2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Iste bende sancı başlamadan önce sezaryen olmak istiyorum. Keşke genel da yapsınlar hopp uyandın bebek hazır
Genelde ilk uyandiginizda cok ağrıniz oluyormus. Bence epidurali dusunun hicbir sey gormuyor ve hissetmiyorsunuz. Endise hissederseniz anestezi uzmani bebek ciktiktan sonra soruyor size hafif uyutayim mi dikisler bitene kadar diye.

Tamam canim nette gördüm camasir suyunu ama cesaret edememistim gozden cikarabilecegim bir kiyafette deneyeyim bakalim.İns olur
Olur olur korkma oglumun salyali yemekli penye önluklerini hep oyle yaptim ben çıkıyordu hemen. Sadece cok sık yapinca cabuk eskiyo kumas o kadar.

Haklisin canim ilk firsatta gidicem

Bende ordan cok alıyorum cocuk kiyafetleri cok kullanilmiyor hatta çoğunu bir iki kere kullaniyorsun banada mantikli geliyor

Kizlar cok erken biliyorum ama aklinozda isimler neler var merak ediyorum ve biz esimle baya baya bu konuda icimize sinen hic olmuyor. Berktuğ var aklimizda ama icimize tam anlamiyla sinmiyor

18+3 benim , ikinci gebelik ben de henüz hissetmiyorum hareket . İlkinde ne zaman hissetmiştim hatırlamıyorum 15 sene geçti . Ultrasonda kıpır kıpır ,ben de tık yok , üstelik gebelik öncesi spor yapan , yağ oranı düşük fit bir insan olmama ragmen . Dr çok normal dedi , erken dönem 15-16 haftada hissettiğini söyleyenlerin %80 i aslında ,gaz ,bağırsak hareketlerini hissediyor dedi

Kizlar cok erken biliyorum ama aklinozda isimler neler var merak ediyorum ve biz esimle baya baya bu konuda icimize sinen hic olmuyor. Berktuğ var aklimizda ama icimize tam anlamiyla sinmiyor

Ben Vera düşünüyorum. Tek sorun yasadigim ülkede V harfi B seklinde okunuyor , Vera olacak Bera eşim yabancı benim , ilk esim de yabancıydı ama farklı bir ülkeden .oğlumun 2 ismi var o yüzden . Bu sefer tek isim istiyorum çünkü burda çocuk hem babasının hem annesinin soyismini alıyor ,2 isim koyarsan çok uzun olacak ama international bir isim olmalı ki ,her yerde söylemesi kolay olmalı ve kötü bir anlamı olmamalı

Bera çok guzel geldi kulagima vera nin anlami ne peki

Bera çok guzel geldi kulagima vera nin anlami ne peki

Gerçekten mi ? Ben de düşünüyorum arada , Bera diye cagrilsa da kulağa kötü gelmiyor, şimdi sizden de bunu duyunca daha bir pozitif hissettim Vera arapça kökenli anlamı " kaçınmak, sakınmak , haram olandan uzak durmak " anlamına geliyor , diğer birkaç dilde ise " inanç ,teslimiyet " anlamına geliyor .

Ne yapan soyliyim bera veradan daha hosuma gitti daha yumusak bir söylemi var ama veranin anlami da cok guzel

Leke çıkarıcı kullansan cikmaz mi acaba? Nette arastirmak lazim sonucta sandik lekesi filan deniliyor çeyizlerde de oluyordur ama cikiyordur. Yıkayınca çift birden fazla.durulama yapabilirsin. Benim oğlumun giysilerini hep verdim. Bikac tane ayirmistim hatira olarak kalsın diye, hic ikinci bebek düşünmüyordum. Bakalim.bizde kalanlar nasil kaldı

Canim suat bey bakti dimi kacinci haftada baktiracagiz , muayene ucreti ne kadar ,birde memnun kaldin mi?

İnternette video gordum sanirim onu deneyecegim bol suyun iycine camasir suyu koyup bir gece bekletiyorlar sonra da camasir suyu etkisi gecsin diye iki defa yikatiyorlar ve geciyor lekeler. Olmazsq once bi normal yikarim gecmeyenlerde uygularim bunu

Doğrudur zaten 18-24 hafta arasında gidilebilir diyenlerde var hatta 18. haftasında gidenler de var. İlk hamileliğimde bana doktorum en uygun haftalar 21-24 arası demişti.
Merhaba, ben yanlismisim gelecek hafta degilmis benimkisi (18. hafta), umarim haftayada ultrason yapar yinede.
Klinigimi aradim randevum eylul de : 22-23 haftasinda olucak :)

Canim seni etkilemek istemem ama benim ilkinde kalp seklide rahim oldugunu bilmiyordum bu erken dogum riski yaratiyormus. Doktor bol bol denize gir dedi. Bi koya gittik koyun yolu cok bozukmus pata kute . Sonra ertesi gun bebek geldi 32. Haftalik.
Benim ozel durumum varmis bilmiyordum ama sen doktoruna sor sakinca olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…