2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim suat bey bakti dimi kacinci haftada baktiracagiz , muayene ucreti ne kadar ,birde memnun kaldin mi?
Canım o baktı 700 lira dedi 20.haftsdsn sonra gittim ben kilom olduğu için ama senin kılın çok değilse 22 ye doğru git. Memnun kaldım sadece kalbini tam degerlendiremedi işte onun da sebebi benim kilom bebeğin pozisyonu onun dışında bir problem yok

Lekeli yerlere vanish kosla döküp kapağı ile sürtün, biraz beklettikten sonra makinede yıkama yapın. İlkte çıkmasa bile ikincide muhakkak çıkar. Ben eşimin şortunu cebindeki maske boyamisti o boyayı bu şekilde geçirmiştim. Hem kıyafete zarar sa vermiyor. Bilginiz olsun.

Ben aliyorum da satıyorum da canim .aktif kullanicisiyim. Ama benim ki gardrops uygulamasi.Alirkan etiketli urun butonunu seciyorum. Hediye gelmis giymemis veya iade suresi gevmis urunleri daha uygun fiyata koyuyorlar ve uygun oluyor.

Bende yenidogan aldim.bebis erken gelecek dedigi icin . prematüre ilk oglumdan vardi bir iki diye almayacagim. Belli mi olur belki bu sefer zamaninda olurarada ciddi fark var biri premature biri 0_3 ay.bu premature bile ogluma boldu ya

Eklentiler

• 16608085426145098031561638658710.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
Bende yenidogan aldim.bebis erken gelecek dedigi icin . prematüre ilk oglumdan vardi bir iki diye almayacagim. Belli mi olur belki bu sefer zamaninda olurarada ciddi fark var biri premature biri 0_3 ay.bu premature bile ogluma boldu ya
Ayyy küçücük bunlar ya. Ne kadar tatlılar öyle. Benim ilk bebek olacak evde pek birşey yok. Ama kardeşimin bebeğinden kalan bir sürü şey var. Bende onlardan alacağım biraz. Çok çabuk büyüdükleri için gereksiz şeyler almak istemiyorum.

Banada yasak düşük tehlikesi var sürekli. Eşim de hiç yaklaşmiyor. İzin varsa da yapmaz korkuyor ben diyor beklecem bende gerçekten hiç istemiyorum
Benimki de halen yasak.ilk zaman doktor bana cift rahim görünüyor dedi. esimle dalga geçiyorum cift rahmim varmis ne kadar sanlisin diye. Dönüp bana ne desin evin önünde ferrari var ama binemedikten sonra ne anlami var

Bende mi bir sorun var acaba ben hissedemiyorum hareketlerini henüz 18+1 olduk normal gerçi daha erken ama bi de ilk gebelik
Bende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.

Aynen canim cogu sey bosuna gidiyor ozellikle cicili bicili aldıkların evde giyilmedigi icin kuculup gidiyor

Bende hep kız istedim ama tabiki o kadar bekledik 6 sene olacak ve sonra artık düşünüyorsun fatketmez kim en az 1 tane olsun da . Ama gerçekten hep kız istiyorum erkekler biraz farklı yaaa
Ben ogluma hamileyken kizlar gibi düşkün olmaz kendi halinde olur diye dusunuyordum ama simdi ikinci ogluma hamileyim.tabiki kiz deneyimi de yasamak isterdim ama oğlanlar gercekten anneye cok duskun. Bir yere giderken giyindikten sonra anne cok güzelsin,en guzel anne sensin diyor bana hayran hayran bakip.banyodan cikiyorum anne cok guzel kokuyorsun yicem seni deyip kollarimi isiriyor.beni yanina alip babasini disliyor hep

Kesinlikle oyle ben diyorum ki iyiki diyorum o ana sahit olmusum 5 yil oldu halen gözümün önünde. Ben antalya medstar topcularda dogum yaptim. Bir erkek hemsire basimda sadece benimle sohbet etti o kadar rahatlattı ki beni.elinde igneyle basimda bekledi,korktugun an kotu hissettigin an haber ver hemen bayiltirim dedi o seçenek bile rahatlatıyor insani. Asla birsey hissetmedim.sadece herkesin basina geldigi hibi ameliyathane soğuk oldugu icin cok titredim o kadar.

64 den 70 e ciktim canim boy 163. Randevuda yogunluk oluyor mu yoksa zamani gelince direkt randevu bulabilir miyim

Benim bir arkadaşım var oğlu 6 yaşında hala arkadaşım ile uyuyor .eşi kız çocuğu ile ranzada oğlu babaya izin vermiyor . Bazen diyor gece oğlu onun yatağa götürüyorlar ama sabah neler neler oluyor herkese bağırıyor neden beni götürdünüz hem komik hem sağlıksız bence

Canım bunların tek çözümü güzel bı yıkayıp güneşe sermek tam güneşin çatısına ama güneş baya baya lekesini alıyor

Evet titreme kotu. Benim ilk dogum temmuzdaydi hava cok sicakti zaten. Bu ocakta ya insallah cikinca da cok üşümeyiz.

Simdi kilo almadin demi? Öyle demiştiniz heralde, kac kilosun merak ettim bende de var diyetteyim 3 haftam kaldı sonra az az alacam ama yinede tam istediği kiloya inemeyecem.sanirim harfiyen de yapıyorum

Bende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.
Ben de öyle düşünüyorum canım ama insan hissetmek istiyor sağlıklı olsunlar da onlar bize hissettirir kendilerini

Benimkide halen benimle. Simdiden yer yapıyorum bebek olumca birlikte odada kalacaksiniz abisi olunca korkmaz diye. İtiraz etmiyor simdilik bakalim.kameradan sesleninve geleceksin demi diye pazarlik yapiyor simdiden

Canım bunların tek çözümü güzel bı yıkayıp güneşe sermek tam güneşin çatısına ama güneş baya baya lekesini alıyor
Bunu duydugum iyi oldu camasir teline serecektim disari sereyim o zmn.
İnternette bulasik parlaticisi iyi geliyor yazmislar simdi lekelere parlatici döküp dis fırçasıyla ovaladim attim makineye.gunese asayim cikinca. İse yaramazsa camasir suyu yapicam mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…