- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.461
Öğretmenim ben ama yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik .az ders isteyip maskeyle falan idare etcem.vakalarda çok inş yakalanmayız yaÇalışan ya da öğretmen olup okula gidecek olan arkadaşlar covid aşısı olacak mısınız?Dr bana olmamı söyledi, 2 sinovac 2 biontech olmama rağmen ...
Ben kendi istegimle sezaryen oldumYaaaaaa cok teşekkür ederim cevap için benim de cok korkularim var yalan yok içimi rahatlattiniz inşallah dogumumuz kolay ve normal doğum olur ben ve benim gibi doğum yapacaklar için hep dua ediyorum zatensevgiyle kalın
Ben iki hafta once yakalandım arkadaşlar. Boyle bir agriyi sadece bobrek tasi dusururken cektim hala atamadım oksurugu. Cok dikkatli olun her yer vaka dolu su an.Öğretmenim ben ama yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik .az ders isteyip maskeyle falan idare etcem.vakalarda çok inş yakalanmayız ya
Geçmiş olsun. Daha önce asi oldum ama şimdi düşünmüyorum.Ben iki hafta once yakalandım arkadaşlar. Boyle bir agriyi sadece bobrek tasi dusururken cektim hala atamadım oksurugu. Cok dikkatli olun her yer vaka dolu su an.
Benim de asim yok ama maske filan takıyorum artık.Geçmiş olsun. Daha önce asi oldum ama şimdi düşünmüyorum.
siz geçirdiniz ya biraz daha umarım korur ....hastalığids bilemiyoruz. Oğlum geçen ekimde oldu sonra şubatta yeniden oldu.kac ay koruyor kesin.bisey.yokBenim de asim yok ama maske filan takıyorum artık.
Aşı varmiydi canimBen iki hafta once yakalandım arkadaşlar. Boyle bir agriyi sadece bobrek tasi dusururken cektim hala atamadım oksurugu. Cok dikkatli olun her yer vaka dolu su an.
Çok geçmiş olsun. Aşı yaptırmış mıydınız pekiBen iki hafta once yakalandım arkadaşlar. Boyle bir agriyi sadece bobrek tasi dusururken cektim hala atamadım oksurugu. Cok dikkatli olun her yer vaka dolu su an.
Ben hatirlatma aşısı olmadım 2 biontech var sadece sonra düşük yaptigim hamileligimde korona oldum bir daha asi yaptirmadim 5 Eylül de oglum anaokuluna gidecek korkmuyor degilim.ama aşılı olmam da bir ise yaramadi gibi görünüyor.Benim de asim yok ama maske filan takıyorum artık.
Gösteriyor canım biz gördük yani :)Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum
İnşallah bende görürüm canım yaaGösteriyor canım biz gördük yani :)
Benim ilk hamilleiğimdeki doktorum da gerek yok dedi bu doktorum da gerek yok dedi bende yaptırmadım.eskiden hastaneler aletler steril olmayabildiği için öneriliyormuş artık öyle bişey de kalmadı.iki doktor da aynı şeyi söyledi.ilk gebeliğimde de doğumda da bi sıkıntı yaşamadım.zaten bu yaşıma kadar tetenoz da olmadım heralde şurdaki kalan 4 ayda da bişey olmaz.en son okul zamanı falan yaptırmıştım heralde aşıyı.toksoplazma ve corona tetenoza kıyasla daha çok geriyor beniKızlar tetenox aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Riskli gebeliklere önerilmiyor düşük tehlikesi falan oluyor diye rastladım bir kaç yerde
Korkuyorum yaa bide o tereddütü yaşamak istemiyorum
Doktorum ol demişti 22.haftada
Bu gittiğimde yeniden sorucam
Olmam illa şart değilse olmayacağım diye danışacağım
Sizler ne yaptınız ?
Düşükle ilgili de şöyle benim bildiğim kanaması olan birkaç kişiye önermemiş doktorları grupta yazmışlardı bende öyle öğrendim öyle bi risk olabileceğini.kanı sulandırıyormuş sanırım tetenoz aşısı ondan.benim de kanamam vardı ilk 4 ay ama doktor terenoza gerek yok derken kanama durumundan bahsetmedi yani ondan bağımsız olarak gerek yok dedi.senin kanamam falan yoksa bence endişelenmeKızlar tetenox aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Riskli gebeliklere önerilmiyor düşük tehlikesi falan oluyor diye rastladım bir kaç yerde
Korkuyorum yaa bide o tereddütü yaşamak istemiyorum
Doktorum ol demişti 22.haftada
Bu gittiğimde yeniden sorucam
Olmam illa şart değilse olmayacağım diye danışacağım
Sizler ne yaptınız ?
Ben de aşı olmadım așı demişken kac haftalıkta tetanoz aşısı oluyorduk?Benim de asim yok ama maske filan takıyorum artık.
Doktor bana 20. haftada saglik ocaginda ol dedi.Ben de aşı olmadım așı demişken kac haftalıkta tetanoz aşısı oluyorduk?
İlk defa duyuyorum benimde kanamalarim oldu su an lekelenmelerim oluyor.Doktor hic uyarmadi beni su an endise ettim. İlk hamileligimde tetanoz oldum ama kanamam yoktu.Düşükle ilgili de şöyle benim bildiğim kanaması olan birkaç kişiye önermemiş doktorları grupta yazmışlardı bende öyle öğrendim öyle bi risk olabileceğini.kanı sulandırıyormuş sanırım tetenoz aşısı ondan.benim de kanamam vardı ilk 4 ay ama doktor terenoza gerek yok derken kanama durumundan bahsetmedi yani ondan bağımsız olarak gerek yok dedi.senin kanamam falan yoksa bence endişelenme
Evet hala kullanıyorum 3 yane progestan 200 vajinalMerhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim doğumum Nisan ortasında görünüyor. Kese altında bir miyomum varmış. O sebeple dr önlem amaçlı prpgestan başlattı bana. Yani bende de risk var. Sormak istediğim düşük riski olduğunda doğurana kadar ilaç kullanımı devam ediyor mu? Siz de progestan kullanıyor musunuz? 14.haftaya kadar dikkat edeceğiz ama sonrasında da risk bitmiyormuş. Sizin deneyiminizi merak ettim. 19.haftada olduğunuzu görünce.biraz korkuyorum da
Tetenoz zorunlu değil olmayabilirsiniz zaten ilk gebeliğinizde de olmuşsunuz tetenoz 10 sene geçerliİlk defa duyuyorum benimde kanamalarim oldu su an lekelenmelerim oluyor.Doktor hic uyarmadi beni su an endise ettim. İlk hamileligimde tetanoz oldum ama kanamam yoktu.
Saglik ocagi simdi beni asinicin cagirdi tetanoz icin diye biliyorum..onu istemiyorum diyebiliyor muyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?