2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çalışan ya da öğretmen olup okula gidecek olan arkadaşlar covid aşısı olacak mısınız?Dr bana olmamı söyledi, 2 sinovac 2 biontech olmama rağmen ...
Öğretmenim ben ama yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik .az ders isteyip maskeyle falan idare etcem.vakalarda çok inş yakalanmayız ya

Yaaaaaa cok teşekkür ederim cevap için benim de cok korkularim var yalan yok içimi rahatlattiniz inşallah dogumumuz kolay ve normal doğum olur ben ve benim gibi doğum yapacaklar için hep dua ediyorum zaten sevgiyle kalın
Ben kendi istegimle sezaryen oldum bunu da oyle istiyorum. Siz nasil istiyorsanız oyle nasip olur insallah

Öğretmenim ben ama yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik .az ders isteyip maskeyle falan idare etcem.vakalarda çok inş yakalanmayız ya
Ben iki hafta once yakalandım arkadaşlar. Boyle bir agriyi sadece bobrek tasi dusururken cektim hala atamadım oksurugu. Cok dikkatli olun her yer vaka dolu su an.

Benim de asim yok ama maske filan takıyorum artık.
Ben hatirlatma aşısı olmadım 2 biontech var sadece sonra düşük yaptigim hamileligimde korona oldum bir daha asi yaptirmadim 5 Eylül de oglum anaokuluna gidecek korkmuyor degilim.ama aşılı olmam da bir ise yaramadi gibi görünüyor.

Kızlar tetenox aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Riskli gebeliklere önerilmiyor düşük tehlikesi falan oluyor diye rastladım bir kaç yerde
Korkuyorum yaa bide o tereddütü yaşamak istemiyorum
Doktorum ol demişti 22.haftada
Bu gittiğimde yeniden sorucam
Olmam illa şart değilse olmayacağım diye danışacağım
Sizler ne yaptınız ?

Kızlar benim doktor 23. Haftada al detaylıyı dedi yüzü tam o zaman oluşmuş olur dedi. Şimdi sizi okuyunca da geç gibi geliyor. Kararsız kaldım ben

Benim ilk hamilleiğimdeki doktorum da gerek yok dedi bu doktorum da gerek yok dedi bende yaptırmadım.eskiden hastaneler aletler steril olmayabildiği için öneriliyormuş artık öyle bişey de kalmadı.iki doktor da aynı şeyi söyledi.ilk gebeliğimde de doğumda da bi sıkıntı yaşamadım.zaten bu yaşıma kadar tetenoz da olmadım heralde şurdaki kalan 4 ayda da bişey olmaz.en son okul zamanı falan yaptırmıştım heralde aşıyı.toksoplazma ve corona tetenoza kıyasla daha çok geriyor beni

Düşükle ilgili de şöyle benim bildiğim kanaması olan birkaç kişiye önermemiş doktorları grupta yazmışlardı bende öyle öğrendim öyle bi risk olabileceğini.kanı sulandırıyormuş sanırım tetenoz aşısı ondan.benim de kanamam vardı ilk 4 ay ama doktor terenoza gerek yok derken kanama durumundan bahsetmedi yani ondan bağımsız olarak gerek yok dedi.senin kanamam falan yoksa bence endişelenme

İlk defa duyuyorum benimde kanamalarim oldu su an lekelenmelerim oluyor.Doktor hic uyarmadi beni su an endise ettim. İlk hamileligimde tetanoz oldum ama kanamam yoktu.
Saglik ocagi simdi beni asinicin cagirdi tetanoz icin diye biliyorum..onu istemiyorum diyebiliyor muyum ki

Evet hala kullanıyorum 3 yane progestan 200 vajinal artı progestan dex igne vardı onları kestik şuan. Bana da doktor ne zaman kontrole çağırıyor diyor bir sonraki keseceğiz eee bu 2 hafta kesin birsey oluyor ve devam ediyoruz

Tetenoz zorunlu değil olmayabilirsiniz zaten ilk gebeliğinizde de olmuşsunuz tetenoz 10 sene geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…