- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.761
Ben hala 3 tane vajinaldan kullanıyorum. Kahverengi akıntım çok (((popoya da gidiyorum vuruyorum progestan ve proluton. Bence kesersem hemen kanama başlayacak ama işte ultrasonda hersey temiz. Ben ikinci kanama ne zaman oldu ilk yakın acile gittim oradaki doktor dedi ağzından şuan al .ertesi gün normal benim doktor nerde çalışıyor yatış yaptım ona söyledim acilde böyle dediler .o bana hayır dedi vajinaldan devamKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .Birde @Cicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.
Ben 1 paketi bitirince kanama kesilmsti zaten ama hemen kesmeyelim demsiti 1 hafta. Tek doza indirip bitirdimKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .Birde @Cicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.
İste canim bunu demek istiyorum bende kademe kademe azaltsa bende içme meraklisi degilim 3 den 1 e dusurse tamam diyecegim biri tam kes diyor biri üçe devam diyor. Digeri bire dusur dese onun dediğini yapacaktimBen hamileliğin başından beri kullanıyordum.3 ay kadar kademeli olarak bıraktırdı doktor.önce miktar azaldı sonra tamamen kestik.ilaçlar tam bitince 1 hafta içinde yoğun kanamam oldu.tekrar başladık.sonra yine kademeli kademeli azalttık.ben hem iğne hem fitil kullanıyordum.en son fitil 2 hafta önce bitti iğnem de 10 gün önce bitti herhangi bi lekenle kanama olmadı çok şükür.yarın kontrolüm var doktora söyleyeceğim muhtemelen başlamayacak zaten kesicez demişti.kanama alanım falan da kalmadı.eğer tekrar olursa geri başlar ama inşallah olmaz.benim duyduğum 3 aydan sonda kesmelerinin sebebi bebek kendi peogestanını kendisi üretmeye başlıyormuş o yüzden kesiyorlarmış.şuan boşuna da kullanıyor olabilirsiniz ama risk almıyor doktorlar.benim lekelenmem devam ederken bile bırakma programı hazırdı.doktor lekelenme kesilince bırakıcaz demedi 3 hafta daha kullan kademeli azalta azalta bırakıcaz demişti
6dan 3 e dustu sonra birden tamam dedi ama az da olsa acik kahve geliyor . Sanirim 1 e dusurerek biraz daha kullanacak gibiyim.Ben haftalık iğne ile birlikte günde bir şeklinde alttan kullanıyorum. Doktor ilk yazdığında 4.aya bir gelelim dedi geçen hafta kontrole gitmiştim hala devam ediyoruz. Sanırım olası bir ihtimal için garanti amaçlı kullanımı sonlandırmak istemedi. Çünkü kanama alanım vs her şey düzelmişti devam etme durumuna ben de anlam verememiştim, sonra sağlık ocağında ebe ile görüştüğümde eğer kullanmazsan olası kanamada yoğun gelir bu ilaçlar kanama durumunda iyileşmiş pıhtı gibi kanama görmen için dedi, doktor bırak dese de ben bırakamayacak gibiyim, bu konuşmalar daha da bağımlısı haline getirdi
Ben çiğ hayvansal gıda harici her şeyi yiyorum valla. Alkol kullanmıyordum zaten. Sigarayı da bıraktım. Kahve ve çayı azalttım ama içiyorum yine her gün. Bunların haricinde tavuk da yiyorum dışarı yemeği de yiyorum. Balık pek sevmediğim için bir kere yedim şimdiye kadar ama vitamin içiyorum sorun olmaz herhaldeKöy tavuğu ile köri soslu olayına kesinlikle katılıyorumben de çok sık yemiyorum ama köy tavuğu sevmediğim için yiyorum mecbur marketten de annem aşırı sinirleniyor ben kavurma hariç her şeyi yiyebiliyorum tiksinmem vs yok çok şükür, tiksinme olarak değil de tercih ediyor musunuz diye sormak istemiştim
İgne doguma kadar devam edecekmis benim. Bir hafta 1 adet olarak kullanayim diyorum bende iki doktorun ortası olsunBen hala 3 tane vajinaldan kullanıyorum. Kahverengi akıntım çok (((popoya da gidiyorum vuruyorum progestan ve proluton. Bence kesersem hemen kanama başlayacak ama işte ultrasonda hersey temiz. Ben ikinci kanama ne zaman oldu ilk yakın acile gittim oradaki doktor dedi ağzından şuan al .ertesi gün normal benim doktor nerde çalışıyor yatış yaptım ona söyledim acilde böyle dediler .o bana hayır dedi vajinaldan devambence ben doğuma kadar kullanacağım
Hayirli olsun canim ilki erkek olunca kiz istediğimden mi nedir bende hep kız hissettim. Halen de burada birkac arkadasin 20. Haftaya kadar erkekken kiz diyenler olmus .Acaba diyorum banada olur muBenimde bugün muayenem vardi , erkek olacak 2 erkek yani ben nedense kiz hissediyordum. Çin takviminde filan hep kiz cikti. Masallah uyumlu haftasiyla, beynine, kalbe, bobreklere, eline ayağına burun cene herseye bakti. Tabi ayrıntılıda daha ayrintili olacak.
