2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selam akşam gynomax fitili kullandım akşamdan beri bebeğin hareketlerinde azalma hissediyorum biraz korktum. Bir doktora görünsem mi sizce?
Ben dayanamadım gittim kontrol hakkım vardı kullandım iyiydi alanı geniş olduğu için her hareketini hissedemeyebilirsin dedi doktor.

Aynen ben de ilk oğlumdan tecrübeliyim erken keşfetmiştim pipiliği ama ben keşfedene kadar 2 kere çift kişilik battaniye yıkadım 2 damla çiş yüzünden diğer isediklerini saymıyorum en çok onları yıkamak koymuş demek

Benimki su an doğsa hiç birşeye ihtiyacı yok sadece emzik ve bez aldım ama sanırım bikac yeni takım alırım yine de yazık ya çocuğa da hep 2. El hep 2. El. Siz daha durun ilk cocuksa oyuncak olayına gireceksiniz bir de hep diyorum oğlumun odasında servet yatiyor oyuncaklar çok pahalı bir de ona çeyiz düzerken kendinize de elbise gecelik pijama takımı sabahlık bakın bir taraftan. Elbise gecelik giymem ben diye düşünmeyin doğum için gerekli

Kesin ayrilis evet oyle 32den sonra çalışabilir raporu ile 37ye kadar bekleyebiliyosunuz. Ilk gebeligimde 35de pes etmistim
Teşekkür ederimmm

Ben dayanamadım gittim kontrol hakkım vardı kullandım iyiydi alanı geniş olduğu için her hareketini hissedemeyebilirsin dedi doktor.
Cidden biz kendi kendimize ediyoruz bende kendimi dinlerken buluyorum oysa bu bebeler sürekli fici fici edemez ki beni de sabah bir korku alıyor aha diyorum durdu yok hareket bişey oldu kesin bide kordon dolanma işi duydum ya bir teori başlıyor bende, kahvaltı sonrası bir bakıyorum pıtı pıtı modda hemde baya

Çok güzeel şeyler var burada bebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Söyle tulumlar oluyor.. Benim ilk kızımda kış bebeği hic bu tarz astronot montlar giydirmedim.. battaniyeye sariyordum dışarıda fazla bulunmuyorduk biz biraz büyüdüğünde normal mont hediye gelmişti onu giydirdik. :)

Eklentiler

• Screenshot_20220922_195357_com.instagram.android_edit_1542538247913585.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 43
Ya sorma kontrol hakkımı da kullandım korkudan ama stres olmaktan iyidir

Lohusa takımların markalari ne? Ben mağazadan bakmadım ama netten baktim 600 700 , sabahlik olamzsa daha uygun.benim gecelik ve pijama vardi. Simdi yine sezeryan olacağım icin gecelik alirim. Uzun kol olmali heralde

Sizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
İlk hamileligimde son bir buçuk ayı geceleri ağlayarak geçiriyordum... Şükür bunda daha sıkıntı yok. Sadece geçen hafta çok yorulmuştum o zaman ciddi bir bel ve bacak ağrısı yaşadım. Ne yalan soyleyeyim doğum yapıyorum sandım

Lohusa takımların markalari ne? Ben mağazadan bakmadım ama netten baktim 600 700 , sabahlik olamzsa daha uygun.benim gecelik ve pijama vardi. Simdi yine sezeryan olacağım icin gecelik alirim. Uzun kol olmali heralde
Lohusa sepeti var oraya bakınıyordum bende kışın üşürüm bizim tepelerde çok rüzgarlı oluyor zaten kesinlikle kalın bir sabahlığı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…