- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.701
Hanımlar bugun detaylı kontrolum var prof ta ve kendi doktorumda dualarınızı esirgemeyin olur mu?
2oğluma da lcwdan çok şey almıştım çok iyi fiyata ve kalitesi iyiydi ama 1yildir almıyorum onun yerine mangodan alıyorum indirim zamanı yada daha uygun şeyleri çok daha güzel bence ve kaliteli. Kotonda aynı şekilde pazar malı oldu resmenBenim de bugün dolaptan aldığım kıyafetler geldi cidden iyi araştırıp düzgün insanlara denk gelince çok temiz kıyafetler bulunuyor, çok çabuk kullanım dışı kalacak bazı şeyleri oradan bakıyorumbeni alışverişe başlayınca en çok şok eden lcw oldu ne ara böyle pahalı bir yer oldu hayır üst düzey bir kaliteye çıktı desem ürünler de aynı
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur ozamanKuzum devlet hastanesine gidiyorum doğuma kim girecek belli değil o yüzden soramıyorum artık yaşayıp göreceğiz yapacak bir şey yok
Canım haberdar et bizi... Dualarımız seninleHanımlar bugun detaylı kontrolum var prof ta ve kendi doktorumda dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Canım e-bebek e çok güzel kışlık şeyler gelmiş dün mağazada gördüm. Bir de mont tarzı bişeyler diyorsan astronot tulumlar var. Mont tarzı su geçirmeyenleri bile var onlara bakabilirsin.
Bizim 3 tane içi penye dışı peluş tulumumuz var abiden kalma
Kalın içi polarli tulumlar var canım dışarı çıkarmak için onlardan alacağım ben hatta onu dolaptan bakıyorum çünkü pahalı ve hergun çıkarmayacagım için gereksiz okadar para. Hem çokta temizleri var ikinci el çünkü az kullanılıyor. Bu mesela dolaptan buldum 135tl ye satılmış ama çok var buna benzer
LCW de malesef 2 farklı kalitede ürün var green kısmı daha iyi ve kaliteli diğerlerinin üstünde çok baskı var hoşuma gitmiyor o.. Kotonda kışlık bi kaç parça gelmiş zaten aşağıdakini beğenmiştim orda da baskısız işlemeli2oğluma da lcwdan çok şey almıştım çok iyi fiyata ve kalitesi iyiydi ama 1yildir almıyorum onun yerine mangodan alıyorum indirim zamanı yada daha uygun şeyleri çok daha güzel bence ve kaliteli. Kotonda aynı şekilde pazar malı oldu resmen
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah güzel geçerHanımlar bugun detaylı kontrolum var prof ta ve kendi doktorumda dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Canım proftan ciktim çok şükür hersey yolunda Rabbime şükürler olsun.Virgo women kaçta kuzu randevu
Astronot tulum da bende kararsızım ayakları kapalı şeyler hemen küçük geliyor çünkü. Bende ilk oğluma hediye gelen astronot var ama biraz ince polqrli değil hiç kullanmadım 2cocugumda yaz başında doğunca buna kısmetmiş. Ben belki sadece Polatlı olandan alırım ama gidip bı bakarım mağazalara çıktığında beden bilgisi için onu erteleyecegim yani. Aynı şekilde kıyafette de ayaklı olan alt yada tulumları 1-3ay ve 3-6ay aldim. 0 pek almadım çünkü tulumlar hemen küçülüyor özellikle. Birde bunlardan alacağım 4-5 tane falanEvet kışlıklar daha yeni gelmeye başladı mağazalara ben ebebekten body aldım tekrar bir bakayım
Ohh ne güzel bizim ilk olunca çeyiz dizer gibi alıyoruz
Böyle şeyleri seviyorum çok güzelmiş çünkü bu tarz şeyleri minnakken giyebilirler çok yakışıyor.
Ben yeni yeni almaya başladım öncesi çok mağaza gezdim ama kışlık bir şey yoktu yazlıklar çok uygunaydı 50-60 TL'ye 2li-3lü şortlar tişörtler vardı gördükçe onlardan aldım. Biraz daha zaman geçsin ilk indirimlerle kışlık almaya başlayacağım şimdi favorileme zamanı
0-3aylık için kaç parça kıyafet almak kurtarır bizihemen büyüdükleri için çok almayın diyorlar.
Bir de bu mont-kabanları hangi beden almak mantıklı
Evet güzelmiş işte çok seçenek yok maalesef ama bende baktım yine de neler varLCW de malesef 2 farklı kalitede ürün var green kısmı daha iyi ve kaliteli diğerlerinin üstünde çok baskı var hoşuma gitmiyor o.. Kotonda kışlık bi kaç parça gelmiş zaten aşağıdakini beğenmiştim orda da baskısız işlemeli
Eki Görüntüle 3133695
Bir tanıdığım kullanıyor çok memnun. Sürüşü çok rahat olduğu için bana da önermişti kendisi.Kızlar merhaba, Elele Ranger 2 bebek arabası düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda, nasıl acaba?
Kızlar izne 37+0 itibari ile ayrılmış olmamız gerekiyor değil mi?
Kesin ayrilis evet oyle 32den sonra çalışabilir raporu ile 37ye kadar bekleyebiliyosunuz. Ilk gebeligimde 35de pes etmistimKızlar izne 37+0 itibari ile ayrılmış olmamız gerekiyor değil mi?
açılıp kapanması kafamı karıştırdı, tek ayakla kapanmıyor acaba tek başımayken bebek kucağımdayken kapatmak istesem sıkıntı olur mu bilemedimBir tanıdığım kullanıyor çok memnun. Sürüşü çok rahat olduğu için bana da önermişti kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?