2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana da cok dedi canim doktor.hatta erken den sekere bakalim dedi. 21. Haftadayim 8 kilo aldim.

Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
Canım ya benim de öyle normal diyorlar ama siz dr sordunuz mu 2 gün sonra kontrol var o zaman sorucam

Aynen modele erkenden karar versek indirime düşmesi vs takibi kolay olur bir tane koltuk altı düz klasik olması lazım o kesin şüphe edince doğrulamak amaçlı
Bana o yeterli geldi canim oglumda . Uzaktan olcenlerden almadim.imi tane koltuk alti var ikisiyle de bakiyorum dogrulamak icin

Ya çok üzüldüm inşallah sağlıkla doğar. Benim şükürler olsun yukarı çıkmaya başlamış doktorum şimdilik risk görmüyorum ama dikkat et yine de dedi sizin ilk kanamanız hangi haftada olmuştu.

Ben elbise altina genelde tayt giyiyorum.penye olabilir , tayt olmasa genis biraz olabilir ben hep giyiyorum. Giymezsem cikamam hahaha
Valla annemde uyardi annem kilolu onun da oluyormuş demek bizde kilo aldigimizdan oluyor. Sabah corap gibi ince taytim vardi bacaklarini kesip giydim iyi oldu misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…