2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar kasiklarimda çok sancı vardı sabahta ishal olmuşum yaa hala devam ediyo sancida ishalde sizce korkmalı miyim

Kızlar kasiklarimda çok sancı vardı sabahta ishal olmuşum yaa hala devam ediyo sancida ishalde sizce korkmalı miyim
Bu haftalardan sonra ishali sanciyi onemseyelim canim. İshalin jesilmesi icin gerekli onlemleri al kesilmezse doktoruna danis. ben erken dogum yaptigimda doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donusebilir demisti.

Bu haftalardan sonra ishali sanciyi onemseyelim canim. İshalin jesilmesi icin gerekli onlemleri al kesilmezse doktoruna danis. ben erken dogum yaptigimda doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donusebilir demisti.
Ya zaten erken dogum riskim vardı bebek aşağıda kasılma var diye Perşembe günü kontrol var umarım kesilir ya

Ya zaten erken dogum riskim vardı bebek aşağıda kasılma var diye Perşembe günü kontrol var umarım kesilir ya
Bendede ayni sekilde erken dogum riskim var canim ama ilkinden akillandim.Senin simdi sorun olacagini sanmiyorum daha haftan erken ama eger 2 saatten fazla sancin olursa mutlaka hastaneye git ve mudahale ettirmeden asla dönme.
Benim ilkinde 32. Haftada sancim oldu mudahale etmediler dogum sancisi degil diye,sabah 10 dan gece 3 e kadar sancim oldu sonra acilmam oldu doğuma aldilar.

Islaklık hissi bende hep oluyo.Korkma canım içini ferah tut

Hissetin mi canim,nasil oldun. İslaklik co aşırı degilse normal bence bendede oluyor.Benimki de sabahtan beri yeni başladı hareket etmeye. Her zaman hissetmiyoruz bidiklari

Hissetin mi canim,nasil oldun. İslaklik co aşırı degilse normal bence bendede oluyor.Benimki de sabahtan beri yeni başladı hareket etmeye. Her zaman hissetmiyoruz bidiklari
Çok hafif hareketleri var... Güçlü değil o yüzden korktum biraz inşallah biraz daha artar hareketleri

Kızlar çoğumuz grip galiba benim de iki üç gündür boğazım acıyo bal limon yazmışsınız bende akşam yapıcam..izine çıkmayı dört gözle bekliyorum .ayakta uzun süre ayakta kalınca belim çok ağrıyo.benim gibi bel ağrısı çeken var mı ya.çarşamba şeker yüklemesine gidince doktorada sorcam ama bel ağrısı zorluyor baya

Ayakta uzun süre kalınca ağrıyor canım benimde

Hasta hamislere geçmiş olsun insallah hemencecik iyileşirsiniz. Acaba covid testi yaptirsanz mi gerçi hala yapılıyor mu bilmiyorum. Bol c vitami iyi gelebilir

Bende var canım bel ağrısı.Doktora sordum magnezyum arttıralim dedi

Kolay ve güzel haberlerle çıkarsın canım inşallah

Yaa benm ilki sezeryandi hiç böyle sancı vs bilmiyorm ki sadece ishal ağrısı suanlik yani

Bende de var canım ve kalçama vuruyor bel ağrısı... Ben mecbur 32 den sonra da calisabildigim kadar çalışmaya çalışacağım çünkü dogumdan sonra izin daha çok lazım oluyor

Hastalara gecmis olsun kizlar bende geçen hafta küçük oğlumla boğaz ağrısı geçirdim. Büyük oğlum okuldan getiriyor o hafif atlatıyor biz daha çok hasta oluyoruz. Ben karabiberli şehriyeli tavuk çorbası yaptım hemen. Günde birkaç kere karadut özünü sulandırıp içtik. Soğan sarımsak bal limon karışımı yapıyorum yıllardır bizim evin antibiyotigi bu cocuklarım 4yildir antibiyotik kullanmadı şükür. Ballı limonlu ılık su yapıyorum gün içinde. Bide limon z.yagi tuz karabiber karabiber karışımını şehit yapıp içiyoruz. Ne bulursam yapıyorum yani ama şükür 2gunde atlattık sizde hangisi kolayiniza gelirse yapın. Zencefilim yoktu ama taze zencefil çayı da olur ballı limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…