- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.721
Ben dayanamadım gittim kontrol hakkım vardı kullandımKızlar selam akşam gynomax fitili kullandım akşamdan beri bebeğin hareketlerinde azalma hissediyorum biraz korktum. Bir doktora görünsem mi sizce?
Aynen ben de ilk oğlumdan tecrübeliyim erken keşfetmiştim pipiliğiBenim ilk bebeğimde her açmamızda her taraf çiş oluyordu yani çişlemediği kimse kalmamıştı çocuğumun diyebilirimdediğiniz şeyden haberim yoktu ama bilseydim kesin alırdım da neyse ki şimdiki kız güzel bir tavsiye olmuş ama
Evet canım içiyorsun bu tarifi ben de çok icemem bu tarz şeyleri ama bal var ya içinde tadı kötü olmuyor bunun. Bir de boza da öksürük boğaz ağrısı gibi şeylere iyi geliyorBu karisimi icicem mi canım sirkeliyi..ögrunuyorum yapabilsem keske
Benimki su an doğsa hiç birşeye ihtiyacı yok sadece emzik ve bez aldımEvet kışlıklar daha yeni gelmeye başladı mağazalara ben ebebekten body aldım tekrar bir bakayım
Ohh ne güzel bizim ilk olunca çeyiz dizer gibi alıyoruz
Böyle şeyleri seviyorum çok güzelmiş çünkü bu tarz şeyleri minnakken giyebilirler çok yakışıyor.
Ben yeni yeni almaya başladım öncesi çok mağaza gezdim ama kışlık bir şey yoktu yazlıklar çok uygunaydı 50-60 TL'ye 2li-3lü şortlar tişörtler vardı gördükçe onlardan aldım. Biraz daha zaman geçsin ilk indirimlerle kışlık almaya başlayacağım şimdi favorileme zamanı
0-3aylık için kaç parça kıyafet almak kurtarır bizihemen büyüdükleri için çok almayın diyorlar.
Bir de bu mont-kabanları hangi beden almak mantıklı
32+0 itibari ile izne çıkma hakkımız var ama ben çalışmak istiyorum derseniz doktor onay verirse 37+0'a kadar çalışabilirsiniz daha fazlasına izin yok. Yani en geç 37+0!da izne çıkmış olmanız gerekiyor.
Teşekkür ederimmmKesin ayrilis evet oyle 32den sonra çalışabilir raporu ile 37ye kadar bekleyebiliyosunuz. Ilk gebeligimde 35de pes etmistim
Yaaa çok şükür bir minik kuş daha sağlıklıCanım proftan ciktim çok şükür hersey yolunda Rabbime şükürler olsun.Doktoruma gidiyorum simdi. Hepinize cok cook teşekkür ederim
Dilyy
Cidden biz kendi kendimize ediyoruzBen dayanamadım gittim kontrol hakkım vardı kullandımiyiydi alanı geniş olduğu için her hareketini hissedemeyebilirsin dedi doktor.
Söyle tulumlar oluyor.. Benim ilk kızımda kış bebeği hic bu tarz astronot montlar giydirmedim.. battaniyeye sariyordum dışarıda fazla bulunmuyorduk biz biraz büyüdüğünde normal mont hediye gelmişti onu giydirdik. :)Çok güzeel şeyler var buradabebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Ya sorma kontrol hakkımı da kullandım korkudan ama stres olmaktan iyidirCidden biz kendi kendimize ediyoruzbende kendimi dinlerken buluyorum oysa bu bebeler sürekli fici fici edemez ki beni de sabah bir korku alıyor aha diyorum durdu yok hareket bişey oldu kesin bide kordon dolanma işi duydum ya bir teori başlıyor bende, kahvaltı sonrası bir bakıyorum pıtı pıtı modda hemde baya
Ben 4 uyanıyorumSizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
Bende öyle gece zaten uyuyamıyorum uyusamda 3-4 kere uyaniyorumBen ne zamandır gece erkenden uyaniyorum hic uyuamıyorum . Nerdeyse hamilelikten beri böyle
İlk hamileligimde son bir buçuk ayı geceleri ağlayarak geçiriyordum... Şükür bunda daha sıkıntı yok. Sadece geçen hafta çok yorulmuştum o zaman ciddi bir bel ve bacak ağrısı yaşadım. Ne yalan soyleyeyim doğum yapıyorum sandımSizdede gece uykulari zehir olmaya başladı mi ? Dün sabaj 5 buçukta uyudugumda ayaklarım kopuyodu ağrıdan
Lohusa sepeti var oraya bakınıyordum bende kışın üşürüm bizim tepelerde çok rüzgarlı oluyor zaten kesinlikle kalın bir sabahlığı olmalıLohusa takımların markalari ne? Ben mağazadan bakmadım ama netten baktim 600 700 , sabahlik olamzsa daha uygun.benim gecelik ve pijama vardi. Simdi yine sezeryan olacağım icin gecelik alirim. Uzun kol olmali heralde
Çok mantıklıymış kuzum bu ya seneye ekim kasım gibi giydirmeye başlarızKızlar linki ekleyebildim mi bilmiyorum ama 1 yaş mont sepette 127,5 gibi bişey oluyor düşünen olursa
Bir tane erkek için model vardı iki tane de kız için erkek ve kızdan bir tane çoktan bitmişÇok mantıklıymış kuzum bu ya seneye ekim kasım gibi giydirmeye başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?