2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlar
1hafta 10gün sonra kullanırım muhtemelen ben hatta karnımın boşluğunu sıkması daha iyi gelir diye tahmin ediyorum. Sadece bel basen için olandan almıştım otur kalk yukarıya çıkıyor hiç rahat edemedim. Bu tarz birşey alacağım ama tam araştırmadım

Eklentiler

• IMG_20220924_224608.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 62
bende bu cırt cırtlı dan var ama birde dohum sonrasi rahim toplayıcı kilotlardan alicam bu tarz. Cunku benim dikisin üstünde şişlik kaldi ilk doğumda. Sonucta bu belden olan alt tarafa etki etmiyor.
Bel için olandan aynı böyle vardı benim oturup kalkarken yukarı çıktı hep hiç rahat edemedim. Kalça basen göbek hepsini sarması lazım doğum sonrası için bence

Bana da cok dedi canim doktor.hatta erken den sekere bakalim dedi. 21. Haftadayim 8 kilo aldim.
Ya aslında ben hep mide bulantısı bastırmak için yedim. Hatta şimdi demir ilacına başladım tekrar başladı bulantılarım yine gelip gidip yiyorum bulantı yüzünden. Yoksa 2haftadir neguzeldi yemek yemem normale dönmüştü. Benim doktor kilo konusunda rahat hicbirsey demedi. Geçen hamileligimde 16kilo alınca da rahattı

Sezeryan mi ben sezeryan dikisiyle korse kullanamadim ya dikişlerin çok acımıştı nasıl bir korse onerirsiniz deneyimli hanimlar
Ben korse almıştım ama hiç kullanamadım çok rahatsız etti. Bence korsesiz de gayet toparlaniyor karın ben hiç spor vs de yapmamıştım. Hatta giyilmesini tavsiye etmeyen Dr lar da var.

Ay inşallah biz de şöyle tamam bunu aldık sorunsuz ilerliyor diyecek bişey buluruz teknolojik alet konusunda hiç yüzümüz gülmez normalde
Canım şöyle deyim ben bunu aldigimda ilk asisini olmustu oglum dedim ateşini sık sık kolayca ölçeceğim bisi olsun deyip aldim. Eltimin kizi da 1 yasindaydi o zaman amaan ne gerek var ki o kadar para vermissiniz falan filan söylenmişti. Aradan 1 ay geçmeden kendisi de aldi buyuk kolaylikmis diyerek

Kizlar hastaneden gelirken de sarin sikica battaniyesine. Yaninizda olan kisi kucağına alir siz rahat oturur ya da yatar pozisyonda donersiniz. O anakucaklarina i kadar para vermenize hic gerek yok zaten 2 aydan sonra kullanılmıyor. Alirsaniz araba puseti alabilirsiniz ama

Kızlar ateş ölçer aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz?
Bir kulaktan bir de koltukaltı ölçer alabilirsiniz. Koltukaltı en doğrusu ama ateslenince sık sık kontrol etmek istiyorsun zaten huysuz oluyorlar her seferinde koltuk altı çok zor oluyor. Gerçi bir süre sonra öperken bile yaklaşık dereceyi tahmin edebiliyorsun çünkü analık bunu gerektirir

Hastane çıkışı için nasil bı tip baksam ?? Bakan , alan varmi ?
Bence öyle herşeyi takım olan çok parçalı ve çok pahalı olanlara gerek yok. Tulumdan ziyade alt üst takım olanlardan bir de mümkünse kendinden eldivenli olanlardan bak. O eldivenler ellerinde hiç bir zaman durmuyor çorap falan deniyorsun en son sinir olup ama kendinden eldivenli çok rahat ister aç ister kapat

Bence de arabanın puseti varsa ok yoksa ekstra alınası bişey değil bebeğin ağırlığını 5 katına çıkaran alet olarak tanımlayabiliriz benimki oto koltuğu şeklinde kullanılabiliyor genelde yalnız araba kullanan anneler için şart tabi

Soğuk soğuk buralar ayaklarıma sıcak su torbası aldım biraz önce rahatladım valla
Eskişehir de cok soğuk.Ama ben pek üşümüyorum hormonlardan galiba yoksa titrerdim bu aylarda. Eşim donuyorum yorgan cikaralim bari dedi ki bunu ben isterdim her zmn. Ben yok o kadar da degil falan dedim adam kendinden suphe eder oldu ben mi bu kadar cok üşünüyorum acaba diye aslinda normali o ben yanıyorum

Ben gece 5 gibi uyanıyorum fix sonra uyu uyuyabilirsen. Birde gribim başım agriyo burnum akiyo tıkandı flan cok rahatsız ediyor. Buna şükür ama ilac kulanansmak cok zormuş. Direniyorum parol icmemek icin. Sizler nasılsınız? Okula giden çocuklar dan bizlerede geçiyor malesef hastalıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…