- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.921
Evet canım, karnım hep sertFitil derken,progestan mi cnm?
O zaman yine de tatli yeyip bi yarım saat falan oturup beklemeyi dene canim. Idrar yollarini da usutmus olabilirsinİşteyim canım
Yine de bir doktora mı görünen acaba ya bişey yoktur diye umut ediyorum ama riske atmasan mı hoş çalıştığın yerdeki de iyi değil tam psikoloji bozarKizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor
Bu karnım sertleşiyor dediğiniz nasıl bir hisEvet özellikle sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman karnımın alt kısmı aşırı sertleşiyor
Benim de dün sabah öyleydi canım regl gibi ağrım vardı.kaç haftadır kabızım.tuvalete gidince rahatladım ağrı da geçti.gaz falan varken de aynı regl gibi ağrı yapıyor bendeKizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor
Kızlar bebek hareketini vajinasına hisseden varmı bu iki gündür hiç yukari çıkmadı surejli vajinama vuruyor korkmalimiyim anlamadım
Canim cok gecmis olsun bende carsambadan beri oyleyim inan sürünüyorum parol bile almadim bikac gundur uyuyamirm burnum tikaniyo basim agriyo. Bugun kulak buruna gorunwyim diyorum ne verir bilmem. Bol c vit tüket dinlenme firsatn varsa dinlen. Atesin olmadigi surece korkma. Ama agri cekmek tikali surekli akan burunla ilaçsız zormusKızlar üsüttüm grip oldumne yapsam ki nane limon ictim faydası olmadı
Off herkes hasta ya bu yıl grip cok olacakmış. Ilk te bizi vurduKızlar gece boyunca saçma sapan rüyalarla uğraştım bebekte fazladan parmak vardı ameliyat olur diyorlardı sabahta eşim işten geldi grip oldum galiba diyoşokladım vitaminlerini verdim yatırdım onuda bizim burada herkes hasta . Bir de midem bulanıyor ishal gibiyim diyince
Bugun bnmkide sakin sekerli biseyler ye uzan meyve suyu en etkili.Kizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor
Cok saol canimKızlar hepinize geçmiş olsun önerebileceğim en güzel şey seviyorsanız sıcacık bol limonlu bir tarhana çorbası ve bolca dinlenmek hepinize çok geçmiş olsun tekrar
Bir kaç kez çok hafif hareket etti canım sağolO zaman yine de tatli yeyip bi yarım saat falan oturup beklemeyi dene canim. Idrar yollarini da usutmus olabilirsin
Ya yok canım ona gitmem... Yine saçma sapaj konuşup beni korkutur. Ufak bir kaç hareketi hissettim eğer bütün gün böyle olursa çıkışta giderim kendi doktorumaYine de bir doktora mı görünen acaba ya bişey yoktur diye umut ediyorum ama riske atmasan mı hoş çalıştığın yerdeki de iyi değil tam psikoloji bozar
Kabız değilim canım ama belki de yorgunluktan dinlenememekten olabilirBenim de dün sabah öyleydi canım regl gibi ağrım vardı.kaç haftadır kabızım.tuvalete gidince rahatladım ağrı da geçti.gaz falan varken de aynı regl gibi ağrı yapıyor bende
Sana da çok geçmiş olsun canım. Koku ya da renk yok. Şeffaf... Biraz daha iyiyim hareketlerini de tam güçlü hissedersem için rahatlayacak inşallahBugun bnmkide sakin sekerli biseyler ye uzan meyve suyu en etkili.
Üşütmüş olsbilirsin ayaklari kotuye yorma yada rahim genisliyor fln normal kabul ediliyor ya kuzum kanama olmadikca.
Akintida normal rengi ve kokusu dogalsa. Yaz buraya yine nasil oldugunu merak ederim. Bugun bnde bi doktora gorunucem ya geçmiyorbu illet grip
Aynen dediğin gibiymis canım makat geliş ayakları orda diye orda hissediyorsun dedi doktorTam ayakları oradadir canım. benim çocuklar makat geliş olduğu için iyi biliyorum çok can yakıyor sert vurduklarinda hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?