- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.761
Benimki su an doğsa hiç birşeye ihtiyacı yok sadece emzik ve bez aldımama sanırım bikac yeni takım alırım yine de yazık ya çocuğa da hep 2. El hep 2. El. Siz daha durun ilk cocuksa oyuncak olayına gireceksiniz bir de hep diyorum oğlumun odasında servet yatiyor oyuncaklar çok pahalı bir de ona çeyiz düzerken kendinize de elbise gecelik pijama takımı sabahlık bakın bir taraftan. Elbise gecelik giymem ben diye düşünmeyin doğum için gerekli
Söyle tulumlar oluyor.. Benim ilk kızımda kış bebeği hic bu tarz astronot montlar giydirmedim.. battaniyeye sariyordum dışarıda fazla bulunmuyorduk biz biraz büyüdüğünde normal mont hediye gelmişti onu giydirdik. :)
Bu yanma hissi nasıl bişey benim 2 gündür boğazımdan mideme kadar sanki nane şekeri dizmişlerde onlar ferahlatıp yakıyormuş gibi oluyor anlamadım ne olduGecmis olsun canım,ben 21 haftada olunca hep geriden geliyorum. Birkac hafta once herkes mide yanmasindan bahsediyordu benim de 3 gündür gece yatinca cok fena asit geliyor
Cırtlı hareketli kitaplar da küçükken çok ilgilerini çekiyor alınan herşey yatırım iyi yapıyorsunNe güzel giysin abisinin mis gibi kıyafetlerini tabi.. Oyuncak işi eşimde o hevesliben indirimde gördükçe kitap alıyorum daha çok
O gecelik işine giremedim daha beğenemedim ben zaten çok üşürüm üstüme sabahlıklı veya polarlı bişey düşünüyorum.
Ne güzel hediyelertekstil bize kaldı sağolasun anneanneler babaanneler halalar ve dayımız bebek arabasıydı odasıydı yardımcı oldular.
Ben astronot tulum beğenebilirsem 3-6 aylık alacağım artık.. Tabi alana kadar başka bir şey keşfetmezsem
Geçmiş olsun çok inşallah sorunsuz vaktinde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benimde plesenta şuanda aşağıda ama arkada olduğu için yukarı çıkabilir dedi doktorum önde olsaydı çıkmazdı dedi. Bakalım takipteyiz şuanda tam rahim ağzında değil yukarı çıkar diye ümit ediyoruz. 32.haftaya kadar çıkabilir dediCanim şuan 32+2 plesenta previadan dolayı acilde yatıyorum benimde o haftalarda ön duvardaydi sonra rahme yerlesip Total olarak kapatmış.4kezdir feci şekilde kanadım kimseyi korkutmak istemem banada çıkar dediler ama çıkmadı ilişki kesinlikle yasak aylardır zaten ama kanıyor elde olan birşey degil
3. Aydan beri kullanıyorum ama bende zaten önceden fıtık vardı.Simdi de yaklaşık 8- 9 kilo aldımAyak ta mi kaldin?benim 8.ay baslar uykusuzluklar sabaha karşı uyurdum hep.
