- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.281
Canım o baktı 700 lira dedi 20.haftsdsn sonra gittim ben kilom olduğu için ama senin kılın çok değilse 22 ye doğru git. Memnun kaldım sadece kalbini tam degerlendiremedi işte onun da sebebi benim kilom bebeğin pozisyonu onun dışında bir problem yokCanim suat bey bakti dimi kacinci haftada baktiracagiz , muayene ucreti ne kadar ,birde memnun kaldin mi?
Lekeli yerlere vanish kosla döküp kapağı ile sürtün, biraz beklettikten sonra makinede yıkama yapın. İlkte çıkmasa bile ikincide muhakkak çıkar. Ben eşimin şortunu cebindeki maske boyamisti o boyayı bu şekilde geçirmiştim. Hem kıyafete zarar sa vermiyor. Bilginiz olsun.Kızlar size bir sorum olucak.İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Hem renkli hem beyaz icin öneriniz var mi bunlar icin nasıl gecirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak. Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.
Ben aliyorum da satıyorum da canim .aktif kullanicisiyim. Ama benim ki gardrops uygulamasi.Alirkan etiketli urun butonunu seciyorum. Hediye gelmis giymemis veya iade suresi gevmis urunleri daha uygun fiyata koyuyorlar ve uygun oluyor.Kızlar dolap uygulamasından bunu aldım elimede ulaştı kısa sureli kullanacağım bir şey olunca hiç cekinmeden dolaptan alıyorum . Temiz kullanılmış gerçekten bir de not bırakmışlar içinedolap fena değil bu konularda ya siz ne düşünüyorsunuz
Bende yenidogan aldim.bebis erken gelecek dedigi icin . prematüre ilk oglumdan vardi bir iki diye almayacagim. Belli mi olur belki bu sefer zamaninda olurBana da zamanına göre kilosu biraz fazla gibi geldi. Ben daha hiç yeni doğan almadım. Hep 0-3 ay aldım. Yenidoğan sadece hastane çıkışı alırım onun dışında almayı pek düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk büyüyorlar :))
Ayyy küçücük bunlar ya. Ne kadar tatlılar öyle. Benim ilk bebek olacak evde pek birşey yok. Ama kardeşimin bebeğinden kalan bir sürü şey var. Bende onlardan alacağım biraz. Çok çabuk büyüdükleri için gereksiz şeyler almak istemiyorum.Bende yenidogan aldim.bebis erken gelecek dedigi icin . prematüre ilk oglumdan vardi bir iki diye almayacagim. Belli mi olur belki bu sefer zamaninda olurarada ciddi fark var biri premature biri 0_3 ay.bu premature bile ogluma boldu ya
Benimki de halen yasak.ilk zaman doktor bana cift rahim görünüyor dedi. esimle dalga geçiyorum cift rahmim varmis ne kadar sanlisin diye. Dönüp bana ne desinBanada yasak düşük tehlikesi var sürekli. Eşim de hiç yaklaşmiyor. İzin varsa da yapmaz korkuyorben diyor beklecem bende gerçekten hiç istemiyorum
Bende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.Bende mi bir sorun var acaba ben hissedemiyorum hareketlerini henüz 18+1 olduk normal gerçi daha erken ama bi de ilk gebelik
Aynen canim cogu sey bosuna gidiyor ozellikle cicili bicili aldıkların evde giyilmedigi icin kuculup gidiyorAyyy küçücük bunlar ya. Ne kadar tatlılar öyle. Benim ilk bebek olacak evde pek birşey yok. Ama kardeşimin bebeğinden kalan bir sürü şey var. Bende onlardan alacağım biraz. Çok çabuk büyüdükleri için gereksiz şeyler almak istemiyorum.
