- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.941
Çok dikkat etmek lazım yaOff herkes hasta ya bu yıl grip cok olacakmış. Ilk te bizi vurdu
Bu haftalardan sonra ishali sanciyi onemseyelim canim. İshalin jesilmesi icin gerekli onlemleri al kesilmezse doktoruna danis. ben erken dogum yaptigimda doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donusebilir demisti.Kızlar kasiklarimda çok sancı vardı sabahta ishal olmuşum yaa hala devam ediyo sancida ishalde sizce korkmalı miyim
Ya zaten erken dogum riskim vardı bebek aşağıda kasılma var diye Perşembe günü kontrol var umarım kesilir yaBu haftalardan sonra ishali sanciyi onemseyelim canim. İshalin jesilmesi icin gerekli onlemleri al kesilmezse doktoruna danis. ben erken dogum yaptigimda doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donusebilir demisti.
Bendede ayni sekilde erken dogum riskim var canim ama ilkinden akillandim.Senin simdi sorun olacagini sanmiyorum daha haftan erken ama eger 2 saatten fazla sancin olursa mutlaka hastaneye git ve mudahale ettirmeden asla dönme.Ya zaten erken dogum riskim vardı bebek aşağıda kasılma var diye Perşembe günü kontrol var umarım kesilir ya
Islaklık hissi bende hep oluyo.Korkma canım içini ferah tutKizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor
Hissetin mi canim,nasil oldun. İslaklik co aşırı degilse normal bence bendede oluyor.Benimki de sabahtan beri yeni başladı hareket etmeye. Her zaman hissetmiyoruz bidiklariKizlar günaydın bugün uyandığımdan beri karnımda regli olacak gibi bir ağrı var, kasıklarıma doğru giden... Bacaklarım titriyor. Ve camasirimda sürekli ıslaklık hissi var gibi... Kötü bir şeye yormak istemiyorum ama hala hareketlerini hissetmedim sabahtan beri. Bilemedim ne oluyor
İnşallah canımIslaklık hissi bende hep oluyo.Korkma canım içini ferah tut
Çok hafif hareketleri var... Güçlü değil o yüzden korktum birazHissetin mi canim,nasil oldun. İslaklik co aşırı degilse normal bence bendede oluyor.Benimki de sabahtan beri yeni başladı hareket etmeye. Her zaman hissetmiyoruz bidiklari
Ayakta uzun süre kalınca ağrıyor canım benimdeKızlar çoğumuz grip galiba benim de iki üç gündür boğazım acıyo bal limon yazmışsınız bende akşam yapıcam..izine çıkmayı dört gözle bekliyorum .ayakta uzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıyo.benim gibi bel ağrısı çeken var mı ya.çarşamba şeker yüklemesine gidince doktorada sorcam ama bel ağrısı zorluyor baya
Bunda WC olayı zor olur sankiBiyke bir sey gördüm birdedogum sonrasi inceltici korse diyor. Camdaki kız gibi gezeriz artik
Bende var canım bel ağrısı.Doktora sordum magnezyum arttıralim dediKızlar çoğumuz grip galiba benim de iki üç gündür boğazım acıyo bal limon yazmışsınız bende akşam yapıcam..izine çıkmayı dört gözle bekliyorum .ayakta uzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıyo.benim gibi bel ağrısı çeken var mı ya.çarşamba şeker yüklemesine gidince doktorada sorcam ama bel ağrısı zorluyor baya
Bende anlıyorum vurduğu yeri ayaklar yukaridaysa karnım midem daha rahat oluyor. Ama tabi daha küçük olduklarından çok değiştiriyorlarAynen dediğin gibiymis canım makat geliş ayakları orda diye orda hissediyorsun dedi doktor
Kolay ve güzel haberlerle çıkarsın canım inşallahKızlar şimdi kontrolden çıktım şeker yuklemesi yaptım onu bekliyorum bakalım inşallah şeker çıkmaz bebeğin durumu iyiydi şükür bı sıkıntımız yok plesanta anterior dedi yani plesanta on taraftaymis bebek hareketleri pek hissedilmezmis başka bı sorun olmazmış sukur
Yaa benm ilki sezeryandi hiç böyle sancı vs bilmiyorm ki sadece ishal ağrısı suanlik yaniBendede ayni sekilde erken dogum riskim var canim ama ilkinden akillandim.Senin simdi sorun olacagini sanmiyorum daha haftan erken ama eger 2 saatten fazla sancin olursa mutlaka hastaneye git ve mudahale ettirmeden asla dönme.
Benim ilkinde 32. Haftada sancim oldu mudahale etmediler dogum sancisi degil diye,sabah 10 dan gece 3 e kadar sancim oldu sonra acilmam oldu doğuma aldilar.
Bende de var canım ve kalçama vuruyor bel ağrısı... Ben mecbur 32 den sonra da calisabildigim kadar çalışmaya çalışacağım çünkü dogumdan sonra izin daha çok lazım oluyorKızlar çoğumuz grip galiba benim de iki üç gündür boğazım acıyo bal limon yazmışsınız bende akşam yapıcam..izine çıkmayı dört gözle bekliyorum .ayakta uzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıyo.benim gibi bel ağrısı çeken var mı ya.çarşamba şeker yüklemesine gidince doktorada sorcam ama bel ağrısı zorluyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?