- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.201
Yaa ne güzel biz de sadece iki kız kardeşiz ama sanki kardeşim değil de evladım gibi yaş farkımız çok olmasa da en büyük iyikim gerçekten şu hayattaGözün aydın 4 kızkardeşiz hepsi için iyiki diyorum
Biz şimdiki doktorumla 13 haftalıkken başladık. Öncesi kanama vardi yasakti. 13 haftada gittiğimde ilişki istemiyorum sakin bir hamilelik geçirelim dedi, uzun seyahatlar, aksiyon, cinsellik yasak dedi. Benim myomlarda büyüyor kanama vs olmasın diye heralde. Sorabilirsin hocam skinti devam ediyor mu ya da cinsellik yasak demi hala dersin o da evet ya da hayir değil der.ben sormuyorum valla her seferinde sureci birlikte yasayip göreceğiz diyor ağrılarım cok fazlakızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
Bizde en küçük kız kardeşle aramda 8 yaş var ben hepsinden razıyımYaa ne güzel biz de sadece iki kız kardeşiz ama sanki kardeşim değil de evladım gibi yaş farkımız çok olmasa da en büyük iyikim gerçekten şu hayattaama o beni satacak gibi şuan tek odak noktası doğacak olan bebek eşimi de beni de gözü görmüyor artık
Bende de aşağıda ama tamamen yasak demedi sık ilişki önermiyoruz dikkatli olmak şartıyla sıkıntı yok dedikızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
çok geçmiş olsun, bir arkadaşımda da miyom var onun da ağrılı geçiyor Allah yardımcınız olsunBiz şimdiki doktorumla 13 haftalıkken başladık. Öncesi kanama vardi yasakti. 13 haftada gittiğimde ilişki istemiyorum sakin bir hamilelik geçirelim dedi, uzun seyahatlar, aksiyon, cinsellik yasak dedi. Benim myomlarda büyüyor kanama vs olmasın diye heralde. Sorabilirsin hocam skinti devam ediyor mu ya da cinsellik yasak demi hala dersin o da evet ya da hayir değil der.ben sormuyorum valla her seferinde sureci birlikte yasayip göreceğiz diyor ağrılarım cok fazla
benim de eskisi gibi vs ağrım yok, iyi hissediyorum ama eşim tedirgin oluyor bir şey falan olur diye. ama doktor dün bayağı yukarı çıkmış kısa sürede, bebek de çok iyi falan dediBende de aşağıda ama tamamen yasak demedi sık ilişki önermiyoruz dikkatli olmak şartıyla sıkıntı yok dedi
Bana da zamanına göre kilosu biraz fazla gibi geldi. Ben daha hiç yeni doğan almadım. Hep 0-3 ay aldım. Yenidoğan sadece hastane çıkışı alırım onun dışında almayı pek düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk büyüyorlar :))Benimde 19+4 de gittiğimde 337 gramdı.biraz kilolu gibi geldi bana yenidoğan almıştım bikaç tane beklemeye karar verdim.sığmazsa boşuna almayım.1-2 kontrol daha takip edicem kiloyu kendini belli eder heralde
Karnın sert olduğu nasıl belli oluyormuş bunu bir türlü anlayamadım burada okudukça acaba benimki şişkinlik mi sert mi diye bakıyorumKızlar bizim de kızımız oluyor nihayet bugün kesinleştiPembis Hayaller beni de ekleyebilirsin listeye. Üçlü testim de iyi çıktı yeşil alanda görünüyor. Magnezyum bitmişti Bi kaç gündür almıyordum devam et dedi. Karnım sertmiş. Bi de coraspin i 100 mg.yerine 150 mg al dedi. Bir de probiyotik yazdı kullanan var mı?
Şöyle ultrasonla gezerken falan baya bastırmak zorunda kaldı. Öyle anladı galiba magnezyum yumuşatıyormuş. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Doktor anlar belki.Karnın sert olduğu nasıl belli oluyormuş bunu bir türlü anlayamadım burada okudukça acaba benimki şişkinlik mi sert mi diye bakıyorum
Haftaya gideceğim şuan memleketteyim decavit içinde baktım 100 mg magnezyum var bariŞöyle ultrasonla gezerken falan baya bastırmak zorunda kaldı. Öyle anladı galiba magnezyum yumuşatıyormuş. Doktora gidecek misin yakın zamanda? Doktor anlar belki.
Bize de yasaktı, hatta kanamam da vardi. Az önce kontrolde sordum bir sıkıntı yok dedi ama sizin durumunuz farklı olabilir, keşke sorsaydınızkızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
Banada yasak düşük tehlikesi var sürekli. Eşim de hiç yaklaşmiyor. İzin varsa da yapmaz korkuyorkızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
Gelsin gelsin kız bize kızlar lazımKızlar bizim de kızımız oluyor nihayet bugün kesinleştiPembis Hayaller beni de ekleyebilirsin listeye. Üçlü testim de iyi çıktı yeşil alanda görünüyor. Magnezyum bitmişti Bi kaç gündür almıyordum devam et dedi. Karnım sertmiş. Bi de coraspin i 100 mg.yerine 150 mg al dedi. Bir de probiyotik yazdı kullanan var mı?
Benim en başından beri yasak sanmıyorum kaldırmaz da böyle gidecek ha yasak olmasa da eşimin de benim de hiç öyle bir niyetimiz yok ne yalan söyleyeyim hele eşim kız oradayken ben hayatta böyle bişey yapamam modundakızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
İğne kullanmadım ama b12 nin hamileyken bizim için de bebek için de önemli olduğunu söylemişti genetik doktoru, iğneyi ne için hamileler kullanamaz dediler acabaMerhaba kızlar kan vermiştim b612 vitaminim ve demir düşük çıkmış.. Dr iğne yazmış yani kullanma talimatina göre ve İnternette gebeler ve emzirenler kullanmamalı diyor eşim de sağlıkçı onlara aldırma dedi iğne de yaptı ama ben yinede tedirgin oldum aranızda bu b612 iğnesini kullanan var mi
Merhaba kızlar kan vermiştim b612 vitaminim ve demir düşük çıkmış.. Dr iğne yazmış yani kullanma talimatina göre ve İnternette gebeler ve emzirenler kullanmamalı diyor eşim de sağlıkçı onlara aldırma dedi iğne de yaptı ama ben yinede tedirgin oldum aranızda bu b612 iğnesini kullanan var mi
Benim mide bulantılarım hala devam ediyor hatta dün sanki kendi kusuyormuş gibi eşim doktora bu eziyet bitmeyecek mi dedi bir de ben kilo akmak yerine çok kilo verdim bebek 336 gram çıktı normalde 300-350 arası dedi ama sorun yok zaten annenin kilo almasını değil bebeğin kilo almasını istiyoruz dedi detaylıdaki uzman bazen 8. Ayda bazen de doğuma kadar devam eder bulantılar dedi bir de normal doğum düşün bebeğin yeri suyu falan çok uygun dedi eşim hemen ben normal istiyorum zaten dedi sanki o doğuracakKızlar benim size bir sorum olacak. Aranızda mide bulantıları devam eden var mı? Bugün 17+0 oldum ama 4 gün önde gidiyoruz ultrosonda. Tam bitti diyorum. Aradan bir hafta geçiyor. Sabahları yine öğürme başlıyor. Ben bu işi anlamadım :)) Birde bebiş kilolarınız nedir :)) Ben 16+5te doktora gittim 192gr çıktı. Normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?