- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.781
Canim durumun ne ben de suan hareketlerinde azalma hissediyorum dun gece ben de o fitili kullandimKızlar selam akşam gynomax fitili kullandım akşamdan beri bebeğin hareketlerinde azalma hissediyorum biraz korktum. Bir doktora görünsem mi sizce?
Canım bende akşama doğru artış oldu bugün biraz daha fazla hissettim yemek yerken falan. Sana da 3 gün arka arkaya mı dedi? Ben dün doktora gittim bu arada ondan sonra doktor bişey yok iyi dedi ultrasonda hareket etti ben hissetmedim. Dedi ki bu haftalarda alan geniş olduğu için her hareketi hissedemeyebilirsin.Canim durumun ne ben de suan hareketlerinde azalma hissediyorum dun gece ben de o fitili kullandim
Aynen canım ben de bu gece 2. Yi kullancam. Sana hangi sikayetin icin verdi canim benim yesil akıntı icin verdiCanım bende akşama doğru artış oldu bugün biraz daha fazla hissettim yemek yerken falan. Sana da 3 gün arka arkaya mı dedi?
Benim sarı akıntım vardı sağlık ocağının yaptığı testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Monurol kullandım akıntı geçti mi dedi sonraki kontrolde ben de az sarı akıntı var dedim onun üzerine yazdı. Tamamen temizlememiz gerekiyor enfeksiyonu testlerde yanıltıcılık yapabiliyor hem de erken doğum riski oluşturuyor dedi. Bu arada önceki mesajımı güncelledim.Aynen canım ben de bu gece 2. Yi kullancam. Sana hangi sikayetin icin verdi canim benim yesil akıntı icin verdi
Ben hissediyorum canim ama benim kız bayaa hateketli bi bebek normale göre daha az hissettigim için tedirgin oldum. Peki bu fitili kullanirken iliski yasak gibi bi sey dedi mi canim doktorunBenim sarı akıntım vardı sağlık ocağının yaptığı testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Monurol kullandım akıntı geçti mi dedi sonraki kontrolde ben de az sarı akıntı var dedim onun üzerine yazdı. Tamamen temizlememiz gerekiyor enfeksiyonu testlerde yanıltıcılık yapabiliyor hem de erken doğum riski oluşturuyor dedi. Bu arada önceki mesajımı güncelledim.
Kendi dolabıma bakındım hep yazlık sabahlıklar söyle sicacik seylerden bakmam lazımBende senin gibi baktım ve bu fiyatı görünce bıraktım. Kv'dem doğum günümde lohusa geceliği almıştı. Aldığı ürünün sabahlığını buldum bir takım yaptım. Bir tane daha uyguna denk getirir alırsam çok iyi olacak.
Bende de aynı durum önceki gün tekmeler falan vardı sonra tek tük hareketler. Doktor bişey yok diyince bekleyim dedim ben de belki düzelir diye. Çünkü daha önce de hareketlerini az hissettiğim günler olmuştu. İlişki için bişey demedi canım sadece fitil den sonra uzun süre yatmak gerekiyor akıyor çünkü hemen. Bu arada baya araştırdım hamilelikte enfeksiyon da sadece fitil ve krem veriliyormuş asıl sıkıntılı olanlar hap şeklinde olanlar onları vermemeleri lazım galiba.Ben hissediyorum canim ama benim kız bayaa hateketli bi bebek normale göre daha az hissettigim için tedirgin oldum. Peki bu fitili kullanirken iliski yasak gibi bi sey dedi mi canim doktorun
Hadi ya bak ben de diyorum niye hap vermediBende de aynı durum önceki gün tekmeler falan vardı sonra tek tük hareketler. Doktor bişey yok diyince bekleyim dedim ben de belki düzelir diye. Çünkü daha önce de hareketlerini az hissettiğim günler olmuştu. İlişki için bişey demedi canım sadece fitil den sonra uzun süre yatmak gerekiyor akıyor çünkü hemen. Bu arada baya araştırdım hamilelikte enfeksiyon da sadece fitil ve krem veriliyormuş asıl sıkıntılı olanlar hap şeklinde olanlar onları vermemeleri lazım galiba.
1 kilo aldım ama kendim zaten kiloluyum. İlk hamileligimde de üç kilo alabilmistim toplam bebekte 3150 gram doğmuştu7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl
E bebekten erkekler için 3 lü Yenidoğan ıslak mendili alınca içinden çıkıyor ben başka yerde satışını bulamamıştımAdi ne ürünün canim bakayim netten
Ben de 7 kg7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl
Google da arayınca çıkıyor bizim gibi soranlar. Umarım işe yarar artık VallaHadi ya bak ben de diyorum niye hap vermediinşallah iyi gelir bu ilac. Ben biraz araştırdım pek bu ilac için soru soran bi şeyler yazan olmamis o yüzden tedirgin oldum pek kullanilmiyo mu acaba diye
Benim de 8 8bjcuk mahvolduk desene7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl
Demek sen az alıyorsun, yani. Kiloluyum diyorsunda kilolun olanlarda alıyor yine cok.birde yanlis hatırlamıyorsam 80 küsürdu 90 + ya da 100+ değilsin..ben mesela hemen aliyorum tabi. Simdi.diyetisyenle.birlikte yapıyorum şuanda sizin yine doğumda da gider1 kilo aldım ama kendim zaten kiloluyum. İlk hamileligimde de üç kilo alabilmistim toplam bebekte 3150 gram doğmuştu
82 idi evet canım ben yiyemiyorum hamilelikte... İş arkadaslarim inanmiyirdu gozlsriyle gördülerDemek sen az alıyorsun, yani. Kiloluyum diyorsunda kilolun olanlarda alıyor yine cok.birde yanlis hatırlamıyorsam 80 küsürdu 90 + ya da 100+ değilsin..ben mesela hemen aliyorum tabi. Simdi.diyetisyenle.birlikte yapıyorum şuanda sizin yine doğumda da gider
Bende iki kere monurol kullandim ikincide krem falanda verdi kullandim ama gecmedi halen akintim var benimdeBenim sarı akıntım vardı sağlık ocağının yaptığı testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Monurol kullandım akıntı geçti mi dedi sonraki kontrolde ben de az sarı akıntı var dedim onun üzerine yazdı. Tamamen temizlememiz gerekiyor enfeksiyonu testlerde yanıltıcılık yapabiliyor hem de erken doğum riski oluşturuyor dedi. Bu arada önceki mesajımı güncelledim.
Bende iki kere monurol kullandim ikincide krem falanda verdi kullandim ama gecmedi halen akintim var benimdeBenim sarı akıntım vardı sağlık ocağının yaptığı testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Monurol kullandım akıntı geçti mi dedi sonraki kontrolde ben de az sarı akıntı var dedim onun üzerine yazdı. Tamamen temizlememiz gerekiyor enfeksiyonu testlerde yanıltıcılık yapabiliyor hem de erken doğum riski oluşturuyor dedi. Bu arada önceki mesajımı güncelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?