2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana da azlığı konusunda sınırda dedi, bol su iç dedi ama okuduğumda göre sıvı alımı ile ilgisi yokmuş. İnşallah bir daha ki kontrole düzene girmiş olur

Kızlar lohusa takımlarına da bakındım bugun 1000 tl yazıyor dedim nedir bu
Ben çok gereksiz buluyorum oğlumda almadım iyiki almamışım onun yerine şıkır şıkır pijama takımları aldım kendime hem hâlâ giyebiliyorum hemde çok rahat ettim lohusa takimi olduğu için doğumdan sonra bir daha giyemiyorsun o verdiğin para da hiç oluyor

Dün gece 4 te uyanıp bir daha uyuyamadım. Bacaklarım çok ağrıyor ve nefes darlığı yaşıyorum
Gecmis olsun canım,ben 21 haftada olunca hep geriden geliyorum. Birkac hafta once herkes mide yanmasindan bahsediyordu benim de 3 gündür gece yatinca cok fena asit geliyor

Ben bu durumu cok duydum ama hic yasamadim oglumda. Meger oglum hipospadias mis . Ciş deligi daha asagidaymis ,sunnet ile birlikte iki ameliyat ile duzelttiler. İnsallah bu sefer ayni sıkıntıyi yasamam da her taraf cis olur

Y Yesimmb 28.haftadan snra sayicaz hareketlerini bebeklerin durun daha. Simdi alan genis bazen az bazen cok hissederiz.
Benim ki az once halay çekiyordu
Detaylida da kipirdamadi adam cihazla dürttu durdu yavruma ya

Sizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
Ayak ta mi kaldin?benim 8.ay baslar uykusuzluklar sabaha karşı uyurdum hep.
Ağrı degil de karin sisliginden dönemez pozisyon bulamaz rahat edemezdim. Sen magnezyuma basladin mi bu arada

Y Yesimmb 28.haftadan snra sayicaz hareketlerini bebeklerin durun daha. Simdi alan genis bazen az bazen cok hissederiz.
Benimki de dün tekme manyağı yaptı beni şimdi o kadar dürtüyorum nazlı nazlı anca 1,2 hareket ediyor. Doktor da aynısını söyledi 28. Haftadan sonra. Bugün doktor ultrason cihazıyla vurdu resmen karnıma bizimki hıçkırmaya başladı

Kıyamam yaa. Bikac gun coşuyor bikac gun duruluyor yada benim hissetiğim o.

Günaydın hanimlar nasılsınız?
Ben ger gece 4 _5 civari bi uyanıyorum sonra cok zor uyuyorum. Idrara cok sıkışıyorum falan.
Biraz uykuya dalıyorum kızım uyanıyor okul telasi basliyor okula götür okuldan getir gun nasil geciyor anlamiyorum

Canim şuan 32+2 plesenta previadan dolayı acilde yatıyorum benimde o haftalarda ön duvardaydi sonra rahme yerlesip Total olarak kapatmış.4kezdir feci şekilde kanadım kimseyi korkutmak istemem banada çıkar dediler ama çıkmadı ilişki kesinlikle yasak aylardır zaten ama kanıyor elde olan birşey degil

Ben ne bileyim şimdi bide kordon dedi ya illa dikkat kesiliyorum galibaama şunu anladım bu kız gece kuşu ben gece artık çok sık uyanır oldum sadece tuvalet için değil normalde de bir anda gözüm açılıyor pır diye o ara bakıyorum içerde parti var ama gündüz asla böyle değil ama yanlış anlaşılmasın hareketine uyanmıyorum ne kadarcık bebe de uyandırsın

Evet bu patiklilerden bende alacağım muhtemelen alt kısmı daha çok değiştiririz
Astronot tulum da alacağım galiba en azından 3-6 aylık nasılsa her türlü seneye giyemeyecek ocak ayından sonra da nisana kadar idare etse yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…