2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yine de bir doktora mı görünen acaba ya bişey yoktur diye umut ediyorum ama riske atmasan mı hoş çalıştığın yerdeki de iyi değil tam psikoloji bozar

Evet özellikle sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman karnımın alt kısmı aşırı sertleşiyor
Bu karnım sertleşiyor dediğiniz nasıl bir his 22.haffta bitiyor hala anlayamadım burada okudukça kendimi takip ediyorum ama benim yemek yediğim zaman hazmedinceye kadar aşırı karnım şiş ve gergin oluyor haliyle de yumşak olmuyor ama bilemedim

Benim de dün sabah öyleydi canım regl gibi ağrım vardı.kaç haftadır kabızım.tuvalete gidince rahatladım ağrı da geçti.gaz falan varken de aynı regl gibi ağrı yapıyor bende

Kızlar gece boyunca saçma sapan rüyalarla uğraştım bebekte fazladan parmak vardı ameliyat olur diyorlardı sabahta eşim işten geldi grip oldum galiba diyo şokladım vitaminlerini verdim yatırdım onuda bizim burada herkes hasta . Bir de midem bulanıyor ishal gibiyim diyince

Kızlar üsüttüm grip oldum ne yapsam ki nane limon ictim faydası olmadı
Canim cok gecmis olsun bende carsambadan beri oyleyim inan sürünüyorum parol bile almadim bikac gundur uyuyamirm burnum tikaniyo basim agriyo. Bugun kulak buruna gorunwyim diyorum ne verir bilmem. Bol c vit tüket dinlenme firsatn varsa dinlen. Atesin olmadigi surece korkma. Ama agri cekmek tikali surekli akan burunla ilaçsız zormus

Off herkes hasta ya bu yıl grip cok olacakmış. Ilk te bizi vurdu

Bugun bnmkide sakin sekerli biseyler ye uzan meyve suyu en etkili.
Üşütmüş olsbilirsin ayaklari kotuye yorma yada rahim genisliyor fln normal kabul ediliyor ya kuzum kanama olmadikca.
Akintida normal rengi ve kokusu dogalsa. Yaz buraya yine nasil oldugunu merak ederim. Bugun bnde bi doktora gorunucem ya geçmiyorbu illet grip

Yine de bir doktora mı görünen acaba ya bişey yoktur diye umut ediyorum ama riske atmasan mı hoş çalıştığın yerdeki de iyi değil tam psikoloji bozar
Ya yok canım ona gitmem... Yine saçma sapaj konuşup beni korkutur. Ufak bir kaç hareketi hissettim eğer bütün gün böyle olursa çıkışta giderim kendi doktoruma

Sana da çok geçmiş olsun canım. Koku ya da renk yok. Şeffaf... Biraz daha iyiyim hareketlerini de tam güçlü hissedersem için rahatlayacak inşallah

Kızlar günaydın. İkincisi kız olsaydı ablamin iki kızı oldugu icin kocaman bir elbise dolabımiz olacakti o kadar ağzım sulaniyordu elbiselere ama bana yar olmadı
Benim cinsiyet erkek olunca dolap uygulamasına yüklemeye başladı eşyaları isterseniz bı göz atın sizde kullanıyorsunuz uygulamayı. Üye adı @elvila

Bu arada ben dolap uygulanamasindan bunu aldim.sifiri 400 tl ,140 tl ye aldim.
6 aya kadar kullanilabiliyormus,benim ki minik dogdugundan kollu almak istemedim daha onceki montu kullanmadim pek.Hem Antalyada dogalgaz yok aksam uyurken her odada klima olmadigi icin uyrkende kullanirim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-26-10-44-13-002_trendyol.com.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…