- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.421
Risk sebebine gore degisiyordur canim. Benim kanamalarim oldu basindan beri su an 16. Haftadayim normalde progestani birakicaktik kirmizi lekelenme tekrar gelince bir ay daha uzattık (gunde 3)Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim doğumum Nisan ortasında görünüyor. Kese altında bir miyomum varmış. O sebeple dr önlem amaçlı prpgestan başlattı bana. Yani bende de risk var. Sormak istediğim düşük riski olduğunda doğurana kadar ilaç kullanımı devam ediyor mu? Siz de progestan kullanıyor musunuz? 14.haftaya kadar dikkat edeceğiz ama sonrasında da risk bitmiyormuş. Sizin deneyiminizi merak ettim. 19.haftada olduğunuzu görünce.biraz korkuyorum da
Miyomun büyüme riski de oluyor.eğer büyürse erken doğumu tetikliyor belki o yüzden de vermiş olabilirBende kanama yok ama miyom kasılıp keseden bebeği atmasın diye progestan veriyorum dedi. O rahmi korurmuş falan. O zaman süreç içinde öğreneceğim ne kadar devam edeceğini
Miyom bende de var canım. Progestanı kasilmalara karşı veriyor rahmi rahatlatması içinMerhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim doğumum Nisan ortasında görünüyor. Kese altında bir miyomum varmış. O sebeple dr önlem amaçlı prpgestan başlattı bana. Yani bende de risk var. Sormak istediğim düşük riski olduğunda doğurana kadar ilaç kullanımı devam ediyor mu? Siz de progestan kullanıyor musunuz? 14.haftaya kadar dikkat edeceğiz ama sonrasında da risk bitmiyormuş. Sizin deneyiminizi merak ettim. 19.haftada olduğunuzu görünce.biraz korkuyorum da
Canım miyomun yeri önemli ureturun arkasında yani rahmin içinde değilse sorun olmazBende kanama yok ama miyom kasılıp keseden bebeği atmasın diye progestan veriyorum dedi. O rahmi korurmuş falan. O zaman süreç içinde öğreneceğim ne kadar devam edeceğini
Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi haYok canim bana yapilmadi ama bir arkadasim anlatmışti ,doktor bana guven vanim hiv göbeğin kalmayacak böyle diyerek bastirmis ama o memnundu.
Miyomun büyüme riski de oluyor.eğer büyürse erken doğumu tetikliyor belki o yüzden de vermiş olabilir
Evet öyle söyledi. Bir de dedi ki sorun olacağını hiç sanmıyorum ama önlem alalım. İnşallah dediği gibidir.Miyom bende de var canım. Progestanı kasilmalara karşı veriyor rahmi rahatlatması için
Kesenin altına yerleştiğini söyledi. Sorun yaratacağını sanmıyorum ama önlem alalım rahmin rahatlasın diye progestan kullan dedi.inşallah sorun olmaz.Canım miyomun yeri önemli ureturun arkasında yani rahmin içinde değilse sorun olmaz
Ayyy inşallah sorunsuz geçer canımYarın giricem canım bende
Yaa yüzünü gösterse iyi olurmuş annesi sağlık olsun sağlıkla gelsinler inşallahBen girdim canım yüzünü hiçbir şekilde göstermedi bize. Organlarına bakıldı. Tek problem pozisyondan ötürü ve benim kilomdan kaynaklı kalbi detsyli inceleyemedi. Bende kaç gündür bu durumu kafama taktım. İnşallah sıkıntısız geçer senin ki
İnsan çok heyecanlanıyor yaaAmiiin. Benim 1 eylülde. Beklemedeyim.
İnşallah sorunsuz geçer canımBende 29 agustosu bekliyorum
Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorumBütün her şeye bakıldı ama poz vermedi parmağını sürekli emdi hareketleri de değiştirdim ama bir türlü bırakmadı parmağını anca o şekilde fotosu var
İnşallah canım sağlıkla güzel bir poz versinler bizeBenim de 29 una ama radyoloji uzmanı bakıyormuş gideceğim hastanede inş güzelce görür
Gidince sonucu yaz buraya olur muYarın giricem canım bende
Korkma korkma ben cok az kişide duydum..Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi ha
Kuzum ben bir profun videosunu izledim . Yemin ederim hiç abartmıyorum kadının rahmimin içinde portakal büyüklüğünde birden fazla miyomu vardı ve bu kadın hamile kalmış artık bebek büyüyecek alan kalmadığı için mecbur sezaryanla aldılar 28 haftalıkken . Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine . Doktorun adi prof.dr aydan biri bak istersen . Allah ol dedim mi hersey olur .Kesenin altına yerleştiğini söyledi. Sorun yaratacağını sanmıyorum ama önlem alalım rahmin rahatlasın diye progestan kullan dedi.inşallah sorun olmaz.
Arkadadaslar vajinanin oldugu yere demis benim dedigim karin bolgesi canim. Bence o doktorun yöntemi bende hic duymadim.Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?