- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.441
Ben de öyle düşünüyorum canım. Bu bebek doğacaksa zaten doğacak Allah yardım eder. Stres yapmamaya çalışıyorum.Kuzum ben bir profun videosunu izledim . Yemin ederim hiç abartmıyorum kadının rahmimin içinde portakal büyüklüğünde birden fazla miyomu vardı ve bu kadın hamile kalmış artık bebek büyüyecek alan kalmadığı için mecbur sezaryanla aldılar 28 haftalıkken . Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine . Doktorun adi prof.dr aydan biri bak istersen . Allah ol dedim mi hersey olur .
Hic merak etmeyin korkacak bir sey yok. Doktorlar caniniz acimasin diye ger turlu yontem ve ilaci kullaniyorlar. Ben de daha once sezaryen dogum yaptim epiduralle. O yapilan islem rahmin icinin bosalip yerine yerlesmesi icin. Doktor bastırınca alttan kan geliyor ayni zamanda. Ben ne dogumda ne de bu bastirma işlemlerinde ne de eve geldigimde bir tane dikis acisi agri hissetmedim. Su anda da dikis izim bile yok. Rahat olun bazilarinin elbette kotu tecrübeleri de olmuştur ama dogum oyle korkulacak bir sey degil. Benim elim kesildiginde dogumdakinden daha cok canim aciyor.Kiz o nedir ilk defa duydum cok mu ağrılı bir yöntem yani normal doğumdan sonra mi yapılıyor korktum şimdi ha
Her sey olacağına variyor rahat olun bizim yapabileceklerimiz cok sınırlı. O yuzden tadini keyfini cikarin, stres olumlu bir sey getirmiyor. Size ne zamana detayli randevusu verdiler Sinan Bey mi yapacak klinikte?Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişimsürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin
Ben 16+5te normal kontrolde gördüm canım. Doktor normalde bu haftalarda yüzünü göstermezler ama sizin ki poz vermeyi seviyor dediPeki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum
Benim detaylı ultroson 14 Eylül'de. Tam 21 haftalık oluyoruz. Evet klinikte Sinan bey yapacakmış. Sinan beyin soyadını biliyor musun? Yorumlarına bakacaktım soyadını bilmediğim için bakamadım. Sizin ne zaman detaylı ultroson?Her sey olacağına variyor rahat olun bizim yapabileceklerimiz cok sınırlı. O yuzden tadini keyfini cikarin, stres olumlu bir sey getirmiyor. Size ne zamana detayli randevusu verdiler Sinan Bey mi yapacak klinikte?
Benim de 15 Eylul'de. Doc. Dr. Sinan Tan.Benim detaylı ultroson 14 Eylül'de. Tam 21 haftalık oluyoruz. Evet klinikte Sinan bey yapacakmış. Sinan beyin soyadını biliyor musun? Yorumlarına bakacaktım soyadını bilmediğim için bakamadım. Sizin ne zaman detaylı ultroson?
Bende de myom var ama rahim dışına doğru büyüyor, rahim içinde de var ama suanda cok büyüme yok sanirim onu karindan degil altan muaynede görüyor. Ben aydan biri ye gidiyorum..her kontrolde dediği herkesin hikayesi farklı ilerliyor myomda birlikte yasayip göreceğiz, belki kanama olack , belki bebeği baskilayacak.belki de hic bisey olmayacak şuanda sıkıntı çıkarmayacak gibi ama bilemeyiz diyor. Myomdan dolayı diyor ama.bilemiyorm cok agrim var vajinama baski var sanki oturur kalklaeken vajina kemikleri cok ağrıyorKuzum ben bir profun videosunu izledim . Yemin ederim hiç abartmıyorum kadının rahmimin içinde portakal büyüklüğünde birden fazla miyomu vardı ve bu kadın hamile kalmış artık bebek büyüyecek alan kalmadığı için mecbur sezaryanla aldılar 28 haftalıkken . Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine . Doktorun adi prof.dr aydan biri bak istersen . Allah ol dedim mi hersey olur .
Tamam canım inşallah sorunsuz geçer.oğlumun detaylı ultrasonuna kalbinde delik var demişlerdi çok korkmuştum.allahtan doğumdan sonra kapandı.inşallah bunda böyle kötü bişey duymam gerginim o yüzden birazGidince sonucu yaz buraya olur mu
12. Haftaya kadar bi tık hormonlardan sebep büyüyor ama sonra büyümesi çok şükür duruyor bebişin büyümesi onu geçiyor ufak kalıyor miyomKesenin altına yerleştiğini söyledi. Sorun yaratacağını sanmıyorum ama önlem alalım rahmin rahatlasın diye progestan kullan dedi.inşallah sorun olmaz.