Ben de kız hissediyordum, erkek çıktı, cin takvimi de kız diyordu güvenmemek gerek...Benimde bugün muayenem vardi , erkek olacak 2 erkek yani ben nedense kiz hissediyordum. Çin takviminde filan hep kiz cikti. Masallah uyumlu haftasiyla, beynine, kalbe, bobreklere, eline ayağına burun cene herseye bakti. Tabi ayrıntılıda daha ayrintili olacak.
Bana vajinadan sabah akşam devam dedi dr, ağızdan tavsiye etmiyor kanma icinKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Neden canım merak ettim? bende gunde 6vajinadan aliyordum son bir haftadir gunde 3 agizdan aldim.lekelenmem devam ettigi icin agiza gecirdi .Bazen lekelenmeye sebebiyet verirmis vajinadan oyle soyledi.Bana vajinadan sabah akşam devam dedi dr, ağızdan tavsiye etmiyor kanma icin
Demi erkek görünüyor dedi:) belki sey diyecek sonra aa o eliymiş yanlis görmüşüm, kordonmus filan diyebilir. Oğlum cok sevindi o erkek istiyordu. Sağlıkla gelsinler insallah hepsi:Hayirli olsun canim ilki erkek olunca kiz istediğimden mi nedir bende hep kız hissettim. Halen de burada birkac arkadasin 20. Haftaya kadar erkekken kiz diyenler olmus .Acaba diyorum banada olur musaglicakla gelsin kuzucuklar.
Yaaa valla hepsi ayni .Benimki de erkek diye çıldırıyordu. Esim de erkek istiyordu.Onlarin istedigi oldu.Demi erkek görünüyor dedi:) belki sey diyecek sonra aa o eliymiş yanlis görmüşüm, kordonmus filan diyebilir. Oğlum cok sevindi o erkek istiyordu. Sağlıkla gelsinler insallah hepsi:
Canım benim de ara ara kırmızı geliyordu o taze kanama oluyor hemen yatıyordum birkaç saat hiç kalkmıyordum sonra geri kahveye dönüyordu.artmadığı sürece sorun değil endişelenme.ilk başlarda doktora söylüyordum o da artmayınca sorun değil diyordu.sonraki kanamalarda takip ediyordum artış durumunu.uzan hemen birkaç saat kalkmaGünaydın kızlar. Bugün mutsuz uyandım. Uzun zamandir tam kahverengi bile degil kahveye dönük sarı akıntım oluyordu.Bugun peceteye kirmizi geldi bir tanede pıhtı.Cok canim sıkıldı ya .Ne güzel kanama ve lekelenmelerden kurtuluyorum diyordum tekrar başa dönerim diye cok korkuyorum
Tamam canım öyle yapayim.Nerdeyse bir aydir kahve ve sarıydı tekrar kırmızı görünce moralim bozuldu.Canım benim de ara ara kırmızı geliyordu o taze kanama oluyor hemen yatıyordum birkaç saat hiç kalkmıyordum sonra geri kahveye dönüyordu.artmadığı sürece sorun değil endişelenme.ilk başlarda doktora söylüyordum o da artmayınca sorun değil diyordu.sonraki kanamalarda takip ediyordum artış durumunu.uzan hemen birkaç saat kalkma
Dinlenince kahveye döner canım.artarsa doktoruna söylersinTamam canım öyle yapayim.Nerdeyse bir aydir kahve ve sarıydı tekrar kırmızı görünce moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?