- 21 Mart 2021
- 107
- 130
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.741
Bana da azlığı konusunda sınırda dedi, bol su iç dedi ama okuduğumda göre sıvı alımı ile ilgisi yokmuş. İnşallah bir daha ki kontrole düzene girmiş olurKızlar meraba ben bugün kontrole gittim suyun fazla dedi şeker olabilir şeker yüklemesi yapalım dedi doktor daha önce böyle bir şey söylememişti üstelik bir belirtim de yok şekerle ilgili bilgisi olan var mı suyun fazla olması hakkında korkuyorum
Dün gece 4 te uyanıp bir daha uyuyamadım. Bacaklarım çok ağrıyor ve nefes darlığı yaşıyorumSizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
Hani normalde bir saç yaptirsan 250 lira ama gelin başı dersen 1000 lira derler ya onun gibi bişeyKızlar lohusa takımlarına da bakındım bugun 1000 tl yazıyor dedim nedir bu
Ben çok gereksiz buluyorum oğlumda almadım iyiki almamışım onun yerine şıkır şıkır pijama takımları aldım kendime hem hâlâ giyebiliyorum hemde çok rahat ettim lohusa takimi olduğu için doğumdan sonra bir daha giyemiyorsun o verdiğin para da hiç oluyorKızlar lohusa takımlarına da bakındım bugun 1000 tl yazıyor dedim nedir bu
Gecmis olsun canım,ben 21 haftada olunca hep geriden geliyorum. Birkac hafta once herkes mide yanmasindan bahsediyordu benim de 3 gündür gece yatinca cok fena asit geliyorDün gece 4 te uyanıp bir daha uyuyamadım. Bacaklarım çok ağrıyor ve nefes darlığı yaşıyorum
Benim ilk bebeğimde her açmamızda her taraf çiş oluyordu yani çişlemediği kimse kalmamıştı çocuğumun diyebilirimdediğiniz şeyden haberim yoktu ama bilseydim kesin alırdım da neyse ki şimdiki kız güzel bir tavsiye olmuş ama
Y Yesimmb 28.haftadan snra sayicaz hareketlerini bebeklerin durun daha. Simdi alan genis bazen az bazen cok hissederiz.Cidden biz kendi kendimize ediyoruzbende kendimi dinlerken buluyorum oysa bu bebeler sürekli fici fici edemez ki beni de sabah bir korku alıyor aha diyorum durdu yok hareket bişey oldu kesin bide kordon dolanma işi duydum ya bir teori başlıyor bende, kahvaltı sonrası bir bakıyorum pıtı pıtı modda hemde baya
Magnezyuma başladin mi?Dün gece 4 te uyanıp bir daha uyuyamadım. Bacaklarım çok ağrıyor ve nefes darlığı yaşıyorum
Ayak ta mi kaldin?benim 8.ay baslar uykusuzluklar sabaha karşı uyurdum hep.Sizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
Benimki de dün tekme manyağı yaptı beni şimdi o kadar dürtüyorum nazlı nazlı anca 1,2 hareket ediyor
Kıyamam yaa. Bikac gun coşuyor bikac gun duruluyor yada benim hissetiğim o.Benimki de dün tekme manyağı yaptı beni şimdi o kadar dürtüyorum nazlı nazlı anca 1,2 hareket ediyor. Doktor da aynısını söyledi 28. Haftadan sonra. Bugün doktor ultrason cihazıyla vurdu resmen karnıma bizimki hıçkırmaya başladı
Çok geçmiş olsun canım dişinol diye bir krem var anında uyuşturuyor denemeni tavsiye ederimKizlar bir saattir dış ağrısı ile kıvranıyorum... Kafayı yiyeceğim
Sağol canım deneyimÇok geçmiş olsun canım dişinol diye bir krem var anında uyuşturuyor denemeni tavsiye ederim
Canim şuan 32+2 plesenta previadan dolayı acilde yatıyorum benimde o haftalarda ön duvardaydi sonra rahme yerlesip Total olarak kapatmış.4kezdir feci şekilde kanadım kimseyi korkutmak istemem banada çıkar dediler ama çıkmadı ilişki kesinlikle yasak aylardır zaten ama kanıyor elde olan birşey degilKızlar merhabalar dün detaylıdan çıktım erken demedi doktor bilginiz olsun 20+2 iydi gittiğimde. Bebek iyi çok şükür ancak plesenta rahmin ön duvarına tutunmuş. Rahim ağzına teması yok ama tedirgin oldum plesenta previa olur diye çok tedirginim böyle bir duyumunuz var mı? 30. Haftaya kadar yukarı çekileceğini düşünüyorum dedi doktor ama tabiki emin olamıyor. Plesenta previanın en önemli sorunu kanama biliyorsunuz ve kan grubum da çok nadir bulunan bir grup çok tedirgin oldum fikri olan yazarsa çok sevinirim
Ben ne bileyim şimdi bide kordon dedi ya illa dikkat kesiliyorum galiba
Evet bu patiklilerden bende alacağım muhtemelen alt kısmı daha çok değiştiririzAstronot tulum da bende kararsızım ayakları kapalı şeyler hemen küçük geliyor çünkü. Bende ilk oğluma hediye gelen astronot var ama biraz ince polqrli değil hiç kullanmadım 2cocugumda yaz başında doğunca buna kısmetmiş. Ben belki sadece Polatlı olandan alırım ama gidip bı bakarım mağazalara çıktığında beden bilgisi için onu erteleyecegim yani. Aynı şekilde kıyafette de ayaklı olan alt yada tulumları 1-3ay ve 3-6ay aldim. 0 pek almadım çünkü tulumlar hemen küçülüyor özellikle. Birde bunlardan alacağım 4-5 tane falan
Evet başladım canım magnorm iciyorumMagnezyuma başladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?