2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben şeker yuklemesi yaptırmak istiyodum aslında doktoruma söyledi tokluk kan şekerine baktir 140ın üstündeyse yapalim dedi benim 110 çıktı ve gerek yok dedi. Sizce de oyle mi yoksa her kosulda yaptırıyor mu doktorunuz??

2oğluma da lcwdan çok şey almıştım çok iyi fiyata ve kalitesi iyiydi ama 1yildir almıyorum onun yerine mangodan alıyorum indirim zamanı yada daha uygun şeyleri çok daha güzel bence ve kaliteli. Kotonda aynı şekilde pazar malı oldu resmen

Canım e-bebek e çok güzel kışlık şeyler gelmiş dün mağazada gördüm. Bir de mont tarzı bişeyler diyorsan astronot tulumlar var. Mont tarzı su geçirmeyenleri bile var onlara bakabilirsin.

Evet kışlıklar daha yeni gelmeye başladı mağazalara ben ebebekten body aldım tekrar bir bakayım

Bizim 3 tane içi penye dışı peluş tulumumuz var abiden kalma

Ohh ne güzel bizim ilk olunca çeyiz dizer gibi alıyoruz

Böyle şeyleri seviyorum çok güzelmiş çünkü bu tarz şeyleri minnakken giyebilirler çok yakışıyor.

Ben yeni yeni almaya başladım öncesi çok mağaza gezdim ama kışlık bir şey yoktu yazlıklar çok uygunaydı 50-60 TL'ye 2li-3lü şortlar tişörtler vardı gördükçe onlardan aldım. Biraz daha zaman geçsin ilk indirimlerle kışlık almaya başlayacağım şimdi favorileme zamanı

0-3aylık için kaç parça kıyafet almak kurtarır bizi hemen büyüdükleri için çok almayın diyorlar.
Bir de bu mont-kabanları hangi beden almak mantıklı

Son düzenleme:
LCW de malesef 2 farklı kalitede ürün var green kısmı daha iyi ve kaliteli diğerlerinin üstünde çok baskı var hoşuma gitmiyor o.. Kotonda kışlık bi kaç parça gelmiş zaten aşağıdakini beğenmiştim orda da baskısız işlemeli

Astronot tulum da bende kararsızım ayakları kapalı şeyler hemen küçük geliyor çünkü. Bende ilk oğluma hediye gelen astronot var ama biraz ince polqrli değil hiç kullanmadım 2cocugumda yaz başında doğunca buna kısmetmiş. Ben belki sadece Polatlı olandan alırım ama gidip bı bakarım mağazalara çıktığında beden bilgisi için onu erteleyecegim yani. Aynı şekilde kıyafette de ayaklı olan alt yada tulumları 1-3ay ve 3-6ay aldim. 0 pek almadım çünkü tulumlar hemen küçülüyor özellikle. Birde bunlardan alacağım 4-5 tane falan

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-22-15-30-35-378_com.dolap.android.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 56
Evet güzelmiş işte çok seçenek yok maalesef ama bende baktım yine de neler var

Kızlar izne 37+0 itibari ile ayrılmış olmamız gerekiyor değil mi?

32+0 itibari ile izne çıkma hakkımız var ama ben çalışmak istiyorum derseniz doktor onay verirse 37+0'a kadar çalışabilirsiniz daha fazlasına izin yok. Yani en geç 37+0!da izne çıkmış olmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…