliyordum.cok uyutuyor randevumda sorucam bende tekrar alttan kullanayim diye.17+3 üm hala kullanıyorum. Doktorum ben 30. Haftaya kadar öneriyorum dedi gece yatmadqn koyuyorum kullanmaya dewam edicem
Hayırlısıyla hemen biter inşallah bu lekelerSöyledim canim progestani bugun kesecektik bir ay daha gunde 3 ader devam dedi. Pazartesi randevum var detayli konusuruz artik.
Ben eşimin şirketinde gösterecektim olmadı devlette hamile gözüktüğüm için erkenden yapmak gerekiyor dedilerMerhaba asgari ücretle çalışan bir kişinin aylık sgk sı ne kadardır? Bi aile şirketinde kendimi sgk lı göstersem diyorum? Doğum parası alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?