Bebek büyüdükce miyom ufacık kalıyor tedirgin olmayın Rabbimin izniyle hiç bir şey olmazBende de myom var ama rahim dışına doğru büyüyor, rahim içinde de var ama suanda cok büyüme yok sanirim onu karindan degil altan muaynede görüyor. Ben aydan biri ye gidiyorum..her kontrolde dediği herkesin hikayesi farklı ilerliyor myomda birlikte yasayip göreceğiz, belki kanama olack , belki bebeği baskilayacak.belki de hic bisey olmayacak şuanda sıkıntı çıkarmayacak gibi ama bilemeyiz diyor. Myomdan dolayı diyor ama.bilemiyorm cok agrim var vajinama baski var sanki oturur kalklaeken vajina kemikleri cok ağrıyor
Ne güzel içim rahatlıyor mesajlarınızla.12. Haftaya kadar bi tık hormonlardan sebep büyüyor ama sonra büyümesi çok şükür duruyor bebişin büyümesi onu geçiyor ufak kalıyor miyom
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz içinBebek büyüdükce miyom ufacık kalıyor tedirgin olmayın Rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz
Ilk haftalar çok sormuştum doktora ne kadar buyumus diye simdi doktorda korkma buyumemis aynı diyince icim rahatlıyorNe güzel içim rahatlıyor mesajlarınızla.
Çok sağ olundr da öyle dedi. Çok büyüyeceğini sanmıyorum. Zarar vereceğini düşünmüyorum vs. Ama yine de tedirgin oluyor insan. şimdi daha iyi hissediyorum.
Ah ne güzel. Benimki de öyle olur umarımIlk haftalar çok sormuştum doktora ne kadar buyumus diye simdi doktorda korkma buyumemis aynı diyince icim rahatlıyor
Yaaaaaa cok teşekkür ederim cevap için benim de cok korkularim var yalan yok içimi rahatlattiniz inşallah dogumumuz kolay ve normal doğum olur ben ve benim gibi doğum yapacaklar için hep dua ediyorum zatenHic merak etmeyin korkacak bir sey yok. Doktorlar caniniz acimasin diye ger turlu yontem ve ilaci kullaniyorlar. Ben de daha once sezaryen dogum yaptim epiduralle. O yapilan islem rahmin icinin bosalip yerine yerlesmesi icin. Doktor bastırınca alttan kan geliyor ayni zamanda. Ben ne dogumda ne de bu bastirma işlemlerinde ne de eve geldigimde bir tane dikis acisi agri hissetmedim. Su anda da dikis izim bile yok. Rahat olun bazilarinin elbette kotu tecrübeleri de olmuştur ama dogum oyle korkulacak bir sey degil. Benim elim kesildiginde dogumdakinden daha cok canim aciyor.
Oyy teşekkür ederim yorum için icim rahatladı Allah razı olsun sendenArkadadaslar vajinanin oldugu yere demis benim dedigim karin bolgesi canim. Bence o doktorun yöntemi bende hic duymadim.
Benim ilk dogumum erken olmasi disinda çok güzel gecti canim o yüzden su an hic korkmuyorum.korkma simdiden
Ha iyi bari kuzumm yaaKorkma korkma ben cok az kişide duydum..
benim sezeryandi yapildi hatta bikac seferden sonra eşime yap dediler cok ağrılı bisey evet ama yapan cok.degl
Ayy maşallah maşallah ne güzel annesi erken görmüşsün yaa bende salı günü görürüm inşallahBen 16+5te normal kontrolde gördüm canım. Doktor normalde bu haftalarda yüzünü göstermezler ama sizin ki poz vermeyi seviyor dediağzı burnu yüzü çok net belliydi
O delik ya da parlama vs doğumdan sonra düzelecek şeyler diyorlar genelde çok şükür evladının da kapanmış canım stres yapma güzel düşün güzel olsun inşallahTamam canım inşallah sorunsuz geçer.oğlumun detaylı ultrasonuna kalbinde delik var demişlerdi çok korkmuştum.allahtan doğumdan sonra kapandı.inşallah bunda böyle kötü bişey duymam gerginim o yüzden biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?