2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Bende öyle hissediyorum canım... Hatta bugün aynı regli olmuşum gibi kaşık ve karın ağrısı çekiyorum... Geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü karnım çok ağrımaya başladı

Arada vajinaya bi vuruyor korkutuyor beni canım özellikle ayakta kaldığımda
Sürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum

Kızlar günaydın
Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktoruma magnezyum ve kalsiyum içtiğim halde sürekli gece kramp girdiğini söyledim. Ultrasonda baktığımızda bebeğin boyu haftasına göre uzun olduğu için kalsiyumu fazla çekiyormuş, bana yetmiyormuş o yüzden ilave kalsiyum alacağım. Kramp çeken arkadaşlarım için söyleyeyim dedim.

Bir de karnım çok sert rahmim yani. Ben normal sanıyordum, değilmiş o da erken doğum olabilirmiş bebek içeride sıkışmış dedi. Fitili de magnezyumu da ikiye çıkardı ikisini de hiç sevmiyorum

Kuzum agumentin in kacligini ictin izin varmiy miymiş ona gebelikte? Bende gece bas agrisindan kivrandim sabahi ettim de bisey icmedim.
Ben diş için sorduğum da 1000 ilk icebilirsin demişti enfeksiyon açısından ama ben çocuğun şurubu vardı 250 mg onu içtim hap içemiyorum. Mecbur kalmadıkça kullanmak doğru değil bence ya... Ama benim büyük ihtimal diş eti enfeksiyonu disden ziyade... Mecbur kaldım bir daha öyle ağrı olmadığı surece içmemeye çalışacağım. Çünkü bebekler artık büyüdü ve korkuyorum

Sürekli mesane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum
Bende de uzun süre olunca acile gitmiştim, kafası aşağıya dönmüş vuruyor du. Kendi dr uma sormuştum. Yerleştiği anlamına gelmiyor. Bu haftalarda yön değiştirmesi normal endişe etme dedi. Bir gün sonra da ağrı geçti

Kızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Korkma canim bende hissediyorum hatta popomda bile. Kızımıda hisseserdm. Icerden vurdukca hissedebiliyoruz. Kontrollerde rahim ağzına bakıyor dimu doktorun ona dikkat et sadece.

Canım benim bazen göbek deliği çevresinde bazen kasıklarda doktora gittiğimde sormuştum ayakları aşağıda olduğu için dedi Bi sıkıntı yok dedi. Detaylı da da sormuştum rahim uzunluğunu ölçüp bir sıkıntı yok dedi.

Bel için olandan aynı böyle vardı benim oturup kalkarken yukarı çıktı hep hiç rahat edemedim. Kalça basen göbek hepsini sarması lazım doğum sonrası için bence
Bunu disarida takmak imkansiz zaten kifayetin altindan belli olur.kilot gibi olan ile tayt gibi olan arasinda kararsizim bende

Bunda kullanmayı düşünüyorum ama bende kullanmamistim ama göbeğim aşırı sarkmisti
Bence kullan canim. Arkada komsu sadece 8 kilo aldi ,bende ne güzel cabucak verir diye düşündüm.korsedrn haberdar değilmiş,doktoruda söylememiş hic. Göbek oldugu gibi duruyor şaşırdım görünce.
Ben normalde gobekden kilo alan birisiyim ama ilk dogumdan sonra göbeğim iyi toparlandi,korseyi düzenli kullandim.fazlaliligim kaldi ama göbeğe yogunlasmadi.

Güzel anneler hepinize yeniden merhaba uzun süredir yazamıyordum Kpss mağduru olduğum için ama tüm konuşmaları okuyorum. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Benim sizlere bi sorum olacak birkaç gündür göğüs uçlarımdan şeffaf akıntı geliyor kolostrum olduğunu düşünmek istiyorum ama açıkçası huzursuz oldum bu kadar erken gelmesi normal mi sizce ? Yaşayan var mı? İnternetten araştırınca daha çok tedirgin oldum, bazı yerde erken doğum belirtisi gibi yazanlar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…