- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.861
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Soldan sağa dönerken hep uyanıyorum uykumdan. Bu aralar biraz sırt üstü yatmak rahatlatıyor. Onda da uzun süre hareketsiz kalınca elimin yarısı, ayağımın yarısı uyuşuyor.
Dokunmayın diyorlar canim hepimizde oluyor gece bakiyorum ucunda beyaz sarıya yakın şeyler oluyor duş alınca geciyor direkMerhaba Kizlar, dün gece yatarken kolum gogusumun uzerindeydi o sirada ucundan akinti gelmeye basladi , bir damla tişörtümde gözüktü hemen kolumu cektim ve dokunmadim. Sizinde oldumu ?
Aranizdan birisi yazmisti, sanirim fazla dokunulmamasi gerekiyormus.
Ilk hamileligim, bebegin dogum tahminen 24 ocak.
Bende de aynısı var canım sadece oturunca değil biraz ayakta durayım oturamıyorum geri ağrısından. Doktor magnezyum verdi günde 2 tablet alıyorum uyumadan önce ama bi işe yaramıyor.Kizlar ben bu kuyruk kemiginin oldugu bolgedeki agridan duramiyorum yaa.ilk hamileligimde böyle olmamıştı. Biraz ayakta kalıp sandalye gibi sert bir yere oturayım agri giriyor ve uzanınca 3 saatte anca geciyor bu ağrı. doktora sorduğumda sert yere oturma dedi sadece. Acaba magnezyum ile alakali olabilir mi bu hamileligimde doktor magnezyum vermedi bana. Benim gibi oturup kalkarken agri cekenler varsa sizler neler yapiyorsunuz bu ağrı icin. Doktorunuz birsey onerdimi
Benim doktorum ikili test yaptirmana gerek yok Dusuk risk çıkanların bebeginde sorun olabiliyor, yüksek risk çıkanların sağlıklı dogabiliyor ,hicbir guvenilirligi yok dedi. Eger bebek sorunlu ise aldiririm diyirsan direkt fetal dna yaptir dedi yuzde yuz sonuc. O pahali baya .fetal dna ilk defa duyuyorum gittiğimde onuda sorayım doktora
amniyosentez %100 sonuç verir demişti ama sonuç olarak detaylı ultrasonda belli olması gerekmiyor mu?
boyun kalınlığı bağırsak uzunluğu burun kemiği
inşallah sorunsuz atlatırım bu hamileliğimi de
Magnezyum banada vermemisti ben istedim canım sanki rahatlattı beni ayaklarım kasılıyordu geceleri yine sor doktoruna ama magnezyum iyi geliyorKizlar ben bu kuyruk kemiginin oldugu bolgedeki agridan duramiyorum yaa.ilk hamileligimde böyle olmamıştı. Biraz ayakta kalıp sandalye gibi sert bir yere oturayım agri giriyor ve uzanınca 3 saatte anca geciyor bu ağrı. doktora sorduğumda sert yere oturma dedi sadece. Acaba magnezyum ile alakali olabilir mi bu hamileligimde doktor magnezyum vermedi bana. Benim gibi oturup kalkarken agri cekenler varsa sizler neler yapiyorsunuz bu ağrı icin. Doktorunuz birsey onerdimi
Ilk defa bu benimDokunmayın diyorlar canim hepimizde oluyor gece bakiyorum ucunda beyaz sarıya yakın şeyler oluyor duş alınca geciyor direk
Benimde ilk gebeligim ama doktor gecen ay kontrolde demisti sut gelebilir dokunma diye merak ediyorum emzirme de nasil olacak diyeIlk defa bu benimhersey yolunda demekki. Degisik duygular icerisindeyim
Ben de aynı durumdayım. 20 haftalık. Sol a yatmak daha iyiymiş diye ayağım uyuşana kadar sol, ara sıra da sağ a yatıyorum. Düz yatınca sanki karnım geriliyor bebek vuruyor. Şimdiden böyleyse son ay ne yaparım bilemiyorumkızlar sizde yatarken zorlanıyormusunuz ?
