2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Ne güzel giysin abisinin mis gibi kıyafetlerini tabi.. Oyuncak işi eşimde o hevesli ben indirimde gördükçe kitap alıyorum daha çok
O gecelik işine giremedim daha beğenemedim ben zaten çok üşürüm üstüme sabahlıklı veya polarlı bişey düşünüyorum.

Ne güzel hediyeler tekstil bize kaldı sağolasun anneanneler babaanneler halalar ve dayımız bebek arabasıydı odasıydı yardımcı oldular.
Ben astronot tulum beğenebilirsem 3-6 aylık alacağım artık.. Tabi alana kadar başka bir şey keşfetmezsem

Gecmis olsun canım,ben 21 haftada olunca hep geriden geliyorum. Birkac hafta once herkes mide yanmasindan bahsediyordu benim de 3 gündür gece yatinca cok fena asit geliyor
Bu yanma hissi nasıl bişey benim 2 gündür boğazımdan mideme kadar sanki nane şekeri dizmişlerde onlar ferahlatıp yakıyormuş gibi oluyor anlamadım ne oldu

Cırtlı hareketli kitaplar da küçükken çok ilgilerini çekiyor alınan herşey yatırım iyi yapıyorsun

Geçmiş olsun çok inşallah sorunsuz vaktinde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benimde plesenta şuanda aşağıda ama arkada olduğu için yukarı çıkabilir dedi doktorum önde olsaydı çıkmazdı dedi. Bakalım takipteyiz şuanda tam rahim ağzında değil yukarı çıkar diye ümit ediyoruz. 32.haftaya kadar çıkabilir dedi

Ayak ta mi kaldin?benim 8.ay baslar uykusuzluklar sabaha karşı uyurdum hep.
Ağrı degil de karin sisliginden dönemez pozisyon bulamaz rahat edemezdim. Sen magnezyuma basladin mi bu arada
3. Aydan beri kullanıyorum ama bende zaten önceden fıtık vardı.Simdi de yaklaşık 8- 9 kilo aldım vücut zorlanıyor

İnşallah çıkar ya dikkat edin

Bende yaz çocuğuydu her saat nevresim değiştiriyordum valla hem komik hem sinir bozucu

Benim de oglumdan bu var ,bununla idare edeceğim yine. Sadece kapson tarafi polarli internet ten almıştım.Yeni alacaklara önerim icinin polarli veya sicak turan bi kumas olmali. Bu malesef vucut isitincaya kada baya soguk oluyor. Birde sabit patikli olursa cok kisa giysdirilir. El ve ayaklari acılıp kapanabilen modeller var onlar daha kullanisli görünüyor.
Belki dolaba bakarim bende, cok temiz montlar var,pandemiden giydirilememis cogu.

Eklentiler

• 16639357439362287257204311779998.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 39
Bunun modeli güzelmiş eller ayaklar açık. Benimde ilk tercihim açık olması

Kızlar lohusa takımlarına da bakındım bugun 1000 tl yazıyor dedim nedir bu
Bende senin gibi baktım ve bu fiyatı görünce bıraktım. Kv'dem doğum günümde lohusa geceliği almıştı. Aldığı ürünün sabahlığını buldum bir takım yaptım. Bir tane daha uyguna denk getirir alırsam çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…