2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ovulasyon
testi 10 gundur pozıtıf adetimde gecikti sizce neden poztıtıf olablr

Eklentiler

• 0F95FBB3-6425-4933-99EC-BEA884549492.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
Son aylardadir. Ben ilkinde hep kisa araliklarla gitmiştim ama son ayda öyle nst yapıldığı için öyle çağrışıyorlardı. Şuanda ben 3 haftada bir gidiyorum

Bize de yasaktı, hatta kanamam da vardi. Az önce kontrolde sordum bir sıkıntı yok dedi ama sizin durumunuz farklı olabilir, keşke sorsaydınız
Sorucam cesaret aldım sizlerden
Banada yasak düşük tehlikesi var sürekli. Eşim de hiç yaklaşmiyor. İzin varsa da yapmaz korkuyor ben diyor beklecem bende gerçekten hiç istemiyorum
Evet ben de doktor sıkıntı yok dedikçe yapmam zaten korkuyorum

Neyse bari uzun süre yapmayan bi ben değilmişim sıkıntı yokmuş

Güzel şeyler var ya biraz araştırdım temiz kullanılmış hatta bazısının üstünde etiketi var araştırmalarıma devam ediyorum liste yap canım ben en yakın arkadasimla birlikte liste yaptım daha yeni dogum yaptı

Ovulasyon

testi 10 gundur pozıtıf adetimde gecikti sizce neden poztıtıf olablr
Gebelik olur bana da ilk ovulasyon testi gösterdi hem 2 kere . İlk düştü 2020 ve simdiki tup bebek yaptım .ertesi gün ovulasyon testi yapmaya başladım ve her gün daha koyu çıkıyor. 5ci günde erken testi yaptım o da gösterdi iste öyle öğrendim. Foto bulursam eklecem burda

Kızlar size bir sorum olucak.İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Hem renkli hem beyaz icin öneriniz var mi bunlar icin nasıl gecirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak.Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.

Eklentiler

• IMG_20220814_194340.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 78
Bugun bizim 16+4 cikti ultrasonda 3 gun ondeyiz biz de. 219 gr cikmis ultrasonda normal bence sizinki de benim ki de 20-30 gr fark var.

Doğrudur zaten 18-24 hafta arasında gidilebilir diyenlerde var hatta 18. haftasında gidenler de var. İlk hamileliğimde bana doktorum en uygun haftalar 21-24 arası demişti.
Ben bugun 15 Eylul'e randevu aldim bir docente. 20 haftalikken gelmelerini istiyormuş hastalarin. Ben gittigimde 20+5 olacagiz.

Vallah ben direk sezaryen istiyorum. Normal doğuma asla girmem
Ben de sizin gibi asla normal yapamam dedim. Sezaryen dogum tarihini doktor oyle planlamis ki o gece suyum geldi sancilar cok sıklaştı. Doktor yarim saate dogurursun acilman cok iyi dedi ama ben yapamadim. 8 bucuga planlanan sezaryene 6da aldilar. Hem sanci cektim hem sezaryen oldum. Sunu soyleyebilirim ki epidural sezaryen cok rahat. Hem bir sey hissetmiyorsunuz hem bebegin dogum anina sahit oluyorsunuz muhtesem bir duygu. Simdi ikinciyi yine epidural sezaryen yapacagim normal doguramam ben

Once bir makinede yika canim normal şekilde. Cikmazsa azcik camasir sulu su yap legende beklet. Merak etme su miktari fazla oldugundan renklerine birsey olmuyor. Sonra tekrar makinede bebek icin kullanacagin deterjanla yika. Cift durulama yaptir cikarmadan. Bence geçerler

Tamam canim nette gördüm camasir suyunu ama cesaret edememistim gozden cikarabilecegim bir kiyafette deneyeyim bakalim.İns olur

Cnm senin lh testin silik gibi ama neden ama eşit
Ya zaten bu yeni gebelik başladı o zaman .Yarın 2020 sene deki eklecem orda kopkoyu. O zamanda hiç gebelik beklemedim 3 tane ovulasyon yaptım aşırı 2 çizgi vardı.gittim kan verdim 118 çıktı ama ertesi gün düştü (((siz kan verin net öğreneceksiniz

80 bedenden 90a cikti bence hic iyi bir sey degil keske benim de kucuk olsa rahat rahat hicbir sey giyemiyorum. Sutyensiz yatıyorum ama agri gece bile uyandırıyor. Hormonlardan oluyor ama keske olmasa
Dun annem kuzenlerim yaninda goguslere bak kocaman olmus dedi kaynanam uzakta ama annem hic kaynanami aratmiyor resmen bir kaynana

Iste bende sancı başlamadan önce sezaryen olmak istiyorum. Keşke genel da yapsınlar hopp uyandın bebek hazır

Tşknederm balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…