2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de öyle düşünüyorum canım. Bu bebek doğacaksa zaten doğacak Allah yardım eder. Stres yapmamaya çalışıyorum.
İzleyeceğim videoyu da.

Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi ha
Hic merak etmeyin korkacak bir sey yok. Doktorlar caniniz acimasin diye ger turlu yontem ve ilaci kullaniyorlar. Ben de daha once sezaryen dogum yaptim epiduralle. O yapilan islem rahmin icinin bosalip yerine yerlesmesi icin. Doktor bastırınca alttan kan geliyor ayni zamanda. Ben ne dogumda ne de bu bastirma işlemlerinde ne de eve geldigimde bir tane dikis acisi agri hissetmedim. Su anda da dikis izim bile yok. Rahat olun bazilarinin elbette kotu tecrübeleri de olmuştur ama dogum oyle korkulacak bir sey degil. Benim elim kesildiginde dogumdakinden daha cok canim aciyor.

Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişim sürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin
Her sey olacağına variyor rahat olun bizim yapabileceklerimiz cok sınırlı. O yuzden tadini keyfini cikarin, stres olumlu bir sey getirmiyor. Size ne zamana detayli randevusu verdiler Sinan Bey mi yapacak klinikte?

Her sey olacağına variyor rahat olun bizim yapabileceklerimiz cok sınırlı. O yuzden tadini keyfini cikarin, stres olumlu bir sey getirmiyor. Size ne zamana detayli randevusu verdiler Sinan Bey mi yapacak klinikte?
Benim detaylı ultroson 14 Eylül'de. Tam 21 haftalık oluyoruz. Evet klinikte Sinan bey yapacakmış. Sinan beyin soyadını biliyor musun? Yorumlarına bakacaktım soyadını bilmediğim için bakamadım. Sizin ne zaman detaylı ultroson?

Bende de myom var ama rahim dışına doğru büyüyor, rahim içinde de var ama suanda cok büyüme yok sanirim onu karindan degil altan muaynede görüyor. Ben aydan biri ye gidiyorum..her kontrolde dediği herkesin hikayesi farklı ilerliyor myomda birlikte yasayip göreceğiz, belki kanama olack , belki bebeği baskilayacak.belki de hic bisey olmayacak şuanda sıkıntı çıkarmayacak gibi ama bilemeyiz diyor. Myomdan dolayı diyor ama.bilemiyorm cok agrim var vajinama baski var sanki oturur kalklaeken vajina kemikleri cok ağrıyor

Çalışan ya da öğretmen olup okula gidecek olan arkadaşlar covid aşısı olacak mısınız?Dr bana olmamı söyledi, 2 sinovac 2 biontech olmama rağmen ...

Kesenin altına yerleştiğini söyledi. Sorun yaratacağını sanmıyorum ama önlem alalım rahmin rahatlasın diye progestan kullan dedi.inşallah sorun olmaz.
12. Haftaya kadar bi tık hormonlardan sebep büyüyor ama sonra büyümesi çok şükür duruyor bebişin büyümesi onu geçiyor ufak kalıyor miyom

Bebek büyüdükce miyom ufacık kalıyor tedirgin olmayın Rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz

12. Haftaya kadar bi tık hormonlardan sebep büyüyor ama sonra büyümesi çok şükür duruyor bebişin büyümesi onu geçiyor ufak kalıyor miyom
Ne güzel içim rahatlıyor mesajlarınızla.
Çok sağ olun dr da öyle dedi. Çok büyüyeceğini sanmıyorum. Zarar vereceğini düşünmüyorum vs. Ama yine de tedirgin oluyor insan. şimdi daha iyi hissediyorum.

Ilk haftalar çok sormuştum doktora ne kadar buyumus diye simdi doktorda korkma buyumemis aynı diyince icim rahatlıyor

Yaaaaaa cok teşekkür ederim cevap için benim de cok korkularim var yalan yok içimi rahatlattiniz inşallah dogumumuz kolay ve normal doğum olur ben ve benim gibi doğum yapacaklar için hep dua ediyorum zaten sevgiyle kalın

Arkadadaslar vajinanin oldugu yere demis benim dedigim karin bolgesi canim. Bence o doktorun yöntemi bende hic duymadim.
Benim ilk dogumum erken olmasi disinda çok güzel gecti canim o yüzden su an hic korkmuyorum.korkma simdiden
Oyy teşekkür ederim yorum için icim rahatladı Allah razı olsun senden

O delik ya da parlama vs doğumdan sonra düzelecek şeyler diyorlar genelde çok şükür evladının da kapanmış canım stres yapma güzel düşün güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…