- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.881
O gün sabah ettim canım... Agumentin içtim o rahatlattı dünden beri daha iyiyim şükürNasil oldun?
Bende öyle hissediyorum canım... Hatta bugün aynı regli olmuşum gibi kaşık ve karın ağrısı çekiyorum... Geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü karnım çok ağrımaya başladıKızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Arada vajinaya bi vuruyor korkutuyor beni canım özellikle ayakta kaldığımdaKızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Bende öyle hissediyorum canım... Hatta bugün aynı regli olmuşum gibi kaşık ve karın ağrısı çekiyorum... Geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü karnım çok ağrımaya başladı
Sürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorumArada vajinaya bi vuruyor korkutuyor beni canım özellikle ayakta kaldığımda
Kuzum agumentin in kacligini ictin izin varmiy miymiş ona gebelikte? Bende gece bas agrisindan kivrandim sabahi ettim de bisey icmedim.O gün sabah ettim canım... Agumentin içtim o rahatlattı dünden beri daha iyiyim şükür
Kıpır kıpırlar bebişlerSürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum
Ben diş için sorduğum da 1000 ilk icebilirsin demişti enfeksiyon açısından ama ben çocuğun şurubu vardı 250 mg onu içtimKuzum agumentin in kacligini ictin izin varmiy miymiş ona gebelikte? Bende gece bas agrisindan kivrandim sabahi ettim de bisey icmedim.
Her zaman degilde gün içinde 1-2 kezde orada hissediyorumKızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Bende de uzun süre olunca acile gitmiştim, kafası aşağıya dönmüş vuruyor du. Kendi dr uma sormuştum. Yerleştiği anlamına gelmiyor. Bu haftalarda yön değiştirmesi normal endişe etme dedi. Bir gün sonra da ağrı geçtiSürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum
Korkma canim bende hissediyorum hatta popomda bile. Kızımıda hisseserdm. Icerden vurdukca hissedebiliyoruz. Kontrollerde rahim ağzına bakıyor dimu doktorun ona dikkat et sadece.Kızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Ben bazen karinda bazen mesane ustunde hissediyorum. Hatta ayni anda birkac yerde hissettigim bile oluyor. Farkli uzuvlariyla vuruyolar galiba o yuzden olabilir.Sürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum
Canım benim bazen göbek deliği çevresinde bazen kasıklarda doktora gittiğimde sormuştum ayakları aşağıda olduğu için dedi Bi sıkıntı yok dedi. Detaylı da da sormuştum rahim uzunluğunu ölçüp bir sıkıntı yok dedi.Kızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Benmde Perşembe var zaten hiç hareket bille hissetmiyorum çok az oda çoğunluk aşağıda yaniCanım ya benim de öyle normal diyorlar ama siz dr sordunuz mu 2 gün sonra kontrol var o zaman sorucam
Geçmiş zaman hatirlamiyorum ama doktor su kadar sure sonra korseye basla demisti bende öyle yapmistim ağrım olmadi. Benim dikisim cabuk iyilesmisti ama.Toplayıcı kiloyu kullanabiliyormuyuz ki dikişlerle acitmiyor mu
Bunu disarida takmak imkansiz zaten kifayetin altindan belli olur.kilot gibi olan ile tayt gibi olan arasinda kararsizim bendeBel için olandan aynı böyle vardı benim oturup kalkarken yukarı çıktı hep hiç rahat edemedim. Kalça basen göbek hepsini sarması lazım doğum sonrası için bence
Bence kullan canim. Arkada komsu sadece 8 kilo aldi ,bende ne güzel cabucak verir diye düşündüm.korsedrn haberdar değilmiş,doktoruda söylememiş hic. Göbek oldugu gibi duruyor şaşırdım görünce.Bunda kullanmayı düşünüyorum ama bende kullanmamistim ama göbeğim aşırı sarkmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?