21 haftalığım ve artık yatarken sağ sola dönerken zorlanıyorum
bide sıcaklar mahvediyo sanırım biraz da o yüzden
ben normalde çok hareketli yatarım sanırım o da beni zorluyor
genelde sağa yatmaya çalışıyorum ama bir süre sonra o taraf uyuşup ağrımaya başlıyor
sizler nasıl yatıyorsunuz
Mustela mi lansinoh mu tam hatirlamiyorum benim ilkinde hic sorun yaşamamıştim goguslere.ama hangisiydi hatırlayamıyorumTakmamaya çalışıyorum ama kendimde hwmsire olunca her şeyin en kötüsü aklıma geliyor. Mesleki deformasyon sanırım. Ben mastit olmadım şükür. Üç gün göğüs ucu yaraları oldu onlar mahvetti beni ama bir krem vardı hatırlamıyorum adını çok iyi geldi. Bir de gümüş kapaklar iyi geliyor diyorlar olmadı ondan da alacagim
Hadi yaaa o da mı ise yaramıyor.Masada bir okey oynadım mahvoldum su an 1 saat oldu yatırıyorum. O kadar ağrıyor ki.duzelmesi de uzun sürüyor.Bende de aynısı var canım sadece oturunca değil biraz ayakta durayım oturamıyorum geri ağrısından. Doktor magnezyum verdi günde 2 tablet alıyorum uyumadan önce ama bi işe yaramıyor.
Lansinoh almsitim cok asiri yara olmadi ama yine yarik olmuştu. Lansinoh oneriliyordu hep yikamadan emzirme oluyorMustela mi lansinoh mu tam hatirlamiyorum benim ilkinde hic sorun yaşamamıştim goguslere.ama hangisiydi hatırlayamıyorum
ay bende sağa demişimBen de aynı durumdayım. 20 haftalık. Sol a yatmak daha iyiymiş diye ayağım uyuşana kadar sol, ara sıra da sağ a yatıyorum. Düz yatınca sanki karnım geriliyor bebek vuruyor. Şimdiden böyleyse son ay ne yaparım bilemiyorum
Kalca ağrım icin aklima yeni geliyor magnezyum canim ama doktor rahmi gevsetir diye vermedi bana. Buyuk ihtimal erken dogum riskim var diye.gidince yine bi sorucam ama iki gun sonra heyet raporum bitip is hayatina dönünce bu agri cok zorlar beni.Magnezyum banada vermemisti ben istedim canım sanki rahatlattı beni ayaklarım kasılıyordu geceleri yine sor doktoruna ama magnezyum iyi geliyor
Evet benimkide o zmn yikamadan emzirilebiliyordum ben yara olmadigi halde duzenli kullanmistim. Yara olunca zor duzeliyormus zaten canim.Lansinoh almsitim cok asiri yara olmadi ama yine yarik olmuştu. Lansinoh oneriliyordu hep yikamadan emzirme oluyor
Benimki birsey demedi , internetten arastirdim ama bir anda degisik bir duygu oldu hic beklemiyordum.Benimde ilk gebeligim ama doktor gecen ay kontrolde demisti sut gelebilir dokunma diye merak ediyorum emzirme de nasil olacak diye
Doğru canım aman sen doktoruna danışarak hareket et inşallah çok zorlamaz seniKalca ağrım icin aklima yeni geliyor magnezyum canim ama doktor rahmi gevsetir diye vermedi bana. Buyuk ihtimal erken dogum riskim var diye.gidince yine bi sorucam ama iki gun sonra heyet raporum bitip is hayatina dönünce bu agri cok zorlar beni.
Arada geliyor mide bulantıları bu sabah banada oldu yumurtayı görmek istemedimBenimki birsey demedi , internetten arastirdim ama bir anda degisik bir duygu oldu hic beklemiyordum.
Hamile oldugumu neredeyse unutacagim sanki leylekler getirecek yavrumu. Bulantilar bitmisti, bu sabah yeniden oldu ama olsun arada sirada hafta bir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?