2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl
6 aldim bende kizimdada cok hizli alirdim dogumdan sonra hizli gitti emzirme doneminde geri aldim gerci hareketsizlikten yaa zaten aliyoriz diye illa canimiz sıkılıyor her ay saglik ocagida tartiyor cok sinir oluyor sanki cok olsa napicak az olsa napicak bebegin durumuna bakin biz zaten bakiyoruz takiyoruz birde siz diyince iyicene bozuluyoruz

7 kg almışım ebe çok dedi sizde durumlar nasıl
9kilo aldım bugün itibariyle 51den 60a çıktım. İlk oğlumda 10kilo ikincide 16kilo almıştım bunda da 5-6 kilo daha alırım muhtemelen gayet normal ki. Sen kaç kiloyla hamile kaldın 7kilo normal aslında şuan için ayda 2kilo alsan bundan sonra ortalama oluyor yine de. 20 25kilo alanlar bile normal toplamda. Herkes aynı olamaz

Mesela şuanda uyandım ve açlıktan uyuyamadım resmen kalktım ekmek peynir zeytin yedim ufaklık tekmelere başladı. Ne yapayım çocuğu açmı bırakayım yani kilo için zaten doğumdan 1hafta sonra sıkı bir korse takmaya başlayacağım bu sefer akıllandım

Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlar

Açlıktan uyunmuyor ki ama napalım

Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlar
bende bu cırt cırtlı dan var ama birde dohum sonrasi rahim toplayıcı kilotlardan alicam bu tarz. Cunku benim dikisin üstünde şişlik kaldi ilk doğumda. Sonucta bu belden olan alt tarafa etki etmiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-24-11-12-30-034_trendyol.com.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2022-09-24-11-12-48-564_trendyol.com.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…