2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu Memorial hastanedeki. Eşim aradı bize normal muayene fiyat dediler .Yani bu muayene organ taraması yapacak

Eklentiler

• Screenshot_20220731-123735_Chrome.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
Ben hala 3 tane vajinaldan kullanıyorum. Kahverengi akıntım çok (((popoya da gidiyorum vuruyorum progestan ve proluton. Bence kesersem hemen kanama başlayacak ama işte ultrasonda hersey temiz. Ben ikinci kanama ne zaman oldu ilk yakın acile gittim oradaki doktor dedi ağzından şuan al .ertesi gün normal benim doktor nerde çalışıyor yatış yaptım ona söyledim acilde böyle dediler .o bana hayır dedi vajinaldan devam bence ben doğuma kadar kullanacağım

Ben 1 paketi bitirince kanama kesilmsti zaten ama hemen kesmeyelim demsiti 1 hafta. Tek doza indirip bitirdim

İste canim bunu demek istiyorum bende kademe kademe azaltsa bende içme meraklisi degilim 3 den 1 e dusurse tamam diyecegim biri tam kes diyor biri üçe devam diyor. Digeri bire dusur dese onun dediğini yapacaktim

6dan 3 e dustu sonra birden tamam dedi ama az da olsa acik kahve geliyor . Sanirim 1 e dusurerek biraz daha kullanacak gibiyim.

Ben çiğ hayvansal gıda harici her şeyi yiyorum valla. Alkol kullanmıyordum zaten. Sigarayı da bıraktım. Kahve ve çayı azalttım ama içiyorum yine her gün. Bunların haricinde tavuk da yiyorum dışarı yemeği de yiyorum. Balık pek sevmediğim için bir kere yedim şimdiye kadar ama vitamin içiyorum sorun olmaz herhalde

İgne doguma kadar devam edecekmis benim. Bir hafta 1 adet olarak kullanayim diyorum bende iki doktorun ortası olsun bazen vajinal alinca lekelenme yaparmis o yuzden benimde lekelenme bitmeyince bir haftadir agizdana gectik .

Hayirli olsun canim ilki erkek olunca kiz istediğimden mi nedir bende hep kız hissettim. Halen de burada birkac arkadasin 20. Haftaya kadar erkekken kiz diyenler olmus .Acaba diyorum banada olur mu saglicakla gelsin kuzucuklar.

Ben de kız hissediyordum, erkek çıktı, cin takvimi de kız diyordu güvenmemek gerek...

Bana vajinadan sabah akşam devam dedi dr, ağızdan tavsiye etmiyor kanma icin

Hayirli olsun canim ilki erkek olunca kiz istediğimden mi nedir bende hep kız hissettim. Halen de burada birkac arkadasin 20. Haftaya kadar erkekken kiz diyenler olmus .Acaba diyorum banada olur mu saglicakla gelsin kuzucuklar.
Demi erkek görünüyor dedi:) belki sey diyecek sonra aa o eliymiş yanlis görmüşüm, kordonmus filan diyebilir. Oğlum cok sevindi o erkek istiyordu. Sağlıkla gelsinler insallah hepsi:

Demi erkek görünüyor dedi:) belki sey diyecek sonra aa o eliymiş yanlis görmüşüm, kordonmus filan diyebilir. Oğlum cok sevindi o erkek istiyordu. Sağlıkla gelsinler insallah hepsi:
Yaaa valla hepsi ayni .Benimki de erkek diye çıldırıyordu. Esim de erkek istiyordu.Onlarin istedigi oldu.

Günaydın kızlar. Bugün mutsuz uyandım. Uzun zamandir tam kahverengi bile degil kahveye dönük sarı akıntım oluyordu.Bugun peceteye kirmizi geldi bir tanede pıhtı.Cok canim sıkıldı ya .Ne güzel kanama ve lekelenmelerden kurtuluyorum diyordum tekrar başa dönerim diye cok korkuyorum

Canım benim de ara ara kırmızı geliyordu o taze kanama oluyor hemen yatıyordum birkaç saat hiç kalkmıyordum sonra geri kahveye dönüyordu.artmadığı sürece sorun değil endişelenme.ilk başlarda doktora söylüyordum o da artmayınca sorun değil diyordu.sonraki kanamalarda takip ediyordum artış durumunu.uzan hemen birkaç saat kalkma

Tamam canım öyle yapayim.Nerdeyse bir aydir kahve ve sarıydı tekrar kırmızı görünce moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…