Ben ogluma hamileyken kizlar gibi düşkün olmaz kendi halinde olur diye dusunuyordum ama simdi ikinci ogluma hamileyim.tabiki kiz deneyimi de yasamak isterdim ama oğlanlar gercekten anneye cok duskun. Bir yere giderken giyindikten sonra anne cok güzelsin,en guzel anne sensin diyor bana hayran hayran bakip.banyodan cikiyorum anne cok guzel kokuyorsun yicem seni deyip kollarimi isiriyor.beni yanina alip babasini disliyor hepBende hep kız istedim ama tabiki o kadar bekledik 6 sene olacak ve sonra artık düşünüyorsun fatketmez kim en az 1 tane olsun da . Ama gerçekten hep kız istiyorum erkekler biraz farklı yaaa
Kesinlikle oyle ben diyorum ki iyiki diyorum o ana sahit olmusum 5 yil oldu halen gözümün önünde. Ben antalya medstar topcularda dogum yaptim. Bir erkek hemsire basimda sadece benimle sohbet etti o kadar rahatlattı ki beni.elinde igneyle basimda bekledi,korktugun an kotu hissettigin an haber ver hemen bayiltirim dedi o seçenek bile rahatlatıyor insani. Asla birsey hissetmedim.sadece herkesin basina geldigi hibi ameliyathane soğuk oldugu icin cok titredim o kadar.Ben de sizin gibi asla normal yapamam dedim. Sezaryen dogum tarihini doktor oyle planlamis ki o gece suyum geldi sancilar cok sıklaştı. Doktor yarim saate dogurursun acilman cok iyi dedi ama ben yapamadim. 8 bucuga planlanan sezaryene 6da aldilar. Hem sanci cektim hem sezaryen oldum. Sunu soyleyebilirim ki epidural sezaryen cok rahat. Hem bir sey hissetmiyorsunuz hem bebegin dogum anina sahit oluyorsunuz muhtesem bir duygu. Simdi ikinciyi yine epidural sezaryen yapacagim normal doguramam ben
64 den 70 e ciktim canim boy 163. Randevuda yogunluk oluyor mu yoksa zamani gelince direkt randevu bulabilir miyimCanım o baktı 700 lira dedi 20.haftsdsn sonra gittim ben kilom olduğu için ama senin kılın çok değilse 22 ye doğru git. Memnun kaldım sadece kalbini tam degerlendiremedi işte onun da sebebi benim kilom bebeğin pozisyonu onun dışında bir problem yok
Benim bir arkadaşım var oğlu 6 yaşında hala arkadaşım ile uyuyor .eşi kız çocuğu ile ranzadaBen ogluma hamileyken kizlar gibi düşkün olmaz kendi halinde olur diye dusunuyordum ama simdi ikinci ogluma hamileyim.tabiki kiz deneyimi de yasamak isterdim ama oğlanlar gercekten anneye cok duskun. Bir yere giderken giyindikten sonra anne cok güzelsin,en guzel anne sensin diyor bana hayran hayran bakip.banyodan cikiyorum anne cok guzel kokuyorsun yicem seni deyip kollarimi isiriyor.beni yanina alip babasini disliyor hep
Canım bunların tek çözümü güzel bı yıkayıp güneşe sermek tam güneşin çatısına ama güneş baya baya lekesini alıyorKızlar size bir sorum olucak.İlk cocuktan olan kıyafetleri koliden çıkardım eksik gedik ne varsa liste olusturayım diye .Ama malesef tam bir hayal kırıklığı.En eskimeyen kıyafetlerim bile yakaları sararmış. Hem renkli hem beyaz icin öneriniz var mi bunlar icin nasıl gecirebilirim.yoksa hepsi çöp olucak. Resimde pek belli olmamis ama epey sararmış.
Tmm teşekkür ederimBende 21-24 biliyorum ilk hamileliğimde doktorum 21-24 en ideal haftalar demişti bana da 21. haftamda yaptırtmıştı. Ama bu arada bir arkadaşımız detaylı bilgi paylaşmıştı burada birkaç paylaşım öncesine bakabilirseniz bulursunuz sanırım :)
Evet titreme kotu. Benim ilk dogum temmuzdaydi hava cok sicakti zaten. Bu ocakta ya insallah cikinca da cok üşümeyiz.Kesinlikle oyle ben diyorum ki iyiki diyorum o ana sahit olmusum 5 yil oldu halen gözümün önünde. Ben antalya medstar topcularda dogum yaptim. Bir erkek hemsire basimda sadece benimle sohbet etti o kadar rahatlattı ki beni.elinde igneyle basimda bekledi,korktugun an kotu hissettigin an haber ver hemen bayiltirim dedi o seçenek bile rahatlatıyor insani. Asla birsey hissetmedim.sadece herkesin basina geldigi hibi ameliyathane soğuk oldugu icin cok titredim o kadar.
Simdi kilo almadin demi? Öyle demiştiniz heralde, kac kilosun merak ettim bende de var diyetteyimCanım o baktı 700 lira dedi 20.haftsdsn sonra gittim ben kilom olduğu için ama senin kılın çok değilse 22 ye doğru git. Memnun kaldım sadece kalbini tam degerlendiremedi işte onun da sebebi benim kilom bebeğin pozisyonu onun dışında bir problem yok
Ben de öyle düşünüyorum canım ama insan hissetmek istiyor sağlıklı olsunlar da onlar bize hissettirir kendileriniBende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.
Benimkide halen benimle. Simdiden yer yapıyorum bebek olumca birlikte odada kalacaksiniz abisi olunca korkmaz diye. İtiraz etmiyor simdilik bakalim.kameradan sesleninve geleceksin demi diye pazarlik yapiyor simdidenBenim bir arkadaşım var oğlu 6 yaşında hala arkadaşım ile uyuyor .eşi kız çocuğu ile ranzadaoğlu babaya izin vermiyor . Bazen diyor gece oğlu onun yatağa götürüyorlar ama sabah neler neler oluyor herkese bağırıyor neden beni götürdünüz hem komik hem sağlıksız bence
Bunu duydugum iyi oldu camasir teline serecektim disari sereyim o zmn.Canım bunların tek çözümü güzel bı yıkayıp güneşe sermek tam güneşin çatısına ama güneş baya baya lekesini alıyor
Ay harbiden bunu dusunmedimEvet titreme kotu. Benim ilk dogum temmuzdaydi hava cok sicakti zaten. Bu ocakta ya insallah cikinca da cok üşümeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?