2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sürekli memsane içinde yukarda o kadar yer var ne işi var orda hiç anlamıyorum
Benimkisi hep göbek altında hareketleri bugun ilk defa gobek deliginin ustu ama tam sag tarafimda dirsek atar gibi 5 defa güçlü hareket hissettim cok mutlu oldum ama simdi asagida harekete devam.

Fitil derken,progestan mi cnm?

Kizlar çok kötü grip oldum bogaz agrim çok fazla sizin denediğini ve işe yarayan bitkisel birsehler var mı
Ay Herkescikler grip olmuş hava değişiminden kaynaklaniyor galiba.. bir çay bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı bal sonra üzerine yarım limon sıkın ve azck karabiber ekleyin iyi geliyor bogaz agrisina.. Geçmiş olsun

Benim kizim da cok aşırı hareketli bu aralar durmadan zıplıyor gibi oluyor hıçkırıkmış birde aşırı sinirleniyorum sinirlenince de agrim oluyo eşim sağolsun

Kızlar Affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.23 haftalık hamileyim vajina girişinde elime misket gibi bişey geliyor nedir bu top gibi çok özür dileyerek soruyorum taharet alırken farkettim korkmalımıyım

Kızlar sancıdan sonra karında sertlik yaşayanınız var mı benim bu hafta bi sıklaştı gibi sancı geçince sertlik de geçiyor 5 saniye falan sürüyor ama rahatsız edici anlam veremedim kontrole gidince söyliycem inşallah normaldir

Evet özellikle sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman karnımın alt kısmı aşırı sertleşiyor

Dilyy gribin nasil oldu? Ben salya sumukum.burnumda tikandi kokuda yok.
Sende oldu mu durumlar ne?
Burnum tıkandı baya kötü olmuştum... Bugün tam bir hafta oldu hala burnum yarı tıkalı... Koku da belirgin bir gidiş olmamıştı bende canım. Şu an biraz daha iyiyim. En azından mendili bieakabildim. Sadece burnum yarı tıkalı, boğazımda da sanki sürekli takılıp duran bir şey hissi var... Sana da çok geçmiş olsun inşallah geçer hemen

Ay evet öyle olmuş tamm canım uygularım onu çok sağol

Kizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor

Korkma stres olma canim tatli bisi yeyip sola dogru uzan bakalim bi saat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…