2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gözün aydın 4 kızkardeşiz hepsi için iyiki diyorum
Yaa ne güzel biz de sadece iki kız kardeşiz ama sanki kardeşim değil de evladım gibi yaş farkımız çok olmasa da en büyük iyikim gerçekten şu hayatta ama o beni satacak gibi şuan tek odak noktası doğacak olan bebek eşimi de beni de gözü görmüyor artık

Biz şimdiki doktorumla 13 haftalıkken başladık. Öncesi kanama vardi yasakti. 13 haftada gittiğimde ilişki istemiyorum sakin bir hamilelik geçirelim dedi, uzun seyahatlar, aksiyon, cinsellik yasak dedi. Benim myomlarda büyüyor kanama vs olmasın diye heralde. Sorabilirsin hocam skinti devam ediyor mu ya da cinsellik yasak demi hala dersin o da evet ya da hayir değil der.ben sormuyorum valla her seferinde sureci birlikte yasayip göreceğiz diyor ağrılarım cok fazla

Bizde en küçük kız kardeşle aramda 8 yaş var ben hepsinden razıyım sağolsunlar büyük kızımı benden çok düşünürler görmeden dayanamazlar

Bende de aşağıda ama tamamen yasak demedi sık ilişki önermiyoruz dikkatli olmak şartıyla sıkıntı yok dedi

Kizlar ben vinalac, ocean d3 sprey kullaniyordum. Doktor bugun regenesis, osteocare bir de feramat demir kapsulu yazmis. Bunlari kullananlarr var mi? Aslinda demir depolarim dolu ama nasil olsa boşalacak dedi. Osteocarei de kalca eklemi agrim icin yazdi sormayi unutmusum ocean d3u kesmem gerekir mi ki?

Kızlar bizim de kızımız oluyor nihayet bugün kesinleşti Pembis Hayaller beni de ekleyebilirsin listeye. Üçlü testim de iyi çıktı yeşil alanda görünüyor. Magnezyum bitmişti Bi kaç gündür almıyordum devam et dedi. Karnım sertmiş. Bi de coraspin i 100 mg.yerine 150 mg al dedi. Bir de probiyotik yazdı kullanan var mı?

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun, bir arkadaşımda da miyom var onun da ağrılı geçiyor Allah yardımcınız olsun
eskisine göre iyisin dedi dün gittiğimde ama ne olur ne olmaz diye geceleri fitile devam ettiriyor. bir dahaki gidişimde soracağım ya
Bende de aşağıda ama tamamen yasak demedi sık ilişki önermiyoruz dikkatli olmak şartıyla sıkıntı yok dedi
benim de eskisi gibi vs ağrım yok, iyi hissediyorum ama eşim tedirgin oluyor bir şey falan olur diye. ama doktor dün bayağı yukarı çıkmış kısa sürede, bebek de çok iyi falan dedi

Benimde 19+4 de gittiğimde 337 gramdı.biraz kilolu gibi geldi bana yenidoğan almıştım bikaç tane beklemeye karar verdim.sığmazsa boşuna almayım.1-2 kontrol daha takip edicem kiloyu kendini belli eder heralde
Bana da zamanına göre kilosu biraz fazla gibi geldi. Ben daha hiç yeni doğan almadım. Hep 0-3 ay aldım. Yenidoğan sadece hastane çıkışı alırım onun dışında almayı pek düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk büyüyorlar :))

Karnın sert olduğu nasıl belli oluyormuş bunu bir türlü anlayamadım burada okudukça acaba benimki şişkinlik mi sert mi diye bakıyorum

Karnın sert olduğu nasıl belli oluyormuş bunu bir türlü anlayamadım burada okudukça acaba benimki şişkinlik mi sert mi diye bakıyorum
Şöyle ultrasonla gezerken falan baya bastırmak zorunda kaldı. Öyle anladı galiba magnezyum yumuşatıyormuş. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Doktor anlar belki.

Şöyle ultrasonla gezerken falan baya bastırmak zorunda kaldı. Öyle anladı galiba magnezyum yumuşatıyormuş. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Doktor anlar belki.
Haftaya gideceğim şuan memleketteyim decavit içinde baktım 100 mg magnezyum var bari ay belki de sadece cidden şişkinlik ama işte doktora gitme aralığı 2 haftayı geçince bende teoriler pıt pıt başlıyor

Bize de yasaktı, hatta kanamam da vardi. Az önce kontrolde sordum bir sıkıntı yok dedi ama sizin durumunuz farklı olabilir, keşke sorsaydınız

Banada yasak düşük tehlikesi var sürekli. Eşim de hiç yaklaşmiyor. İzin varsa da yapmaz korkuyor ben diyor beklecem bende gerçekten hiç istemiyorum

Gelsin gelsin kız bize kızlar lazım

Benim en başından beri yasak sanmıyorum kaldırmaz da böyle gidecek ha yasak olmasa da eşimin de benim de hiç öyle bir niyetimiz yok ne yalan söyleyeyim hele eşim kız oradayken ben hayatta böyle bişey yapamam modunda

Merhaba kızlar kan vermiştim b612 vitaminim ve demir düşük çıkmış.. Dr iğne yazmış yani kullanma talimatina göre ve İnternette gebeler ve emzirenler kullanmamalı diyor eşim de sağlıkçı onlara aldırma dedi iğne de yaptı ama ben yinede tedirgin oldum aranızda bu b612 iğnesini kullanan var mi

İğne kullanmadım ama b12 nin hamileyken bizim için de bebek için de önemli olduğunu söylemişti genetik doktoru, iğneyi ne için hamileler kullanamaz dediler acaba

Ben ilk gebeliğimde 2 hafta B12 iğnesi her gün 1 tane kalçadan olarak kullanmıştım zararlı diye bir şeyde hiç duymadım ama öyle deniyorsa da araştırmak gerek tabii bana bir zararı olmadı.

Benim mide bulantılarım hala devam ediyor hatta dün sanki kendi kusuyormuş gibi eşim doktora bu eziyet bitmeyecek mi dedi bir de ben kilo akmak yerine çok kilo verdim bebek 336 gram çıktı normalde 300-350 arası dedi ama sorun yok zaten annenin kilo almasını değil bebeğin kilo almasını istiyoruz dedi detaylıdaki uzman bazen 8. Ayda bazen de doğuma kadar devam eder bulantılar dedi bir de normal doğum düşün bebeğin yeri suyu falan çok uygun dedi eşim hemen ben normal istiyorum zaten dedi sanki o doğuracak hemen peş peşe çocuk istiyor ona kolay da bana hiç de kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…