2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba kizlar, çok sükür cuma günü detayli ultrason yapildi hersey normal cikti
Icim rahatladi, ilk kez randevuda aglamadim (normalde mutluluk goz yaslari akardi hep ) ama o kadar cok heycanliydim ve stresliydimki aglamadim. Simdi siparislerimizi bekliyoruz (yatak , bebek arabasi 3lü set,...).
Hadi bakalim ucuncu trimester dönemi az kaldi benim için.
Saglikla gelsin bebislerimiz

24 haftayim ben canim ya Böyle karnin bildigin semsert bir hal alıyor ve dokununca sertlestigini anlayabiliyorsunuz benim bebek baskı yapıyor ve pelvik agrim da var bebek büyüdüğü için doğuma hazrliyormus ama ilk gebeliğimde böyle agrim olmamıştı belki ikinci olduğu içindir bilemedim.

Canım anormal bişi hissediyorsan bir kadın doğuma yada acile görün acilden de ultrasonla bakıyorlar.. İnşallah kötü bişi değildir. Yoruluyorsan ondanda olabiliyor maalesef

Tabi sen daha iyi anlarsın tecrübeli olunca ama inşallah kuzucuk büyüdüğü içindir sonuçta her hamilelik aynı değil ki öyle düşün

Tabi sen daha iyi anlarsın tecrübeli olunca ama inşallah kuzucuk büyüdüğü içindir sonuçta her hamilelik aynı değil ki öyle düşün
Aynen canım ya aslinda ben bu hafta cok stresliydim ve gergindim Özel konulardan dolayı.. Bazen karşımızdaki işte insanlar anlayışsiz olunca özellikle kendi eşimiz olunca ister istemez üzülüyoruz. Bebeği de etkiliyor bebeği etkilediğini hisettim o sertlesmeden bildigin yani bebeğin olduğu yer kaskatı olmuştu.. Kendimi iyi hissedince de hicbirsey yok. O an anladım ki üzülmekten oluyor iste.

Canım anormal bişi hissediyorsan bir kadın doğuma yada acile görün acilden de ultrasonla bakıyorlar.. İnşallah kötü bişi değildir. Yoruluyorsan ondanda olabiliyor maalesef
Yoruluyorum canım... Ben kendim zaten hemsireyim hastane de çalışıyorum ama burada kadın doğum acil yok. Çalıştığım hastanede ki doktor da ne yazık ki iyi değil.

Bak o kesin etkileniyor işte en basiti detaylıya girmeye bir iki gün kaldı bende oldu mu bir stres bakıyorum bebek de ona göre hareket ediyor tek tük böyle görsen var yok arası tabi bende diyorum ki olanı bu ilk bebek ya yeni anca hissederim, oysa önce hiç öyle değildi neyse girdik çıktık bir gün de kordonu düşündüm yine o dönem bebek aynı sonra dur dedim ya bunu verecek olan Allah şükür organı herşeyi tam sorun yok, şimdi kordon çıkmasa son dk bir sorun olmayacağı garantisi var mı deyip attım kafadan oymuş meğer benim kız hareketliymiş şimdi gayet hareket ediyor kaç gün onu da stres etmişim. Biliyorum aynı evde eş olunca daha zor takmamak ama elinden geldiğince sakin ol bu kuzuları kolay mı elde ediyoruz kolay mı nasip oluyor önemli olan sen ve o şuan

Bende sonuna kadar dayanmak istiyorum ama zorlanacaz gibi ya
Kesinlikle canım. Ben oğlumu iki buçuk aylıkken bıraktım çok zoruma gitti bunda en az üç aylık olsun istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Sürekli ayakta ya da eğiliyorum damar yolu tedavi derken çok yoruluyorum

Kızlar herkese selam ve çok geçmiş olsun ben haber vermek geldim .biz yarın sabah Asya ile uçuyoruz Rusyaya uygun fiyata bilet buldum gidip geleceğiz inşallah. 10 sene gitmedim memlekete ama zorundayım evrakları düzeltmek lazım. Beni kaybetmeyin. Gelince yazarım. Herkese kendine iyi bakın

Kızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Kilo olmuş maşallah bende Çarşamba perşembe gibi gidicem inşallah bakalım bizimki ne kadar oldu

Kızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Ne güzel maşallahh benimde çarşamba kontrolum bakalım neler diyecek doktor kilosu ne kadar oldu bende merak ediyorum.Banada diyorlar ama çok fazla iştahlı biri değilim zaten dengeli besleniyorsan sorun yok bence ki doktorda her sey güzel demiş canım .

Kesinlikle canım.. Sağ salim sağlıkla yavrumuza kavuşalım insallah.. Hepimiz

Aksine benim de çok iştahım açıldı kilo da aldım ama bebegin kilosuna az yavaş mi kilo aliyo falan diyince insanlar içime kurt düştü kötü hissettim kendimi haliyle ama doktor gayet iyi dedi çok şükür insanlar bi garip ya

Maşallah.. Ben de merak ediyorum kilosunu ama benim bebis 1 hafta geriden geliyor

Kizlar gribimden dolayi acile gittim.Covid testi aldilar. Insallah birsey cikmaz 1 haftadır hastayım kızımdan bulaştı. Ama genel durumum istahim iyi şükür bi gece zorluyor burun tıkanıklığı falan. Dilyy naptın bebegi hissettin mi biraz daha? Benimki de sakin bugün epeyce

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım ben şu an iyiyim hareketleri de düzeldi... Sana da çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz hayırlısıyla. Bağışıklığını güçlü tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…