- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.821
Benim çevremde de tüp bebek yaptırıp doğuma kadar kan sulandırı iğne kullanan arkadaşlarım var onlarda da hiçbirşey olmadı.covid de pıhtılaşma yapıyor zaten ondan da geliriyordum.başlayacağım ilaca artık kanama lekelenme olursa da keseriz yapacak bişey yokBenim hamilelik basında kanama olmstu ben o zamanda ecorprim kullanıyordum. Ilk hamilelikte tansiyon olduğu icin ama sadece 1 gun hapi içmedim hala devam ediyorum. Bisey olmayabilir
Merhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??Arkadaşlar gece yatağa yattığımda nasıl bir açlık bastırıyor anlatamam bugünlerde. Çoğu zaman kendimi tutsam da bazen dayanamıyorum tost falan Allah ne verdiyse yiyorum kilo almasam iyi
Canim ozel hastanedeki doktorum kanaman bir hafta olmazsa kan sulandiriciya baslariz dedi ama oyle bir durum olmadi bende .Hic kullanmadim basindan beri.ama klinikteki doktor öyle sey mi olur senin kanama alanlarin varken lekelenmelerin varken kan sulandirici verirsek daha cok artar kullanmiyacagiz dedi. Ama senin durum farkli tabi ,ben test yaptirmadim daha once pihtilasma sorunum var mi yok mu bilmiyorum.Kızlar az önce kontrolden çıktım.benim gebeliğim hep kanamalı geçtiği için kan sulandırıcıyı kesmişti doktor.1 aydır kanamam yok doktora söyledim salı günü tekrar başlayalım dedi.bende tedirginim kanama olursa yine diye.aranızda kanama devam ederken ya da kesildikten sonra tekrar kan sulandırıcı başlayanınız var mı?bana genetik test yapılmıştı genetik olarak pıhtılaşma yatkınlığım var.başlamazsak pıhtılaşma olursa bebeğe yeterli kan gitmez o zaman da gelişimi normal ilerlemez dedi tedirgin oldum ama içince kanama olursa diye de tedirginim,aranızda benzer durumda olan var mı?
Sabah bi ekmek aldım kahvaltı ve öğle yemeğinde tek başıma bitirdiğimi fark ettim evde ekmek yok şu anArkadaşlar gece yatağa yattığımda nasıl bir açlık bastırıyor anlatamam bugünlerde. Çoğu zaman kendimi tutsam da bazen dayanamıyorum tost falan Allah ne verdiyse yiyorum kilo almasam iyi
Gebelikte hiç sucuk salam vs tüketmedim. Kasaptan alınan ya da buzluktaki eti iyice pişirerek yedim. Canım da istiyor aslındaMerhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??ne onerirsiniz ?
:)) ya youtube da bjr tane köfte tarifi var gerçketen burgere harika oluyor oğlum beğenmişti.Gebelikte hiç sucuk salam vs tüketmedim. Kasaptan alınan ya da buzluktaki eti iyice pişirerek yedim. Canım da istiyor aslındaen çok burger özledim. Evde yapılan aynı tat değil. Mayonez yasak diye onu da yiyemiyorum. Çok özledim doğumdan sonra inşallah. Ne kaldı ki şunun şurasında,,
Bende de kanama olmayınca kanama alanı görünmeyince başlayalım dedi doktorCanim ozel hastanedeki doktorum kanaman bir hafta olmazsa kan sulandiriciya baslariz dedi ama oyle bir durum olmadi bende .Hic kullanmadim basindan beri.ama klinikteki doktor öyle sey mi olur senin kanama alanlarin varken lekelenmelerin varken kan sulandirici verirsek daha cok artar kullanmiyacagiz dedi. Ama senin durum farkli tabi ,ben test yaptirmadim daha once pihtilasma sorunum var mi yok mu bilmiyorum.
Aynısını yapıyorum, sadece içine pekmezi koymuyorum. Burgerde dışı çıtır tavuk ve mayoneze batmış hali olmuyor yine de. Neler denemedim ki. Mesela Cips yememek için patatesi incecik kesip fırınladık. Evet güzel oldu ama yasak oluşundan sanırım paketteki tadı vermiyor:)) ya youtube da bjr tane köfte tarifi var gerçketen burgere harika oluyor oğlum beğenmişti.