Ağrı degil de karin sisliginden dönemez pozisyon bulamaz rahat edemezdim. Sen magnezyuma basladin mi bu arada
İnşallah çıkar ya dikkat edinGeçmiş olsun çok inşallah sorunsuz vaktinde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benimde plesenta şuanda aşağıda ama arkada olduğu için yukarı çıkabilir dedi doktorum önde olsaydı çıkmazdı dedi. Bakalım takipteyiz şuanda tam rahim ağzında değil yukarı çıkar diye ümit ediyoruz. 32.haftaya kadar çıkabilir dedi
Ben bu durumu cok duydum ama hic yasamadim oglumda. Meger oglum hipospadias mis . Ciş deligi daha asagidaymis ,sunnet ile birlikte iki ameliyat ile duzelttiler. İnsallah bu sefer ayni sıkıntıyi yasamam da her taraf cis olur
Aynen ben de ilk oğlumdan tecrübeliyim erken keşfetmiştim pipiliğiama ben keşfedene kadar 2 kere çift kişilik battaniye yıkadım 2 damla çiş yüzünden diğer isediklerini saymıyorum en çok onları yıkamak koymuş demek
Gece yatinca oluyor benim arada bi oturup rahatlamaya çalışıyorumBu yanma hissi nasıl bişey benim 2 gündür boğazımdan mideme kadar sanki nane şekeri dizmişlerde onlar ferahlatıp yakıyormuş gibi oluyor anlamadım ne oldu
Adi ne ürünün canim bakayim nettenBende yaz çocuğuydu her saat nevresim değiştiriyordum valla hem komik hem sinir bozucu
Bende onu kullanıyorum canim kabizdim cok onada cok iyi geldi.Evet başladım canım magnorm iciyorum
Himm fıtık tetikliyordur o zaman.3. Aydan beri kullanıyorum ama bende zaten önceden fıtık vardı.Simdi de yaklaşık 8- 9 kilo aldımvücut zorlanıyor
Benim de oglumdan bu var ,bununla idare edeceğim yine. Sadece kapson tarafi polarli internet ten almıştım.Yeni alacaklara önerim icinin polarli veya sicak turan bi kumas olmali. Bu malesef vucut isitincaya kada baya soguk oluyor. Birde sabit patikli olursa cok kisa giysdirilir. El ve ayaklari acılıp kapanabilen modeller var onlar daha kullanisli görünüyor.Astronot tulum da bende kararsızım ayakları kapalı şeyler hemen küçük geliyor çünkü. Bende ilk oğluma hediye gelen astronot var ama biraz ince polqrli değil hiç kullanmadım 2cocugumda yaz başında doğunca buna kısmetmiş. Ben belki sadece Polatlı olandan alırım ama gidip bı bakarım mağazalara çıktığında beden bilgisi için onu erteleyecegim yani. Aynı şekilde kıyafette de ayaklı olan alt yada tulumları 1-3ay ve 3-6ay aldim. 0 pek almadım çünkü tulumlar hemen küçülüyor özellikle. Birde bunlardan alacağım 4-5 tane falan
Ya varya ben hep istahliydim ama yiyip kilo almayanlardandim.Ama şimdi şu içsem yarıyo e yalan yok çokta yiyorumHimm fıtık tetikliyordur o zaman.
Istahin iyi mi
Bunun modeli güzelmiş eller ayaklar açık. Benimde ilk tercihim açık olmasıBenim de oglumdan bu var ,bununla idare edeceğim yine. Sadece kapson tarafi polarli internet ten almıştım.Yeni alacaklara önerim icinin polarli veya sicak turan bi kumas olmali. Bu malesef vucut isitincaya kada baya soguk oluyor. Birde sabit patikli olursa cok kisa giysdirilir. El ve ayaklari acılıp kapanabilen modeller var onlar daha kullanisli görünüyor.
Belki dolaba bakarim bende, cok temiz montlar var,pandemiden giydirilememis cogu.
Bende senin gibi baktım ve bu fiyatı görünce bıraktım. Kv'dem doğum günümde lohusa geceliği almıştı. Aldığı ürünün sabahlığını buldum bir takım yaptım. Bir tane daha uyguna denk getirir alırsam çok iyi olacak.Kızlar lohusa takımlarına da bakındım bugun 1000 tl yazıyor dedim nedir bu
Şimdiden alsak ne beden alicazBende senin gibi baktım ve bu fiyatı görünce bıraktım. Kv'dem doğum günümde lohusa geceliği almıştı. Aldığı ürünün sabahlığını buldum bir takım yaptım. Bir tane daha uyguna denk getirir alırsam çok iyi olacak.
Ben gecelik almayı planlıyorum hastanede pijama zor olacağı için. Birde sezeryan olursa zaten dikişler olacak. Şu ana kadar çok kilo almadım sadece göbek çıktı benim. O yüzden M beden almayı planlıyorum.Şimdiden alsak ne beden alicaz
İcide polar olsa süper olucakmisBunun modeli güzelmiş eller ayaklar açık. Benimde ilk tercihim açık olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?