- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #11.801
6 aldim bende kizimdada cok hizli alirdim dogumdan sonra hizli gitti emzirme doneminde geri aldim gerci hareketsizlikten7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aldim bende kizimdada cok hizli alirdim dogumdan sonra hizli gitti emzirme doneminde geri aldim gerci hareketsizlikten7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl![]()
Bence değil canim boyu benimde aynıydı ağırlığı 450 Gramdi amaKızlar 21. Haftada 353 gr 27 cm çıkmıştı biraz minik mi sanki
Kilo son aylar alınıyor zaten hiç sıkıntı etme canım ki bence kilosu normalKızlar 21. Haftada 353 gr 27 cm çıkmıştı biraz minik mi sanki
Bende 4 kilo almisim ama gorunurde bir sey yok her halde bebek su plasenta falan derken hepsi orada toplandıBende 56 dan 60 olmuşum moralim bozuldu![]()
Benim gobus çıkmaya başladı eşim başladı şişko demeyeBende 4 kilo almisim ama gorunurde bir sey yok her halde bebek su plasenta falan derken hepsi orada toplandı![]()
Ayaklarım yana doğru açık yürüyorum ben aman bebişler sağlıkla gelsinler deBenim gobus çıkmaya başladı eşim başladı şişko demeye![]()
Benim göbeğim aşırı çıkıyor son ay zannedersin üçüz taşıyorum görenler inanamiyordu o derece yine öyle olmaktan korkuyorum hayalim minik ufak bir göbek ama bakalımAyaklarım yana doğru açık yürüyorum ben aman bebişler sağlıkla gelsinler de![]()
Normalde takıntılı biri değilimdir insan okudukça takıntı yapıyorKilo son aylar alınıyor zaten hiç sıkıntı etme canım ki bence kilosu normal
Usg hiç bı zaman tam kiloyu söylemez zaten oğlum doğduğunda 400 gram fark vardı usgdeki kilosuylaNormalde takıntılı biri değilimdir insan okudukça takıntı yapıyor![]()
9kilo aldım bugün itibariyle7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl![]()
Benimde 21.haftada o civardaydi 23.haftada 580 olmuş maşallah. Zaten bunlar ortalama ölçüler hiç takılma. Bundan sonra hızlı buyuyecekler zatenKızlar 21. Haftada 353 gr 27 cm çıkmıştı biraz minik mi sanki
Arkadaşım kullanıyor memnun baya..Kızlar merhaba, Elele Ranger 2 bebek arabası düşünüyorum. Kullanan var mı aranızda, nasıl acaba?
Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlarMesela şuanda uyandım ve açlıktan uyuyamadım resmenkalktım ekmek peynir zeytin yedim ufaklık tekmelere başladı. Ne yapayım çocuğu açmı bırakayım yani kilo için
zaten doğumdan 1hafta sonra sıkı bir korse takmaya başlayacağım bu sefer akıllandım
Açlıktan uyunmuyor ki ama napalımMesela şuanda uyandım ve açlıktan uyuyamadım resmenkalktım ekmek peynir zeytin yedim ufaklık tekmelere başladı. Ne yapayım çocuğu açmı bırakayım yani kilo için
zaten doğumdan 1hafta sonra sıkı bir korse takmaya başlayacağım bu sefer akıllandım
dr.Kagan Kocatepenin kitabı dün okumustum bu sayfayi,sorunuzu gorunce paylasayim dedimKızlar 21. Haftada 353 gr 27 cm çıkmıştı biraz minik mi sanki
bende bu cırt cırtlı dan var ama birde dohum sonrasi rahim toplayıcı kilotlardan alicam bu tarz. Cunku benim dikisin üstünde şişlik kaldi ilk doğumda. Sonucta bu belden olan alt tarafa etki etmiyor.Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlar
Oglumu okuldan almaya gidip gelirken elbise giydiğim den pişik oldum bendeAyaklarım yana doğru açık yürüyorum ben aman bebişler sağlıkla gelsinler de![]()