2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ben tam 20. Haftada gittim hatta 19+7 dediler ultrasonda 20+2 çıktı

Şartlar uygun olursa bende normal istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek. Normal diyorum ama tabi ki epidural normal doğum düşünüyorum :))

Ben kullanıyorum dodex ayda 1 vuruyorum bir kaç gün 3cu vurucam

Şartlar uygun olursa bende normal istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek. Normal diyorum ama tabi ki epidural normal doğum düşünüyorum :))
Yani bana herkes normal yap diyor ama benim belimde bel kayması var bir de bel kaslarımda yırtıklık var tedavi görüyordum da şimdi ne der doktorum bilemiyorum keşke normal olsa ama :)

Listede 18e 17e erkek üstünlüğü var. Bakalım hangisi fazla olacak :))
Tabiki erkekler ama kizlar için iyi )))seçeceğiz eşim bile düğüne konuşmaya başladı damata seçeceğim bahşiş alcam falan filan buna bile konuşuyor ay çok komik . Hem erkeği neden istemedim çünkü eşim asker personeli 6 yıl doğa kaldı tehlikeli bir yerde sadece bu sene Antalyaya döndü 8-17 çalışıyor. Eskiden gönderiyorum 2 hafta bazen 1 ay yoktu ve içimde hep kötü hissi vardı. Akşam haberleri hiç izlemiyorum. Şehitleri gösterince bu genç çocukları görünce hemen ağlamaya başlıyorum ((((o yüzden de hep dua ettim kız olsun

Yani bana herkes normal yap diyor ama benim belimde bel kayması var bir de bel kaslarımda yırtıklık var tedavi görüyordum da şimdi ne der doktorum bilemiyorum keşke normal olsa ama :)
Vallah ben direk sezaryen istiyorum. Normal doğuma asla girmem

Ben ilk gebeliğimde 2 hafta B12 iğnesi her gün 1 tane kalçadan olarak kullanmıştım zararlı diye bir şeyde hiç duymadım ama öyle deniyorsa da araştırmak gerek tabii bana bir zararı olmadı.
Tamamdir canım teşekkür ederim rahatladım.. ya bilemedim ben de internette öyle yazıyor da.

Bende öyle yaptım 2 çift hastane çıkışı aldım şimdilik

Merhaba kizlar, konu acilmisken icimde olani paylasmak istedim : bana yakinlarimdaki anneler ben epidural yaptirmadim sende yaptirma falan diye yada sezaryen yaptirma diye.. Tabi ilk once tercih meselesi zaten Dr sorucak bu soruyu : normal dogum/sezaryen ama su varki bazen planlandigi gibi gitmeyebilir. Yavrularimiz sag saglim dunyaya gelsinde en onemlisi. Bu kadinlarin "baski" meselesi beni uzuyor keske boyle olmasa ve keske iyi niyetle yaklassalar. Bu konuyu detayli doktorumla daha konusmadim, simdiden ben o kadar heycanliyimki

Ben hamilelikten önce 5 kere kullandım canım

Kızlar birşey sorcam.ilk hamileliğimde kontroller önce ayda 1 di sonra 2 haftada bire düştü sonra haftada 1 olmuştu.ama 2 haftada 1 e nezaman düşmüştü hatırlayamadım 24 haftadan sonra mıydı?2. Kez hamile olanlar hatırlıyorlar mı?

Tamamdir canım teşekkür ederim rahatladım.. ya bilemedim ben de internette öyle yazıyor da.

Rica ederim canım internetteki bilgilerin çoğu palavra sağlam kaynak olmadıkça. Kolum kırık yazsak kanser çıkıyoruz çoğu internet sayfasında doktorun verdiyse ve uygun gördüyse içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…