Dokum tavada yapmstim
Zaten bir aydır kanaman yokmus canim. Pihtilasma sorunun da varmış.Doktorun da uygun bulmuş en mantıklısı o görünüyor.Bende de kanama olmayınca kanama alanı görünmeyince başlayalım dedi doktor
Yani bende aynı şeyi düşünüyordum ama muhasebe müdürü öyle dedi bende biraz araştırdım öncesinde 90 gün çalışma şartı koymuşlar falan hatta bende bir muhasebeci olarak bilmiyordum insan kaynakları tanıdığa sordum oda öyle söyledi keşke olsa bende çalışmıyordum yapardım ki yaptıran olursa haber etsin ona göre tekrar denerizKim dedi olmuyor diye belki şimdi işe girdim ne saçma
Ay valla ben her şeyi yiyiyorum mesela canım hamburger çekiyor gidip alıp yiyiyorum evde tavuk balık et yapıyorum iyice pişmiş durumda valla sucuk falanda yiyiyorum sadece çiğ değil hepsi ama yiyiyorum şuana kadar bir problem de çıkmadı inşallahta çıkmazMerhaba, tost demisken aklima geldi sormasi ayip, canim sucuklu tost istiyor ama aylardir yemiyorum hamilelik doneminde sarkuteri tuketmedim ve zaten onceden ara ara yerdim sucugu sadece hafta sonlari mesala, Sucuk yememiz yasakmi kizlar ? Tost icin sucugu onceden tavada pisirirsek birsey olmaz diye dusunuyorum ??ne onerirsiniz ?
Doğum öncesi 90 gün değil mi zaten bebek doğduktan sonra başvuru yapılıyor galibaYani bende aynı şeyi düşünüyordum ama muhasebe müdürü öyle dedi bende biraz araştırdım öncesinde 90 gün çalışma şartı koymuşlar falan hatta bende bir muhasebeci olarak bilmiyordum insan kaynakları tanıdığa sordum oda öyle söyledi keşke olsa bende çalışmıyordum yapardım ki yaptıran olursa haber etsin ona göre tekrar deneriz
Haklısın canımZaten bir aydır kanaman yokmus canim. Pihtilasma sorunun da varmış.Doktorun da uygun bulmuş en mantıklısı o görünüyor.
İyi de 90 gün çalışabiliriz ki günümüz var daha? Yok mu? Ben mi yanlış anladım acabaYani bende aynı şeyi düşünüyordum ama muhasebe müdürü öyle dedi bende biraz araştırdım öncesinde 90 gün çalışma şartı koymuşlar falan hatta bende bir muhasebeci olarak bilmiyordum insan kaynakları tanıdığa sordum oda öyle söyledi keşke olsa bende çalışmıyordum yapardım ki yaptıran olursa haber etsin ona göre tekrar deneriz
Ilk hamilelik mi? Ben ilkinde böyleydim. 2.simdi yerim ama diyetteyim o yüzden yemiyorum1Aynısını yapıyorum, sadece içine pekmezi koymuyorum. Burgerde dışı çıtır tavuk ve mayoneze batmış hali olmuyor yine de. Neler denemedim ki. Mesela Cips yememek için patatesi incecik kesip fırınladık. Evet güzel oldu ama yasak oluşundan sanırım paketteki tadı vermiyor
Evet. Tüp bebek benimki. Daha fazla dikkat ediyorum sanırımIlk hamilelik mi? Ben ilkinde böyleydim. 2.simdi yerim ama diyetteyim o yüzden yemiyorum1
Ben ilkinde hamile kalana kadar normal kofte yapiyordum. Hamile kaldim köfteler iyi pismezse diye kupkuru nerdeyse yanmaya dayanmis köfteler yaptım. Yeşillikleri yıkamaktan kendinden geçirip yiyordum. Çiğ köfte canim istemişti etsiz sonuçta yedim ama eşimin başının etinide yemiştim bisey olduysa diye. Şimdi yiyebilsem canim istediğinde yerdim ama bunda da yiyemiyorum hahahEvet. Tüp bebek benimki. Daha fazla dikkat ediyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?