2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Risk sebebine gore degisiyordur canim. Benim kanamalarim oldu basindan beri su an 16. Haftadayim normalde progestani birakicaktik kirmizi lekelenme tekrar gelince bir ay daha uzattık (gunde 3)
Kalp seklinde rahimden erken dogum riskim var. gecmis de ilk hamilelik 32. Haftada dogum ikinci hamilelik düşük oldugundan proluton doguma kadar kullanacagim(4 günde 1)

Bende kanama yok ama miyom kasılıp keseden bebeği atmasın diye progestan veriyorum dedi. O rahmi korurmuş falan. O zaman süreç içinde öğreneceğim ne kadar devam edeceğini
Miyomun büyüme riski de oluyor.eğer büyürse erken doğumu tetikliyor belki o yüzden de vermiş olabilir

Miyom bende de var canım. Progestanı kasilmalara karşı veriyor rahmi rahatlatması için

Hanımlar dün ben 1 dilim kadar sanırım küflü ekmek yemişim. Sorun olmaz dimi var mı benim gibi farkında olmadan yiyen

Bende kanama yok ama miyom kasılıp keseden bebeği atmasın diye progestan veriyorum dedi. O rahmi korurmuş falan. O zaman süreç içinde öğreneceğim ne kadar devam edeceğini
Canım miyomun yeri önemli ureturun arkasında yani rahmin içinde değilse sorun olmaz

Yaa yüzünü gösterse iyi olurmuş annesi sağlık olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Kesenin altına yerleştiğini söyledi. Sorun yaratacağını sanmıyorum ama önlem alalım rahmin rahatlasın diye progestan kullan dedi.inşallah sorun olmaz.
Kuzum ben bir profun videosunu izledim . Yemin ederim hiç abartmıyorum kadının rahmimin içinde portakal büyüklüğünde birden fazla miyomu vardı ve bu kadın hamile kalmış artık bebek büyüyecek alan kalmadığı için mecbur sezaryanla aldılar 28 haftalıkken . Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine . Doktorun adi prof.dr aydan biri bak istersen . Allah ol dedim mi hersey olur .

Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi ha
Arkadadaslar vajinanin oldugu yere demis benim dedigim karin bolgesi canim. Bence o doktorun yöntemi bende hic duymadim.
Benim ilk dogumum erken olmasi disinda çok güzel gecti canim o yüzden su an hic korkmuyorum.korkma simdiden

Ay korkmayın kizlar agri dediysek o kadar degil. Sadece rahim toparlansin diye baskiyla masaj yapiyorlar karinda sert kalan yerlere. E hassas bolge oluyor orasi haliyle baski uygulayinca biraz aciyor. Belki ondandir bilmiyorum ama benim karnım hic kalmamıştı dogumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…